Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mala sa krstarenja

Iako nisam baš od brodova i slično, ipak sam uplatio sebi i curi krstarenje jednim od onih drvenih jedrenjaka koji plove po našem Jadranu. Ali kao što to biva cura me ostavila tri dana prije krstarenja, pa mi je bilo glupo sad sve otkazivati, a i pasalo mi je da se maknem malo od svega, te sam odlučio da odem na to krstarenje sam.

I tako, došao i taj dan, pa sam se nacrtao u luci gdje smo se ukrcavali na brod. Našao sam ime broda sa karte koju sam imao kod sebe i došao do njega. Nije bilo nikoga osim jedne male plave, sa dugom kosom i preplanulim tijelom u kratkim hlačicama, te bijeloj majici sa natpisom turističke agencije i imenom broda. Nasmješila mi se i rekla:

- Dobro došli na motorni brod 'Svetac', ja sam Helena i Vaša domaćica na brodu, te vodić. -pružila mi je ruku, pa smo se rukovali, a ja sam joj dao kartu, te me povela do moje kabine.

Ušao sam unutra, mala kabina sa dva ležaja, pa sam stavio stvari na donji ležaj, a ona me je gledala, pa rekla:

- Kabina je rezervirana za dvoje..
- Da, znam -rekao sam tiho i pogledao ju, te dodao- .. duga priča..
- Nema problema.. -nasmješila se i onda mi na moje iznenađenje namignula- .. dugo je putovanje, a ja volim duge priče.

Pogledao sam ju, a ona se nasmješila i prije nego sam stigao bilo što reći ona se okrenula i otišla, a ja sam ostao gledati za njom i pogled mi se zadržao na njenom okruglom dupencetu, pa sam pomislio da možda ovo krstarenje neće biti tako loše.

Kasnije smo isplovili, pa sam se popeo na pramac i zavalio na ležaljku sa čašom hladnog vina u ruci, te se prepustio popodnevnom suncu. Bio sam najmlađi od svih putnika na jedrenjaku, a bilo je jedanaest parova, dok smo Ana i ja trebali biti dvanaesti. Bilo nas je od svuda, a najviše je bilo slovenaca, bračni par iz Njemačke, te jedni skandinavci. Uživao sam u miru i tišini, te laganom povjetarcu i prigušenoj buci motora koja mi začudo nije uopće smetala. Uto je došla Helena do mene i upitala da li bi neki sendvić, sladoled ili neko voće, pa sam se zahvalio i rekao da će vino biti dosta. Mislio sam nastaviti, ali sam čuo kako se Helena spustila kraj mene na susjednu ležaljku, pa sam podigao naočale i pogledao ju škiljeći, a ona se samo nasmješila i rekla:

- Čekam onu priču..
- Ne odustaješ? ! ? ! -samo sam promrmljao i zavalio se natrag na ležaljku otpivši gutljaj vina.
- Ne, nikada.. -malo je zastala, pa sa širokim osmjehom nastavila- To mi je svojevrsni moto.
- Aha.. -rekao sam tiho i nastavio- .. cura me ostavila prije tri dana putem SMS-a i bez dodatnog objašnjenja, a koliko sam shvatio odmah je i promjenila broj moba, pa mi se više ne javlja. Doduše, ni njena mama nema pojma o čemu se radi, pa eto.. uglavnom što se mene tiče ne treba mi se više ni javiti.
- Ajoj.. baš je ta neka kučka, da izvineš na izrazu -pogledao sam ju i vidio nešto kao iskreno iznenađenje u očima, a ubrzo je nastavila- Baš mi te žao.. ne izgledaš mi kao da si to zalužio..
- Hvala, ali možda sam i sam kriv zbog toga..
- Kako to misliš?
- Možda previše radim, pa me nema doma.. a netko drugi je naišao i eto..
- Da.. zato ja nemam dečka jer sam od petog mjeseca, pa sve do desetog na ovim jedrenjacima, a onda nemam živaca za dečke.. -tu se nasmijala, a ja sam joj se pridružio, zatim je rekla da ima posla i da se vidimo kasnije.

Nastavak putovanja je protekao u zbližavanju sa Helenom, pa smo nakon par dana se našli sami na jednoj plaži u gradu gdje smo bili usidreni preko noći. Nakon kratke šetnje sjeli smo na plažu, a ubrzo je bila u mom zagrljaju, pa smo se ljubili i rukama istraživali tijela. Imala je nemirne ruke, pa su ubrzo bile u mojim bermudama i držale me za kurac koji je već prijetio da će ih potrgati. Ljubili smo se, a ja sam malo škicao okolo da li ima još koga, ali se u mrklom mraku ništa nije vidjelo. Ja sam joj podigao majicu ispod kojeg nije imala ništa osim svojih čvrstih sisa i preplanule kože. Ljubio sam joj sise dok je ona meni drkala kurac, a zatim je ustala i skinula hlačice, te sa njima i tangice, a ja sam ju privukao k sebi dok je još stajala i zaronio sa glavom između njenih nogu. Pica joj je mirisala fenomenalno i počeo sam ju lizati kao lud. Ona je stenjala i zabijala nokte u moju glavu dok sam joj ja lizao klitoris. Tresla se je i stenjala, a onda je zajecala iz iz njene obrijane pice je potekao mlaz njenih sokova. Svršila je obilno i ja sam jedva stigao pokupiti sve sokove.

Odmakla se od mene i opkoračila me, pa mi sjela u krilo i namjestila rukom moj kurac na ulaz u svoju picu, te se spustila niz njega. Uzdahnula je duboko spustivši se do kraja po njemu, a onda me zagrlila i prislonila svoje sise uz mene, te se počela lagano odizati na meni. Bili su to plitki ubodi jer nije imala dobar oslonac za noge, pa sam ju podigao dok je kurac još bio u njoj i polako ju položio na šljunak plaže. Zadigao sam joj noge u zrak i počeo joj ga zabijati do kraja u picu. Stenjala je ispod mene i držala se za moje podlaktice dok sam joj ga uguravao. Svršila je još jednom, a onda sam se i ja počeo prazniti u njenu picu. Zabio sam joj ga do kraja i izazvao jauk kod nje, ali sam se ispraznio duboko u nju i zalio joj cijelu unutrašnjost. Ostali smo tako još ležati na plaži, ja nsalonjen na laktove, a ona me obgrlila nogama i rukama, tako da je moj kurac bio u njenoj pici, ali se nije još spustio.

Nakon nekog vremena je rekla da bi se trebali vratiti na brod jer još ima nekih obaveza koje mora odraditi prije nego ode spavati. Obukli smo se i vratili, pa smo se na rastanku poljubili. Otišao sam u kabinu, pa uzeo stvari i otišao pod tuš. Nakon toga sam se zavukao u krevet i uz ljuljuškanje broda zaspao kao klada.
U neko doba noći sam se trgao jer sam osjetio da nisam sam u kabini. Nečije ruke, a i usne su bile na mom kurcu. U polumraku kabine sam prepoznao Heleninu plavu kosu, a njene usne su bile oko mog kurca koji je stajao uspravan. Nije znala da sam se probudio, pa sam ju primio za guzu i počeo ju milovati, a ona se odvojila od mog kurca i nagnula se prema meni, pa mi uvalila jezik, te smo se malo ljubili, a onda mi je šapnula:

- Nisam ti poželjela laku noć.. pa sam došla..
- Hvala ti.. -i ja sam prošaputao, a ona se uvukla na ležaj i zajahala me, pa sam joj ga uvukao u picu, te je mirno ležala na meni tu i tamo se promeškoljila, ali su zato njeni picini mišići radili čuda.

Nije joj trebalo dugo i počela je svršavati trzajući se i mičući picom, pa sam i ja uskoro počeo svršavati ponovo joj puneći picu ostacima sperme iz svojih jaja. Ona je ležala na meni još neko vrijeme, pa me na kraju sočno poljubila i izgubila se u pravcu svoje kabine. Ostatak noći je bio miran i spavao sam kao klada, te sam se probudio dobrano nakon doručka kad smo već plovili, a Slovenac iz kabine do moje mi je samo namignuo, pa sam shvatio da ipak nismo bili jako tihi kako smo mislili. Uzvratio sam mu smješkom, a kad sam se izvalio na gornju palubu došla je Helena i spustila kraj mene hladni tonik, te rekla:

- Nadam se da si se naspavao?
- Jesam.. a ti?
- O daaa.. samo jedva čekam da se okupam u moru jer mi je dolje sve od tvoje sperme, ali mi ne smeta -ovo mi je sve prošaptala, pa mi prstima prešla preko trbuha i namignula mi, te otišla, a ja sam ostao uživati u krstarenju sa punom uslugom.

Ostatak krstarenja je prošao u seksu sa Helenom, kupanjem i sunčanjem, pa smo ostali u kontaktu, a našli bi se svaki puta kad bi pristali u matičnu luku, te bi se cijelu noć jebali kao zečevi. Nakon nekog vremena smo zaključili da bi mogli postati cura i dečko, a sad smo pred brakom i čekamo prinovu, pa sam shvatio da moraš nešto izgubiti da bi dobio još više.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija