Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mala iz shopping centra

Velike shopping centre ili voliš ili mrziš, treće nema. Ja sam imao svoj centar u neposrednoj blizini mog stana u koji sam zalazio dva do tri puta mjesečno, a i tada u samo određene trgovine. U jednoj koja je držala moju omiljenu marku odjeće je radila ona.. Goga ili Gordana, ako Vam je draže.

Goga je bila cura visoka 167 cm, lijepe guze i solidnih trojki, širokog osmjeha i duge ravne smeđe kose. Bila je zgodna, ali je imala dečka, pa se nisam baš nešto ni trudio posebno oko nje. Upoznali smo se nakon mojih nekoliko posjeta trgovini. Mislim, upoznao sam i ostale tri cure koje su radile sa njom, ali sam se sa njom nekako najviše zbližio, valjda zbog nekih zajedničkih interesa. U zadnja tri mjeseca je bila nekako natmurena, mada se uvijek trudila prema kupcima biti ljubazna, a kako smo često znali popiti kavu, kad su imale slobodno vrijeme, tako sam im i jučer predložio kavicu prije posla. Ja sam bio na slobodnim danima, pa sam mogao doći prijepodne u centar. Pristale su i drugi dan smo se našli Jasna, Goga i ja na kavi. Tada sam saznao da je ostavila dečka i to tek nakon što je Jasna upitala da li se napokon opustila nakon razlaza.

- Ooo daaaa.. -rekla je sa širokim osmjehom, pa dodala nešto što je poljuljalo moje nade da bi moglo biti nešto među nama- I moram ti reći Jasnić, da mi uopće ne treba nitko, jer sam se u ova tri mjeseca navikla biti sama i baš mi je super.
- Eto vidiš.. -rekla je Jasna sa osmjehom, pa se brzo javila na mobitel, te smo skužili da ju zove njen dragi, a ona se brzo ustala, poljubila Gogu i mahnula meni, te odjurila naći se s njim.

Ja i Goga smo ostali sjediti još neko vrijeme, a onda je ona predložila da malo prošećemo po trgovinama, jer to inače ne stigne. Zafrkavali smo se, a čak me zatražila i da joj pomognem izabrati grudnjak, pa sam se kao snebivao i zgražao, ali sam svejedno uživao gledajući njene čvrste sise u novom grudnjaku koji je isprobavala, a čak je rekla da probam da li je dovoljno zategnuto, pa sam sa obje ruke držao njene sise, a ona je kao fol ozbiljno razmišljala o grudnjaku, mada sam vidio da su joj se bradavice lagano ukrutile. Nakon toga smo još malo švrljali, a onda je rekla da mora na wc, pa smo stali kod njih, a ona je otišla do ženskih i odmah izašla van, pa me brzo pozvala rukom. Kad sam došao do nje samo me primila za ruku i povukla unutra. Odvukla me do najdalje kabine i ugurala unutra, pa zaključala vrata za nama. Nisam ništa govorio, a šta bih i trebao, jer se ona bacila na otkopčavanje mojih hlača i uskoro su bile na podu, a za njima i gaće, te je ona sjela na školjku i počela mi pušiti kurac. Malo ga je i drkala dok je glavić bio u njenim ustima i lagano ga cuclala. Ubrzo je bio spreman i tvrd u svih devetnaest centimetara dužine i nekih šest širine, pa se ustala i skinula svoje traperice i gaćice, te mi okrenula leđa i nagnula se oslonivši se rukama na zid iznad školjke. Prošao sam rukom između njenih nogu i malo po pici koja je bila mokra, pa sam odmah gurnuo dva prsta u nju na što je zastenjala. Jebao sam ju kratko sa prstima dok je ona prigušeno dahtala, a onda sam namjestio kurac na ulaz u njenu picu i odmah ga gurnuo u nju. Zastenjala je glasno, a onda samo rekla:

- Da.. da.. daaaa.. jebi meeee.. .

Ja sam šutio i nastavio ju jebati zabijajući kurac do korjena u nju, a ona je samo malo zadigla jednu nogu kako bi joj laše ulazio. Uto smo začuli otvaranje vrata, pa smo se smirili i sad smo samo tiho disali dok se dama olakšavala dvije kabine dalje od naše. U jednom trenu je prdnula, pa smo skoro prasnuli u smijeh, ali smo se nekako suzdržali, no bili smo dovoljno glasni da dama shvati kako nije sama, pa se brže bolje spremila i otišla van. Čim su se vrata zatvorila nastavio sam brzo i žestoko jebati Gogu dok je ona stenjala i svršavala, a kad sam osjetio da mi se bliži vrhunac brzo sam ga izvukao, a Goga se odmah okrenula i sjela na školjku, te strpala moj kurac u usta i natjerala me da joj svršim u njih. Praznio sam se u njeno grlo zabijajući joj kurac sa svakim mlazom u usta. Nije se bunila uopće, pa mi je čak i jaja stiskala dok sam se praznio. Polako mi je pustila kurac iz usta, pa ga malo oblizala, a onda smo se spremili i izašli van, prvo ona da vidi da nema nikoga, pa ja za njom. Kad smo izašli upitao sam ju sa širokim osmjehom na licu:

- Kako je došlo do ovoga? Zar nisi rekla da ti je dosta muških?
- Hehe.. je u vezi, ali imam i ja svoje potrebe koje ne uključuju vezu. -smješkala se od uha do uha, pa sam se sagnuo i poljubio ju, a ona mi uzvratila, te je upitala- Da li si za to da ponovimo ovo? Sutra sam slobodna..
- Sutra? .. -pa sam se sjetio da je sutra praznik i da nitko ne radi, te sam kimnuo i nasmješio se- Naravno da sam za.

Dao sam joj broj moba i adresu, pa sam ju otpratio do posla, a onda otišao kući laganih jaja čekajući sutrašnji dan.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija