Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mala rodica

Bilo je ljeto 2013. Ja mlad i lud oduvjek sam se palio na incest događaje i priče. Mada mi se to nikada nije ostvarilo u javi. Međutim za sve postoji prvi put. Inaće zovem se Pavle i 93 sam god. I tog sunčanog subotnjeg dana sjedim kući drkam ga na porniće. Mlad a bez cure željan seksa šta da radim. I desilo se konačno. Moj prvi put s rodicom ehh ko bi reko. Rodica je 3 god mlađa od mene, al bi čovijek reko kad bi je vidio da je zrela i iskusna u svemu. Crna kosa visoka 160 cm sisice solidne. Na njoj me oduvijek palila njena guza. I tako ja sjedim. Kad neko zazvoni na vrata.

Otvaram i gledam moja seka mala sva uplakana. Kaže stoka jedna svi su mu muškarci isti. Čim je sjela na kauč pitala me je da li sam i ja takav. Ja sam joj otvoreno reko da sam nevin i da se odavno ložim na nju. Začuđeno me pogledala al je rekla okej. Prišla mi je i otkopčala gaće. Rekla mi je sad će seka da te nauči. Kako ga je pušila ko prava profesionalnka. Lizala mi ga je 10 min neprestano reko sam da ću da svršim. Otvorila je usta i svu spermu progutala. Nakon nekoliko sekundi rekla je ufff kako je batova sperma ukusna. Rekla mi je da ide da se okupa i da ćemo ponovit ovo. Istuširala se i rekla sad ću da ti plešem da ti ga podignem malo a onda ću ti sjesti na kitu. Posle par minuta sjela je. Naskakala je na kitu i jecala uf uf jebi udri me jako. Onda je sišla i rekla stavi mi ga u picu. Uff ljudi m oji kakva pica uf uf, prava pička za jebanje. Kada sam završio pitao sam je da li mogu svršit u nju. Rekla je ne jesi lud izvadio sam ga i svršio po guzi. Poljubila me je usta i rekla dosta za danas. Zaspao sam noć je brzo prolazila. Seka je prespavala kod mene na kauču. Izašao sam iz sobe. I imao što vidjeti. Seka leži bez gornjeg dijela i samo u gaćice. Kako se naguzila a ribica je iskočila baš. Približio sam se i počeo da ga drkam. Mazio sam joj pičku i drkao ga ko lud. Odjednom se probudila i rekla pa dobro dal si ti normalan nemogu više noćas života mi. Ja sam joj ereko napalio sam se molim te jos jednom. Rekla je ok al po mojim pravilama. Bićeš moj rob večeras. Pristao sam prišla je i lupila mi šamar. Rekla je oslovljavaćeš me sa gospodarice. Rekao sam jasno gospodarice. Skinula je gaćice i rekla šta čekaš bedni crve liži. Lizao sam ko lud. Rekla je sad ga drkaj. Drkao sam ga a ona me šamarala. Palilo me to moram priznati. Pališ se a kurvo. Kako me više vređala to me više napaljivalo. Naguzila se i rekla svrši po dupetu. Svršio sam a ona mi je rekla sada ćeš polizati. Nasmijao sam se i reko sam ma beži. Okrenula se i udarila me nogom u jaja. Rekao sam oprostite gospodarice. I lizao sopstvenu spermu. Poljubila me i rekla to je bila mala predigra mada si se napalio. Odjednom u sred noći krenula je u wc. Nije bilo papira. Počela je da se dere. Pito sam je uplašeno šta je bilo sekic.

Rekla je da dođem u vc. Nema papira. Želim da mi poližeš picu. Reko sam da neću. Ustala se i išamarala me. Podigao mi se kurac što je ona i primetila . Rekla mi je koji si ti pervet. Lizao sam joj pičku od pišaće. Smrđela je al to me palilo izgleda. Kurac se sve više i više dizao. Rekla mi je stani ispred šolje i drkaj a ja ću te šamarat. Svršio sam za sekund. Pošla je nasmijano i zaključala me u wc. Rekla mi je ovdje ćeš spavati. Nisam moga vjerovati a tako je. Pominovao sam se. I tako je svaki noći zaredom u kuću dolazila s različim momcima a posle kad završi tražila je da joj ližem guzu sise il pičku zavisi gdje su svršili. U većini slučajeva dovodile je i drugarice koje su se iživljalje nad mnom što mi je prijalo. Zahvalan sam gospodarici što mi je omogućila da ovo napišem. The end
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija