Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mala sa pumpe

Doris sam upoznao prošlog ljeta. Radila je na benzinskoj pumpi jedne strane kompanije. Visoka i vitka, bujnih sisa i širokog osmijeha, kojeg je većinu dana skrivala, nažalost, zaštitna maska, ali sam imao sreću da ga dobro vidim i osjetim te usne iza kojih se skrivao. Bila je rasna brineta sa djelomično izblajhanim pramenovima, vitkog tijela i male guze.

Upoznali smo se slučajno, jednu večer kad sam došao točiti gorivo, a ona je upravo završavala smjenu. Ušao sam platiti i zaboravio masku u autu. Opomenula me je, a ja sam se ispričao i široko se osmjehnuo, te ju razoružao i vidio kako se i ona nasmijala ispod maske, a oko smeđih očiju se napravile one bore smijalice. Već sam krenuo ka autu, kad sam stao i okrenuo se, pogledao onu pločicu sa imenom, pa nju u oči:

- Ćao Doris, ča si za kakvo piće sad kad ti smjena završi? -zastala je, malo iznenađena mojim direktnim pitanjem, ali je pogledala van prema autu, bio sam sam, pa u mene i uzdahnula.. .
- A kako se zoveš? ! ?
- Uuuuu.. . sorry, baš sam smotan.. . -lupio sam se po čelu i rekao- Ja sam Renato, a idem dolje do onog bara na plaži, ako znaš na koji mislim? ! ? !
- Da, znam.. . -kimnula je potvrdno glavom, pa uz malu stanku rekla- Ako može za sat vremena.. . ? ? ?
- Super! ! -rekao sam oduševljeno i dodao- Čekam te.


Bilo je više od sata, ali nema veze, jer iskreno, nisam bio siguran da će doći. Ali eto, pojavila se u bijelim vrućim hlačicama, cvjetnoj laganoj bluzi ispod koje se lijepo vidio crni čipkasti grudnjak koji je sa mukom držao one bujne sise na okupu. Mirisala je opijajuće, a kad mi je uputila osmijeh ostao sam očaran. Osjetio sam kako mi se kurac budi u gaćama, pa sam se malo namjestio u stolici da se ne vidi kako ne bih ispao kreten. Doduše, nisam imao sex već mjesec dana od kako sam prekinuo sa bivšom. Sad sam bio skoncentriran na Doris i ništa me drugo nije interesiralo taj tren.

Razgovarali smo dugo, te sam saznao da je dvije godine mlađa od mene, da već duže nema dečka, jer ga nije ni tražila. A oboje smo se iznenadili kad sam rekao da kuća koju su moji starci napravili u istoj ulici, samo je ona bila na drugom kraju ulice. Bilo je skoro već jedan u noći kad je predložila da idemo prošetati uz more. Tu nije bilo mračnih zakutaka, jer je cijela gradska šetnica uz more bila sasvim solidno osvjetljena. Hodali smo i pričali, a onda je zavukla ruku ispod moje i malo se oslonila na mene, pa je njena desna sisa fino bila oslonjena na moju ruku, a kurac se počeo buditi. Tako smo šetali do kraja šetnice i već sam mislio da ćemo krenuti nazad kad me primila za lice i poljubila me. Odmah sam je obgrlio oko pasa i privukao, te su se sad naši jezici upoznavali u vrućem i dugom poljupcu. Zatim je rekla ono na što sam ja već duže mislio:

- Idemo do tebe?
- Naravno -još jednom sam ju poljubio i otišli smo do mog auta, pošto je ona došla pješice.

Nakon pet minuta smo bili kod mene i odmah mi je pala u zagrljaj, te smo se malo ljubili, a onda sam ju dignuo kao perce i odnio ju u svoju sobu koja je bila u prizemlju, srećom. Spustio sam ju krevet, ali se brzo digla i počela se skidati, a ni ja nisam stajao kao kip. Ubrzo je bila gola i raširila se na krevetu, a ja sam uživao u pogledu na njenu obrijanu picu i bujne sise sa tvrdim bradavicama, dok mojem kurcu nije trebala dodatna stimulacija, jer je stajao tvrd kao kamen. Ako nisu trebale njene usne oko mog kurca, ja sam želio probati njenu picu, pa sam se spustio između njenih nogu i pogledao ju u oči, pa zaronio u njenu već potpuno mokru picu. Bila je slasna, a na moje lizanje i povremeno grickanje njenog klitorisa odgovarala je uzdasima i jecajima. Lizao sam ju dobrih desetak minuta, a onda sam potražio kondom, ali me ona zaustavila i rekla da ne treba. Podigao sam upitno obrve, ali me povukla na sebe i šapnula na uho:

- Daj me jebi više.. .

Naravno da me ne treba nagovarati na tako nešto, pa sam brzo namjestio svoj tvrdi kurac na ulaz u njenu picu i polako razmaknuo njene usmine i ušao polako u nju. Stresa se kad sam skoro svih dvadesetak centimetara ugurao u nju i počeo ju polako jebati. Ispočetka sam išao polako, a onda sam krenuo sve brže i sve jače, a ona je samo raširila noge i obgrlila me oko vrata dok se moja stražnjica odizala i zabijala kurac u nju kao šivača mašina iglu u platno. Osjećao sam njene nokte u svojim ramenima i leđima, a na uho sam čuo jedan dugi:

- Uuuuuuuuuuuuuaaashhhhhhhh.. .

A onda mene stisla nogama na sebe i čuo sam njen glasni orgazam, a istovremeno su i meni kočnice popustile, te sam ispraznio mjesec dana nejebice u njenu picu koja se stiskala i muzla moj kurac do posljednje kapi sperme. I ona je obilno svršila, pa smo sad oboje ležali na krevetu koji je bio natopljen našim sokovima i grlili se i ljubili. Zatim je primila moj kurac, a onda sam osjetio njene usne na svom kurcu. Oblizala je sve sa njega, a onda sam dobio najbolje pušenje kurca ikad do sada. Kao da mi je netko stavio cijev od usisavača na kurac i uključio ga. Bože kako je to dobro radila. Kurac mi je bio tvrd kao kamen, i u punoj veličini, ali ga je nekako uspijevala cijelog staviti u usta.

Zatim se popela na mene i ugurala kurac u svoju picu i počela je vrtiti bokovima. Ja sam se uhvatio njenih bujnih sisa i počeo ih sa velikim guštom mijesiti i trljati bradavice. Primila mi je ruke na svojim sisama i počela se nabijati na moj kurac. Desetak minuta me jahala, a onda sam ju polegao na trbuh i ušao joj straga u picu i nastavio ju žestoko jebati. Guza je bila malena, ali jebeno slatka, pa sam se nadao da bi ju jednom mogao i u guzu pojebati. Međutim, sada sam se koncentrirao na njenu picu i nakon što sam već mislio da nikad neću svršiti uspio sam ponovno napuniti njenu picu svojom vrelom spermom.

Sad smo se oboje izvalili na krevet, i ubrzo i zaspali. Ujutro sam se probudio sam, ali je na mom mobitelu bio otisak njenog ruža i kad sam otključao ekran vidio sam utipkan broj mobitela i nazvao ga. Javila se:

- Dobro jutro ljepotane.. . -čuo sam njen vedar glas i nastavak- daj me nazovi oko 15 sati kad završim smjenu, pa idemo na kupanje, OK?
- OK.. . -samo sam se nasmiješio i nastavio spavati, pa tek je bilo 10 sati.

Našli smo se na kupanju, taj dan, a i cijelo ljeto. I sad svaki vikend usprkos svim mogućim lockdownima dolazim na more na vrući sex sa Doris. Mislim da smo u vezi, ali još nitko nije upoznao roditelje, pa onda.. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija