Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mala iz videoteke

Ovo se desilo prije nekoliko godina kad su još postojale videoteke i kad si mogao posuditi dobar film za pogledati. Radio sam još u vojsci, pa sam bio van svoga mjesta boravka i poslijepodne nisi imao što za raditi, pa sam često znao otići u videoteku i posuditi kakav film. Ne moram ni govoriti da su kolege htjele obavezno i nekakav pornić, pa sam tako uz poneku komediju i obavezni akcijski film posuđivao i porniće. U početku mi je bilo malo neugodno, jer je u videoteci radila jedna jako zgodna mala.

Zvala se Nina i bila je prava bombica od metar i šezdeset visine, bujne guze i solidnih sisa. Duga kovrčava smeđa kosa joj je padala do pola leđa i uvijek je bila nasmijana. Prvo posuđivanje pornića je prošlo uz moje crvenilo u licu, i nekakav gadan neugodnjak, ali se Nina samo smješkala. Nakon tog prvog puta je bilo puno lakše, a nakon nekog vremena smo se nekako i sprijateljili, pa sam znao ostati u videoteci nakon što bih posudio filmove, pričajući sa Ninom. Bila je jako inteligentna i obrazovana mlada cura, koja je imala završen fakultet, ali nije imala gdje raditi, a zbog roditelja nije išla van. Uglavnom, ja i ona smo se nekako skompali, pa sam sve češće ostajao duže i duže u videoteci. Jedan dan smo tako razgovarali, a ona me nakon nekog vremena upita iznenada:

- Čuj Željko, da li ti pogledaš te porniće koje uzimaš? -gledala me onim svojim tamnim očima, a ja se počeo crveniti kao rak, pa sam samo promucao.
- Ma.. onako.. gledaju frendovi gore.. mislim, u vojarni.. -izmotavao sam se, a ona se samo smješkala.
- Ma daj, nemoj mi reći da nikad nisi pogledao niti jedan od njih? -sad se samo lagano smješkala, a u očima joj se vidjela nekakva iskra, pa nisam bio siguran da li je to neka zafrkancija ili šta drugo.
- Paaaa.. ono.. pogledao sam, ne mogu reći da nisam kad jesam -uzdahnuo sam i sam se nasmješio natrag njoj- A šta to tebe zanima?
- Ne znam šta vi muški vidite u tim pornićima? -rekla je mirno zavalivši se u onoj stolici, a meni je pogled završio na njenim bujnim sisama, pa sam samo progutao knedlu.
- Pa čuj.. -počeo sam tražeći šta da kažem, a da ne ispadnem blesav- .. mislim.. vidiš neke stvari koje možda nikad nisi probao, a možda nisi ni znao kako se rade..
- Pa to je normalno.. da ne znaš kako se nešto radi, ako nikad nisi radio.. -rekla je i vidio sam da je na rubu toga da prasne u smijeh, pa sam se samo iscerio.
- No da.. vidim i da ti imaš iskustva u tome.. -samo se nasmijala na to, pa uzela neki cd i stavila ga u player i pozvala me iza pulta.

Ispod ruba pulta je bio ekran, onaj mali TV, spojen na DVD player i sad se vrtila špica filma, a odmah sam prepoznao da se radi o nekom porniću. Postalo mi je malo neugodno, jer sam shvatio da ću gledati pornić u prisustvu Nine. A na ekranu se neka mala šetala u kratkim hlačicama dok joj je guza kipila iz njih, na nekim vrtoglavo visokim petama, utegnuta u majicu kroz koju su se nazirale petice tvrdih bradavica. Upravo je počela pušiti nekom tipu sa vanserijskom batinom među nogama, a ja, kako sam stajao iznad Nine, sam vidio kako su joj se bradavice na sisama počele napinjati. Malo se promeškoljila na stolici, a onda se trgla i ustala, pa me očešala svojom guzom i otišla zatvoriti vrata. Tek sam tada postao svjestan koliko je sati i da je već prošlo osam. Htjedoh joj reći da pričeka da izađem, ali je ona već zaključala i vračala se natrag usput ugasivši svjetlo pred videotekom i navukavši zastor na onaj veliki prozor i vrata. Pogledla me i nasmješila se pa rekla:

- Da pogledamo film u miru.. -pa je došla natrag i sjela za pult, te smo nastavili gledati film u kojem je u međuvremenu onaj tip nabijao onu malu na svoju batinu.

Čovjek bi rekao da će joj rasturiti sve dolje, ali to je bilo teško za povjerovati jer su ženske pice jako fleksibilne. Nina je gledala kako joj onaj tip zabija kurac, a bradavice na sisama su se lijepo vidjele kroz njenu majicu koliko je bila napeta. Gledali smo dobrih dvadesetak minuta u tišini, a ja sam više gledao Ninu nego onaj pornić, a i kurac mi se već digao, te kad sam se malo pomakao da si olakšam situaciju, Nina se trgla kao da je tek sad shvatila da sam kraj nje. Nasmješila mi se i stavila ruku na onu izbočinu na mojim hlačama i prešla rukom preko nje, te rekla:

- Mmmmm.. nije ni tvoj loš.. -u sljedećem trenutku je otkopčavala šlic na mojim trapericama i kurac se našao vani, a ona ga je malo mazila i onda ga strpala u usta.

Imam solidan kurac od dvadesetak centimetara i dobre debljine, pa se nisam imao čega sramiti, ali je ono bio vanserijski u onom porniću. Svejedno, Nina se nije dala smetati i kurac je gutala kao lizalicu, a ja sam se napokon trgnuo i spustio ruku na njene sise i počeo ih mijesiti. Pasalo joj je to, jer mi je počela skidati hlače, a onda je podigla svoju majicu i skinula grudnjak kako bi mi bilo lakše. Mijesio sam joj mekane sise sa tvrdim bradavicama dok mi je ona pušila kurac svojski. Nakon minute ili dvije se ustala i počela skidati svoje hlače, a sa njima i gaćice. Ugledao sam njenu picu sa urednim grmom tamnih dlaćica, pa sam ju brzo posjeo i kleknuo ispred nje raširivši joj noge i zagnjurio glavom između njenih nogu, te ju počeo lizati. Bila je slankasta, sa laganim mirisom urina, ali mi nije smetalo. Navalio sam na nju kao da nisam jeo tjedan dana, pa sam sad navalio na hamburger. Stenjala je i trzala se dok sam joj ja lizao i grickao usmine, klitoris i gurao jezik u rupicu, a kad je počela curiti uspravio sam se i namjestio svoj kurac na njenu rupicu i samo ga gurnuo do kraja u nju. Zamumljala je i zakolutala očima, pa sam ju nastavio odmah žestoko jebati. Nismo imali baš previše vremena, a i bili smo prenapaljeni, pa nije dugo ni trajalo. Ona je svršila u grču sa jakim mlazom iz svoje pice, a ja sam koju minutu kasnije brzo izvukao kurac iz njene pice i počeo špricati po njenom trbuhu, a nešto je završilo i na njenim sisama. Ostatak sam obrisao glavićem po njenim dlačicama. Bila je crvena u licu, a sise su se samo dizale i spuštale ubrzano kako je disala, pomogao sam joj da se uspravi, a noge su joj malo drhtale. Poljubila me i rekla:

- Nadam se da bi mogli ovo ponoviti?
- Nemam ništa protiv -rekao sam sa smješkom, pa dodao- Ovaj vikend ne idem doma, jer sam u petak dežuran, pa mi se ne ide doma.
- Super, ja u subotu radim do jedan, pa bi se mogli poslije naći?
- Može

Nakon toga smo polako izašli van i odvezao sam je do kuće i otišao u vojarnu djelomično ispražnjenih jaja čekajući nastavak za tri dana.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija