Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Mala iz videoteke 2

Ocjena: 4

Jedva sam dočekao subotu, pogotovo nakon cjelodnevnog dežurstva. Znao sam da radi do 13 sati, pa sam odmah se ujutro otuširao i odspavao par sati. U pet do 13 sam se pojavio u videoteci, a Nina mi se samo široko nasmješila, ali je ostala sjediti pošto je u videoteci bilo još par mušterija.

Ja sam stavio DVD-e koje sam vračao na pult, a onda se kao udubio u gledanje najnovijih naslova dok sam krišom škicao Ninu koja je danas imala neku minicu od trapera i široku bluzu. Kao da me vidjela raširila je noge i vidio sam crvene gaćice koje je nosila, pa mi se kurac odmah počeo dizati. Ne moram ni reći da sam bio već napet od ranije, a nisam ga želio nikako izdrkati, jer sam se čuvao za Ninu. One mušterije kao da su me odlučile mučiti, pa nikako da se odluče šta da uzmu. Sve nešto ovo, ono, pa koji je boli film i slićno, a ja sam već bio pošteno napet, te sam jedva čekao zabiti ga Nini u picu. Nakon desetak minuta su napokon otišli, a Nina je ustala i došla do mene, pa smo se poljubili, a ona mi je stisla kurac prako hlača i rekla:

- Mmmmm.. vidim da je netko jako napet.. -nasmijala se i nastavila- Samo da pogasim i zaključam, pa idemo do mene doma.
- Zar ti nisu starci doma? -upitao sam ju.
- A ne, nisu ovaj vikend. Kod mamine sestre su na selu.. -tu me veselo pogledala i namignula- Dok oni beru grožđe, ja ću guliti bananu..
- Hehehee.. jedva čekam da vidim kako guliš bananu.. -rekao sam i primio ju za guzu, a ona se samo stisla njom uz mene.

Ubrzo smo došli kod nje kući i odmah otišli u njenu sobu, pa sam se brzo skinuo i izvalio na krevet, a ona me pogledala i namignula mi, te rekla da pričekam minuticu da se otušira i da odmah dolazi. Čekao sam oko dvije minute razgledavajući sobu u kojoj sam bio. Bilo je tu zanimljivih slika Nine kao klinke, na nekoj plaži, škola, neke frendice, sa starcima.. valjda, kad se Nina pojavila na vratima kupaonice, a na koži su se vidjele kapljice vode jer se nije obrisala do kraja. Bradavice na velikim sisama su bile napete, a ja sam samo potapšao krevet kraj sebe dajući joj znak da mi se pridruži. Polako se popela na krevet i sad se četveronoške približavala meni. Došla je do mog kurca koji je stršao u zrak i liznula ga po glaviću. Zadrhtao sam od ugode, a Nina je samo spustila usne na moj glavić i on je nestao između njih, a ja sam osjetio kako njen jezik kruži po mom glaviću. To mi je bilo previše i počeo sam svršavati u njena usta, pa se zagrcnula, a ostatak je završio na njenom licu. Obrisala se prstima, a onda i njih oblizala, pa mi ponovo oblizala glavić i malo ga drkala svojom nježnom rukom. Zatim se popela na mene i došla mi svojom, sada obrijanom picom, iznad lica, pa sam ju odmah počeo lizati. Danas sam ju sa guštom lizao, a onda sam joj gurnuo dva prsta u picu, pa ju malo jebao njima dok je ona uzdisala. Nastavio sam joj cuclati klitoris i izati usmine, a ona je samo stenjala prigušeno, da bi nakon dvije ili koju minutu više, svršila. Curilo je iz nje kao da je netko otvorio slavinu od vode. Jedva sam stigao sve polizati koliko je bilo njenih sokova.

Nakon što je svršila makla mi se sa lica, pa se spustila samo malo niže, namjestila moj kurac na ulaz u njenu picu i samo se spustila po njemu. Ušao joj je odmah do kraja, a ona se malo promeškoljila kakao bi se namjestila i odmah počela sa nabijanjem. Nabijala mi se sve do jaja, tako da sam svaki ulazak mog kurca u njenu picu dobro osjetio. Nisam imao ništa protiv toga, tj protiv tako ugodne boli, dapače. Nina se nabijala dobrih desetak minuta na mene, a onda me pogledala molećivo:

- Da promjenimo poziciju?
- Može.. -rekao sam sa smješkom, a ona se ustala i samo se naprčila sa guzom u zrak.

Nasmješio sam se i stao iza nje, pa joj oblizao picu i guzu, te namjestio kurac natrag u njenu picu. Primio sam ju za široke bokove i počeo se zabijati u nju. Njena guza je pljeskala kako bi se sudarila sa mojim nogama i trbuhom, a ja sam joj ga zabijao do kraja u nju. Zatim sam jednu ruku stavio na njen klitoris i počeo ga trljati. Uzdisala je i stenjala, a u jednom trenutku sam ju čuo kako govori da ga ne vadim kad počnem svršavati. Uto sam primjetio da joj se šupčić širi kad joj ga zabijem do kraja u picu, pa sam odlučio jedan od onih mokrih prstiju sa njenog klita ugurati u njenu guzu. Zastenjala je kad je osjetila moj prst u svojoj guzi, ali nije ništa rekla, pa sam ju sad nabijao na svoj kurac i jebao ju gurajući joj prst u šupčić. Stenjala je i dahtala dok joj je iz pice curilo. Prošlo je dobrih dvadesetak minuta žestokog jebanja kad sam joj napokon počeo svršavati u picu i puniti ju svojom vrelom spermom. Dahtala je od strasti kako sam se zabijao sa svakim mlazom koji je izletio iz mojih jaja u njenu picu. Nakon toga sam se nevoljko izvukao iz njene pice i spustio umorno na krevet, a ona se samo okrenula i legla leđima na moja prsa pa sam ju obgrlio i moja ruka se našla na njenim sisama.

- Ovo je bilo super.. -rekla je isprekidanim dahom dok sam joj ja milovao sise.
- Aha.. u pravu si.. -rekao sam ljubeći joj kosu.
- Znaš šta.. -započela je zastavši malo, a ja sam čekao nastavak- .. svidjelo mi se kad si mi stavio prste u guzu.. baš kao u pornićima..
- Šta ti se svidjelo? -upitao sam zainteresirano, jer se meni osobno sviđalo kad bi ga zabijao nekoj u šupak, pošto je puno uži od pice.
- Aha.. voljela bi ga probati u guzi.. -rekla je to i okrenula se prema meni, pa me sad gledala u oči, a ruku je stavila na moj kurac i sad ga lagano milovala.
- I ja bi ti ga volio staviti.. -nakon toga se nagnula prema meni i sad smo se ljubili loveći si jezike po ustima.

Onda se spustila do mog kurca i počela mi ga drkati i pušiti, dok sam ja njoj prstima rovario po pici, a onda sam joj gurnuo prste u šupčić i sad sam ga lagano širio dok je ona mumljala sa kurcem u svojim ustima. Ubrzo sam joj oba prsta ugurao do kraja u šupak i ona je samo zastenjala i odlučio sam da je vrijeme da joj stavim kurac u guzu. Ustao sam sa kreveta, a njoj sam rakao da legne na trbuh, pa sam otišao do kupaonice i donio neku njenu kremu za ruke. Samo se nasmijala kad me vidjela kako izlazim sa kremom i mažem si dignuti kurac, a ja sam samo rekao:

- Bez brige, namazat ćemo i tebe.. -prišao sam joj iscijedio kremu na njen šupak i počeo ju mazati, a dosta toga sam joj ugurao u njega.

Kad sam bio zadovoljan učinjenim kleknuo sam iznad nje i raširio one velike guzove, pa sam ga polako htio ugurati, ali je samo klizio uz nju, pa sam njoj rekao da si primi guzove, a ja sam ga namjestio i gurnuo u guzu. Ušao je odmah, jer je bila otalno opuštena, ali je glasno zastenjala kad joj je pola kurca ušlo. Počeo sam ju polako jebati i svakim ubodom bi išao sve dublje u nju. Njeno cviljenje i jaukanje se pretvorilo u pohotno dahtanje i glasno stenjanje, a kako joj je dobro bilo vidjelo se po onome što je curilo iz njene pice. Jaja su mi bila mokra od njenih sokova, a nakon par minute je tako jako svršila da je iz nje izletio mlaz pomješane pišake i njenih sokova uz glasan jecaj i vrisak ekstaze. Nastavio sam sa jebanjem njenog uskog šupka i to je potrajalo dobrih petnaestak minuta dok nisam svršio i napunio joj guzu spermom. Polako sam ga izvadio van i malo stisnuo njene guzove oko svog kurca i tako ga malo trljao, a onda se odmaknuo sa nje. Polako se okrenula i rekla da ju malo boli guza, ali da bi sad mogli nešto pojesti, ali prije toga jedan tuš.

Pod tužem smo se malo ljubili, a ja sam joj nasapunao sise i picu, te guzu, a ona moj kurac i jaja, pa smo se malo nadraživali, da bi na kraju ja izašao van sa napetim kurcem. Otišli smo pojesti, a za vrijeme ručka mi je rekla da ima par pornića i da bi ih mogli kasnije pogledati i pokušati napraviti nešto od toga. Samo sam kimnuo glavom jedva čekajući to.
Proveli smo besanu noć, jer smo isprobali puno toga i drugi dan smo bili umorni kao da smo trčali maraton, ali zadovoljni, ja pogotovo jer u mojim jajima nije bilo više ni kapi sperme. Od tada smo zajedno, a par mjeseci kasnije sam upoznao njene starce, pa sad više nisam spavao u vojarni, već kod Nine u njenom vručem krevetu i svak noć nam je bila kao prva.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija