Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mala iz ureda

Već sam dvije godine radio u jednoj firmi, u računovodstvu, a imao sam i jednu kolegicu Dijanu, koja je bila starija od mene godinu dana, ali je bila dosta niža.
kako smo već duže radili zajedno znali smo se malo i podbadati, čisto da nam nije dosadno u uredu. Inače, Dijana je bila dobar komad, ništa ekstra, ali je sve bilo tamo gdje treba biti, čak i pjegice na licu. Inače, bila je crvenokosa, sa zelenim očima, pa sam ju malo zezao da je onda i po tijelu posuta pjegicama, na što je ona govorila:

- Možda jesam, možda nisam, ali nećeš saznati nikad.. .
- Nikad ne reci nikad -bio je najčešći moj odgovor, pa bi se opet smijali na to.

Jedan vruči ljetni dan smo jedva disali u uredu, a posla je bilo preko glave. Onakav dan kad ti se ništa ne radi, a od posla ne znaš di ćeš. Bilo je već prošlo 16 sati, svi otišli, a Dijana i ja u papirima, jer nam se najavila porezna sljedeći tjedan. Bio je petak i mi smo se trudili završiti sve danas kako ne bi morali sutra doći raditi. Dijana se nadala da će ovaj vikend provesti na bazenima u Stubakima, a ja sam mislio provesti vikend na Jarunu sa ekipom iz kvarta. Inače, Dijana i ja smo bili skoro pa susjedi, barem su nam kvartovi bili susjedni. Tako sam ju koji put znao odvesti i kući.

Taj dan smo se znojili, a onda je ona šiznula, pogledala me i rekla:

- Ja ne mogu više.. ..
- Šta? -pomalo zbunjeno sam ju upitao, jer nisam znao na šta misli.
- Ovako.. . -ustala je i pokazala da joj je majica sva mokra od znoja, te ju počela skidati, a onda zastala, te me pogledala- Neće ti smetati?
- Ne ne.. . samo se ti raskomoti -brzo sam rekao, a onda brzo pognuo glavu jer sam se zacrvenio kao rak.

Dijana je ubrzo ostala u plavom grudnjaku koji je držao na okupu njene četvorke, a šos je zadigla visoko iznad koljena. Kao tipična crvenokosa je teško podnosila vručinu. Imali smo širom otvoren prozor i do nas je dopirala buka automobila sa zaobilaznice. Pogledavao sam ju sve više i vidio pjegice na njenim prsima koja su imala tek naznaku sunčanja, što je nju dovodilo do ludila jer nikako nije mogla potamniti na suncu. Malo sam se nakašljao i tiho rekao:

- Barem sam saznao da imaš pjegice po tijelu.. .

Podigla je pogled i zbunjeno me gledala, a onda napokon skužila, spustila pogled na svoja prsa, te prasula u neobuzdani smijeh. pridružio sam joj se pa smo se oboje smijali svaki za svojim stolom. Bilo je lijepo gledati kako joj se sise tresu od smijeha, a i u mojim gaćama se nešto počelo buditi, pa sam ustao i počeo skidati majicu pogledavši ju:

- Ako ti ne smeta? -upitao sam ju uz široki osmijeh.
- Oooo neee.. . biti će mi drago -rekla je uz isti takav osmijeh, a kad sam skinuo majicu i pokazao svoj mišičavi torzo, bez ikakve teretane, naravno samo je obliznula usnice misleći da ju nisam primjetio.

Sjeo sam natrag te smo nastavili raditi. Sve češće sam primjećivao da me promatra i gricka usnicu. Ubrzo sam joj vidio napete bradavice na sisama, pa sam kao ustao i otišao do frižidera po vodu upitavši ju da li bi i ona, na što je samo potvrdno kimnula. Osjećao sa njen pogled na leđima dok sam išao van, a ubrzo sam se vratio sa dvije bočice vode i pružio joj jednu. Umjesto bočice primila me je za ruku i privukla k sebi, pa mi poljubila trbuh i pogledala me:

- Mislim da bi se trebali drugačije preznojiti.. .
- I ja mislim -rekao sam i sagnuo se te ju poljubio i odložio bočicu na stol, te istom rashlađenom rukom dotakao njenu sisu.

Lagano se trznula, ali nije se odmakla, samo me lagano ugrizla za usnicu, pa se odmakla i počela mi otkopčavati bermude, da bi ih ubrzo povukla naniže zajedno sa gaćma. Moj poludignuti kurac je ispao van, a ona ga je lagano primila kao da je od stakla i počela nježno natezati kožicu preko glavića, pa ga je liznula po vrhu, pogledala me i stavila ga u usta. Mogu samo reći da sam uživao kao prase u blatu, pušila mi je kurac tako nježno i polako da sam se bojao da bi od ugode mogao prerano svršiti. Stavio sam joj ruku na kosu, pa joj pomilovao lice, a ona me je pogledala izvukla moj kurac iz usta i cmoknula ga, pa ustala i počela skidati šos koji je imala na sebi, te je uskoro ostala samo u grudnjaku, pošto je sa šosom skinula i gaćice. Ja sam ju obgrlio i otkopčao joj grudnjak, pa su joj se sise slobodno zaljuljale. Bile su kruškolikog oblika sa velikim bradavicama koje su stršale. Sagnuo sam se i počeo ih ljubiti, pa lizati, a onda usnama krenuo preko trbuha do njene pice koja je bila ukrašena cevenim dlačicama u urednoj frizurici.

Prošao sam brežuljak i jezikom ušao u prorez koji je skrivao njen klit, pa ga dotakao na što je ona samo pritisnula moju glavu uz svoje međunožje. Osjećao se slankasti okus i lagani miris znojs koji mi uopće nije smetao, već naprotiv, kurac mi je pulsirao od napetosti, te sam joj ga jedva čekao ubaciti u picu. Ustao sam i poveo je do trečeg stola u uredu koji je bio prazan, te ju položio na njega, raširio joj noge i počeo joj lizati picu. Iz nje je ubrzo počelo curiti, a ona je lagano stenjala dok sam ju jebao jezikom, a onda sam se uspravio i gurnuo joj dva prsta u picu, pa ju tako malo jebao. Stenjala je sve jače, a onda sam izvukao prste i namjestio kurac na ulaz i odmah sjurio svih dvadeset centimetara u njenu mokru picu. Samo je zastenjala i uzdahnula:

- Aahhhhhhhhhh.. . uuuuuu.. .. mmmmmm

Počeo sam ju jebati sve brže i brže zabijajuči joj kurac do kraja dok sam ju držao za noge koje su bile u zraku i prebačene preko mojih ruku. Zatim sam ih primio i podigao u zrak, te ih skupio pa ga tako počeo zabijati u nju. Sise su joj letjele u ritmu mojih ubadanja, a ona se držala za stol. Svršila je već dva puta, ali uopće nije to odavala osim malo glsnijeg stenjanja. Ja sam ubrzo osjetio da ću početi svršavati i brzo sam ga izvadio, te ga izdrkao do kraja i zašpricao joj trbuh, sise i picu izvana. Ona je prstima obrisala spermu sa sebe i oblizala si prste, pa sam joj pomogao da ustane, a ona me je zagrlila i poljubila, te se sagnula i počela mi čistiti kurac svojim jezikom, a kad je bila gotova pogledala me i rekla:

- Jel to bilo sve?
- Ne.. . -rekao sam tiho i okrenuo ju leđima prema meni, primio ju za sise i počo ih mijesiti, a nju sam nagnuo ponovo nad onaj stol.

Izdrkao sam si kurac da ga učvrstim i namjestio ga na ulaz u njenu picu. Gurnuo sam ga i odmah ju počeo žestoko jebati dok sam joj jednom rukom gnječio sise. Ona je samo zadovoljno stenjala dok su moja jaja lupala po njenim butinama. Ona je samo stenjala i dahtala tjerajući me da ju jebem sve brže i sve jače. Znoj se cijedio sa mene dok sam ga zabijao u njenu vrelu pečinu. Ovaj put je potrajalo skoro dvadeset minuta dok joj nisam skoro napunio picu jer sam ga izvukao u zadnji tren pošpricavši joj guzu i noge sa spermom. Njeni sokovi su se cijedili niz njene noge. Odmakao sam se i sjeo na stolicu, pa tiho rekao:

- Mislim da smo se sad dobro oznojili, šta kažeš?

Pogledala je svoje noge dok je brisala guzu od sperme, pa je rekla sa smješkom:

- Mislim da sam se dobro iscijedila. -obrisala se i sa smješkom onako gola sjela natrag u svoj stolac, te sam i ja gol sjeo natrag na svoje mjesto.

Radili smo još nekih sat vremena kad je rekla da je gotova, a ja sam baš završavao svoj dio kad je došla i sjela mi u krilo, pa me zagrlila i upitala:

- Jel me voziš doma?
- Naravno -rekoh i pomazih joj golu guzu.
- A da li bi sutra samnom u Stubake?
- Pa zar ne ideš sa svojima? -upitao sam ju.
- Neee.. . imam sobu za dvoje, a ja sama.. . -pogledala me nekim tužnim pogledom, pa sam brzo odgovorio:
- Onda u redu.. . reči ću dečkima da otkazujem Jarun -tu se zadovoljno nasmješila, pa smo se nabrzaka obukli i odvezao sam ju kući.

U garaži ispod njene zgrade mi ga je još jednom popušila nagovještavajući mi burni vikend na bazenima.. ..

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija