Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mala plaža

Ovo ljeto je brzo prošlo. Ali nikad više događanja. Zbog moga posla krenuo sam sam na more. Pošto su svi več otišli i iskoristili pola godišnjeg.
Našao sam se dole sa starom ekipom. Koja se več udomačila.
I tako malo po malo prošao i taj tjedan. Svi se vračaju a ja još tjedan ostajem.

Kao svaki dan to jutro krenuo sam na plažu ali malo kasnije. Dao sam si oduška pa sam se probudio u devet umjesto u osam.
Na plaži gužva. Čovjek na čovjeku. A ja nogu ispred noge pa u šetnju uz more.
I malo po malo izašao sam iz mjesta i našao se na nekom obraslom puteljku kroz šumarak.
Nakon par minuta hladovine ispred mene opet more plaža ali sa puno manje ljudi.
Poveselio sam se sletio se na pjesak. Bacio stvari sa sebe i uletio u more.
To mi je jako pasalo jer sam se vrčdobro oznojio hodajuči uz obalu.
I gledam tako oko sebe i tek sad shvačam da su svi goli.
Ali me nitko ne doživljava.
Prvi put sam ljetovao u tom mjestu. Tako da nisam znao da se tu skupljaju golači.
I dok sam se ja tako kupao uz moje stvari dolazi par ljudi. Postavljaju suncobran ležaljke neki stolič. Taj tren su napravili terasu od plaže.
Požurim se ja do svojih stvari. Dok su još obučeni da nebi kasnije bilo nekog vraga.
Prišao sam onako usput pozdravio. Na što je gospodin čak i više nego uljudno odzdravio uz komentar kako se nada da nesmeta što su oni tu.
Odgovorio sam onako fino da ne smeta. Jedino ako ja nisam njima problem. Opet on da nisam jer plaža nije privatna.
I tako riječ po riječ objasnim kako sam tu došao i tek kad sam uletio u more shvatio da je nudistička. A pošto ja nisam nikad bio na takvoj plaži otičiću ako im smeta.
I dok smo tako razgovarali ostatak ekipe se več razgoličio. bila je jedna starija ali dobro držeča gospođa i dvije mlađe djevojke.
Sve tri sisate i guzate. A cure fino obrijanih pičkica i nabubrenih usmina.
Gospodin je rekao da ne smeta jer se ni on uvijek ne skida. I da im ne smetaju voajeri. Jer ih ima svuda.
Malo me je to povrijedilo pa sam se krenuo pravdati da nisam takav. A on se samo smješio.
Sjeo sam otvorio hladnjak i izvadio pivu pa pozvao i susjeda. Koji je več ostao bez gača.
Prihvatio je poziv. Uz uvijet da se ne diramo. Jer mogu gledat ali ne i dirat. Nije bio ozbiljan tjerao je neku zajebanciju samo njemu smiješnu.
Prišao je pružio ruku i rekao jasam Ivan. Onako automatski i ja pružim ruku i kažem drago mi je marko. Ma da mi baš nije bilo drago vidjeti malog iveka onako opuštenog kako se klati sa one dvije kese pokraj njega.
Ali štaje tuje. Upoznali se jesmo počeli pijuckat hladnu pivu i onako razgovarat.
Rekao sam da su se moji vratili i da ja imam još tjedan pa sam ostao. I tako tu završio.
Saznao sam da je to obitelj iz Slovenije da on ima 50. Žena 44 a kčeri 22 i 20 god. Pošto imam 33 skoro sam na pola između mame i kčeri. Samo me jebe što je i tata tu. Ali neka. Prolazio je dan a mi se sve bolje upoznavali. Kasnije sam i ja prišao do njihovog tabora na partiju bele.
Dogovorili se da bi drugi dan mogli peči roštilj. Itek kad sam došao u apartman shvatio da i sutra idem na nudističku i još ktome pečem roštilj.
Ma da dugo u noč mi nisu iz glave izlazile one dvije sa obrijanim picicama i velikim sisama ni ruka mi nije silazila sa kurca.
Drkao sam ga kao sumanut zamišljajuči kako njihove guze sjede u mom krilu. A ja im mjesim sisice i natežem one tvrde bradavice. Dok jednu mjesim da druga sjedi i sama trlja pičku gurajuči prst u nju a drugom rukom mjesi sisu.
Pala mi je ideja da bi bilo dobro da ova što sjedi u krilu ima moj kurac u guzi a da joj sestra liže i prstači pičkicu. A da mama liže toj dok staru guzi stari.
Satom slikom i zbukom stenjanja i dajtanja kao iz porniča tako sam istresao spermu. Da mi je sav trbuh pobjelio. A dio mlaza me pošpricao po bradi.
Ali nadrkavao sam ga dok nije skroz omlohavio. I dalje zamišljajuči tu čvrstu guzu na njemu. Zaspao sam sav ljepljiv. A kad sam se probudio bilo je sve skoreno. Shvatio sam da je sedam. Okupao sam se nabrzinu. Otišao po meso i pravac plaža.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija