Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mala sa pumpe 2

Doris i ja smo skupa skoro već godinu dana, u kojoj su bili najbolji sexy vikendi kada smo se jebali kao zečevi u kući mojih starci. Naravno, pokušavala je namjestiti tako da bude za vikend slobodna ili barem jedan dan.

Isprobavali smo sve moguće poze, ali još ju nisam uspio pojebati u guzu. Bojala se, s obzirom da je imala malenu guzu, a ja imao široki i poveći kurac, ali nije se bunila kad bih joj ga zabijao s guza i onda joj prstima bušio šupak. Dapače, svršavala je kao luda i to glasno potvrđivala, pa sam bio sretan što nije bilo susjeda u okolnim kućama, jer su bili tu većinom preko ljeta.

Stvarno smo uživali u sexu, jedno u drugom, a kad sam došao ovaj vikend shvatio sam da sa njom mijenjam i cijeli moj, a i njen život. Sjedili smo u dnevnom boravku, tj zavaljeni na trosjed potpuno goli, tijela još znojnih od vrućeg sexa maloprije, kad je tiho rekla:

- Moramo razgovarati.. . ozbiljno.. -bilo je nešto u njenom glasu što me lecnulo, pa sam tiho rekao.
- Reci o čemu se radi?
- Znaš.. . -malo je zastala- ja sam trudna.. .

Šutio sam, razmišljajući o onome što je rekla, znajući da uopće nismo koristili zaštitu. Shvatio sam što mi govori, a ja sam ju sad volio još i više, pa sam ju samo zagrlio i vatreno ju poljubio, a ona mi je uzvratila, a nakon duže pauze sam ju upitao:

- Hoćeš li se onda udati za mene? -gledao sam kako se je rasplakala, i smijala istovremeno, uz potvrdno kimanje glavom, a onda smo se ponovo ljubili i uskoro smo bili spremni za novu rundu sexa koji je sada imao drugu konotaciju.

Polako sam ulazio u nju i jebao ju neopisivo nježno. Izgleda da je i njoj to odgovaralo, jer me lagano noktima grebla po leđima i izazivala mi trnce po leđima, a što se pozitivno odražavalo i na tvrdoću mog kurca u njenoj pici. Muzla ga je svojim mišićima, stišćući se oko njega. Sve smo radili polako, ali sam ulazio u nju do jaja, što je ona pozdravljala svojim uzdasima. Sex je trajao dobrih pola sata i napokon smo oboje svršili istovremeno.

Nakon toga smo se otuširali, povečerali i nakon toga se zavalili pred TV. Tu večer nismo više imali sex, već smo dugo razgovarali, a sutra sam otišao kod njenih starci gdje me upoznala sa njima. Bilo je OK, pogotovo kad je njena mama shvatila da ja i ona imamo rođendan na isti dan, ali uz dvadeset godina razlike. Sa starim sam se odmah skompao, oko sporta, automobila i naravno, oko vina.

Tu večer mi je sex bio u mutnom sjećanju što zbog vina, a i većinom mi je Dorisina pica bila na faci. Uživao sam ližući njene sokove, a vjerujem i ona sišući moj kurac koji je punio njena usta.

Sljedeći je vikend ona došla kod mene i upoznala moje starce, koji su bili sretni što će dobiti unuka ili unuku. Ne želimo planirati previše, kao što nismo ni ovu vezu, ali smo sretni što volimo jedno drugo i imamo podršku naših roditelja. Također, ja sam odlučio preseliti u njen grad, jer moj posao se može raditi sa bilo kojeg mjesta na svijetu uz dobar signal za internet i mobitel.

I jedina nam je želja da imamo još nekoliko djece, a to znači još puno besanih noći u vrućem krevetu.

A ono na šta sam ju sa guštom podsjetio, je da ću ju uskoro moći jebati samo u guzu, a ona me pogledala i upitala:

- A šta fali oralnom sexu?
- Ništa, ali tvoja guza je tako slatka..
- Ja bih da ostane slatka.. .
- Hoće, bez brige, ali malo popunjenija.. .
- Vidjet ćemo..

Sad ju polako pripremam sa sve više prstiju u njenom pupku, pa kad vrijeme dođe biti će spremna za moj tvrdi i vrući kurac. Dotle s guštom punim njenu vrelu picu svojom vrućom spermom.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija