Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mala napaljena rokerica

Ne idem često u noćne klubove jer ne podnosim buku i guranje sa svih strana ali te subote mi se jednostavno nije ostajalo kući i odlučio sam da odem do obližnjeg rock kluba na par pića. S obzirom da mi je to bilo samo par stotina metara od kuće, razmišljao sam da uvijek mogu da odem ako mi se ne bude sviđalo i vratim se kući za par minuta.

Stigao sam oko ponoći i mjesto je bilo prilično puno s dosta poznatih faca koje su ovdje izlazile već godinama. Srećom našao sam jedan slobodan stol, smjestio se tu, i naručio pivu dok je u pozadini svirala dosta glasna muzika koja me pomalo i iritirala ali sam odlučio da se ne nerviram previše oko toga i nadao se da će možda pustiti i koju pjesmu koju volim.

Dok sam tako stajao i razmišljao o svačemu i ničemu, osjetio sam kako se neko par puta očešao o moju nogu ali nisam tome pridaovao previše pažnje jer je bila strašna gužva i ljudi su se oko mene gurali na sve strane. Tek kada sam osjetio da se neko sa strane naslonio na mene i ostao tako par sekundi skrenuo sam pogled.
Mala mi je bila okrenuta guzom i lagano se trljala od moju nogu kao da se ništa ne događa. Brzo sam je skenirao pogledom. Bila je dosta niža od mene, prilično mršava, s martinkama na nogama i u crnim mrežastim čarapama koje su vodile do uskog crnog šorca koji je jedva pokrivao pičkicu i manji dio guze. Imala je dužu crnu kosu koja me sada šibala po licu dok je ona energično plesala, sve jače se naslanjajući na moju nogu.
Odlučio sam da prihvatim igru i spustio ruke na njene kukove i povukao je još bliže sebi, tako da se njen šupčić naslanjoa tačno na moj glavić. Mislio sam da će se ili naljutiti i otići ili prihvatiti igru u kojoj sam i ja imao nekog zadovoljstva. Na moje iznenađenje, nije se uopšte okrenula, samo je počela da još jače nabija guzu prema meni, što je brzo dovelo do toga da mi je kurac bio potpuno dignut i činilo mi se da će probiti kroz hlače.

Sve to me još više ohrabrilo i zavukao sam ruke ispod njene majice i osjetio pod prstima glatku kožu na njenom stomaku. U tom trenutku sam osjetio njene ruke na svojim, kako mi je lagano pritisnula dlanove uz svoje tijelo, dajući mi do znanja da joj se dopada.
Iako se ni ja nisam žalio, poslije par minuta ovakve igrice i njene guze koja se već sada toliko pritisla uz moj kurac da sam počeo da osjeća toplinu koja se širila iz njenih gaćica (ako ih je uopšte nosila), stvarno više nisam mogao da izdržim to mučenje. A ona, kao da je osjetila, samo je rukom lagano prešla preko mog nabreklog kurca i krenula prema izlazu, bez da se okrenula.

Krenuo sam za njom kao hipnotisan a u glavi mi je samo bila misao kako da ga zabijem u njenu pičkicu za koju sam bio siguran da je sada već curila. Kada smo izašli iz kluba, nastavila je prema parku koji je bio potpuno prazan u ovo vrijeme. Ušla je u jednu od kućica koje su tu bile napravljene za igru i ja sam ušao za njom.
Ovo je bio prvi put da sam je vidio licem u lice, barem koliko je to bilo moguće u onom polumraku. Imala je jebozovne zelene oči i usne kao stvorene za pušenje. Bez riječi me zgrabila za ruku i primijetio sam duge nokte koji su bili lakirani u neku tamno plavu ili crnu ali to je potrajalo samo trenutak jer me već u idućem počela ljubiti kao luda a njena ruka je odmah krenula prema mom još uvijek nabreklom međunožju, spretno otkopčavajući šlic i oslobađajući moj kurac koji je odmah iskočio potpuno spreman za akciju.
I dalje smo se ljubili dok je ona snažnim pokretima nadrkavala moju kitu a ja sam uzvratio uslugu i otkopčao šlic na njenom šorcu i bez ikakvih priprema gurnuo dva prsta u njenu pičkicu. Bila je potpuno mokra i kada su moji prsti kliznuli u njenu rupicu uzdahnula je i na kratko prestala da ga drka. Nisam se dao omesti već sam nastavio da je jebem prstima sve brže i uskoro je i treći prst našao mjesto u njenoj maci iz koje je sada curilo bez prestanka. Nakon par minuta, odjednom je raširila noge i počela da se trese a njena mačkica se grčila oko moje ruke.

Pogledao sam je u oči i vidio da je spreman za bilo šta. Mješavina napaljenosti, orgazma, i alkohola su učinili svoje. Okrenuo sam je i brzo povukao šorc prema dole otkrivajući njenu fino izbrijanu macu koja je bila potpuno pokrivena sokovima. Nisam imao vremena da se bavim tim jer je sad bio red na mene i samo sam joj ga snažno nabio do kraja iz jednog poteza.

Snažno je zastenjala jer joj je pičkica bila puno uža nego što sam očekivao. Sačekao sam pare sekundi da se navikne a onda sam počeo da ga vadim i nabijam sve brže i brže. Njene noge su se opet raširile koliko je to bilo moguće i opet je počela da svršava, ovaj put na mom kurcu, što je bilo previše.
Osjetio sam kako mlaz sperme kreće iz mojih jaja i samo sam joj šapnuo, sad ću da te napunim, kurvice.
U tom se momentu odjednom trznula kao da je naglo došla sebi i kao da je pokušala da se odmakne ali sam je snažnim pokretom zgrabio za bokove i privukao sebi do kraja. Moj kurac je počeo da pulsira u njenoj vreloj pičkici i osjetio sam kako iz njega izlaze potoci spreme, kao da nikad nisam svršio u životu.
Vidio sam kako se njena guza malo trza u posljednjim uzaludnim pokušajima da se izvuče ali je bila svjesna da je prekasno. Poslije par sekundi, konačno sam ga izvukao a iz njene je pičkice odmah krenula da curi sperma i slijeva se niz butine.

Sačekao sam malo ali ona je ostala u istom položaju, okrenuta leđima. Očito da nije bila raspoložena za priču a i nije se šta puno imalo za reći. Okrenuo sam se i otišao kući i poslije je nisam vidio jako dugo i bilo mi je žao što ipak nisam saznao ko je jer mi je to bila možda i najbolja jebačina u životu.

Još Erotskih priča?

Medina

Nakon tri godine, ponovno je pronalazim ,i seksamo se

Nezaboravno ljetovanje

Početak ljetovanja na kojem sam upoznao svoje kumove pri čemu sam otkrio draž nudizma

Moj a cer

Oca zivcira njegova cer koja ga izludije

Sanja i Joso

Najbolji frend moga dečka povezao me doma iz trgovačkog centra, nmorao je na WC, pustila sam ga unutra i ušao je...unutra

Neiskustvo na djelu

Otkljucao sam kancelariju, ušli unutra, ona je udjelila komplimente na račun kancelarije i dok je obilazila kancelariju, ugledala je sliku na podu naslonjenu uza zid iza šefovog stola koju smo kupili dan prije a koju nismo imali vremena okačiti na zid. Ona se naslonila laktovima na šefov sto i divila se slici, dok su joj butine i jedre noge se još više vidjele zbog povlačenja haljine, a dupe čvrsto je toliko zatezalo njenu haljinu da sam mislio da je pući. U tom položaju, priđoh joj od pozadi, ruke zavukoh ispod suknje i počeh je maziti po nogama i butinama i između nogu, ona ništa, samo još više onako stojeći se raskorači i u butinama noge raširi. Povratih se, zaključah kancelariju i krenuh ka njoj vadeći njega nabreklog, debelog i već tada mokrog. A onda priđoh i njoj, opet zavukoh ruke ispod haljine, svukok joj gaćice i čarape na butine i njega nabreklog i mokrog joj nabih s guza baaaš duboko do jaja i počeh je u tom ritmu jebavati brzo, jakooo i ugoneći ga baaaš dubokooo u nju.

Babysiterica

Baibisiterica pruza i druge usluge svome poslodavcu. Dolazi do zanemarivanja djeteta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija