Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mala sa trajekta

Svaki vikend putujem kući na jedan naš otok, dok sam preko tjedna na kopnu gdje radim. Nije mi teško, jer se na otoku dobro odmorim, iako uvijek ima posla oko kuće i zemlje. I ja sam imao problem kao i većina muških na otoku.. nisam bio oženjen.
Iako sam bio u kasnim tridesetima osjećao sam da bi se bilo dobro skrasiti uz neku dobru ženu. Ali, kad su moji vršnjaci vikendom izlazili, ja sam već bio na otoku, pa tako i nisam imao neku priliku upoznati nekoga. I kod mene na poslu su sve žene bile udate, a nekog kontakta sa drugima i nisam imao. Što bi rekli uzaludan slučaj. Barem do tog vikenda.

Ukrcao sam se i sjeo na svoje uobičajeno mjesto vani, tako da gledam pramac broda. Bio je lijep i sunčan, čak i vruč dan, pa je bilo ugodno vani na vjetru koji je strujao oko mene. Tad sam ju ugledao. Mlada cura kose boje meda, poveće stražnjice i večih sisa. Imala je sunčane naočale, pa joj nisam vidio oči, ali sam svejedno imao osjećaj da ju znam odnekud. Ona se ogledavala oko sebe tražeči mjesto gdje da sjedne, a onda pogledala u mom pravcu i nasmješila se i prišla:

- Bok Ante, jel slobodno kraj tebe? - kimnuo sam glavom pitajući se tko je ta mala i odakle mi zna ime, a ta se zbunjenost ocrtavala i na mom licu, jer se samo nasmješila i rekla- Ja sam Tonka, kćer od Frane i Ivanke.
- Ajme Tonka.. -sad sam blenuo u nju- Nisam te uopće pripozna! ! ! Pa nisam te vidija od tvoje petnaeste godine.
- Znači deset godina! ? -rekla je i nasmijala se.

Nakon toga smo se uhvatili priče i saznao sam da je završila srednju školu, a onda i fakultet u gradu, a sad se vrača kući, pa će stažirati godinu dana u gradu, a poslije će vidjeti. Saznao sam da nema više dečka i to već godinu dana, a na komentar da se ni ja nisam oženio samo je prokomentirala da mi je konkurencija na otoku prevelika. Onda sam ju ponudio kavom, pa smo otišli unutra gdje je bila veća gužva za to doba godine. Predsezonci su već dolazili naoružani biciklima, a i kamperi. Sjeli smo u jedan ugao salona i mirno razgovarali. Brzo nam je prošlo vrijeme, pa smo se rastali, a ona je samo rekla 'Vidimo se'. Nisam baš mislio da se odmah vidimo, ali izgleda da ona je.

Navečer sam se spremao u konobu kod Ive, kad je netko pozvonio. Baš sam se bio obrijao i otuširao, te sam spreman za izlazak otvorio vrata, a kad tamo Tonka. I u ruci je nosila nekakav kolač, pa sam se nemalo iznenadio.

- Otkud ti? -samo sam tiho upitao.
- Pa evo, napravila mater kolača, pa ja donila.. A kamo ćeš ti? -upitala je pogledavši me skockanog.
- Do Ive u konobu.. malo na karte i koju bevandu..
- Ovako? ! ? Više kao da ideš u kazalište.. -rekla je i prasnula u smijeh, pa sam se osjećao malo posramljeno, a onda se i sam nasmijao.
- A gdje bi inače? Hajde uđi.. -rekao sam i odmaknuo se, a Tonka se provukla kraj mene.

Sjeli smo u dnevni, a ja sam nam natočio vina, pa smo sad jeli onaj, fenomenalan, kolač, pijuckali vino i pričali o svemu. Nismo ni primjetili da su prošla dva i pol sata, a boca vina je bila prazna. To je djelovalo na nas, pa sam u jednom trenu iznenada zagrlio Tonku i poljubio ju. Očekivao sam reakciju, ali ne ovakvu. Tonka se priljubila uz mene i uzvratila mi poljubac, pa su sad naši jezici istraživali, a ni ruke nisu mirovale, pa sam sad milovao njenu stražnjicu, a ona je imala jednu ruku na mom ramenu, a druga je bila među mojim nogama i milovala mi kurac preko hlača. Osjećao sam kako mi se kurac diže, a o ona je samo ubrzavala trljanje po njemu kako je on rastao. Ja sam sad počeo milovati njene sise i disanje nam je postalo ubrzano, a onda se odmakla od mene i počela mi otkopčavati hlače. Ja sam se samo zavalio na stolici i gledao ju kako mi vadi sad već napeti kurac iz gaća, te ga je počela ljubiti i lizati, a onda ga je primila sa obje ruke, dok je glavić nestao u njenim ustima. Duboko sam disao dok mi je pušila kurac, i samo sam ju pomilovao po glavi. Prestala ga je pušiti nakon par minuta i lagano je ustala, pa se počela skidati i uskoro sam gledao njeno golo tijelo sa velikim sisama i već tvrdim bradavicama. Brzo sam ustao i skinuo se, pa ju poveo u dnevni boravak i posjeo na kutnu garnituru. Raširio sam joj noge i počeo joj lizati već mokru obrijanu pičku. Uzdisala je dok sam ju lizao, a kad sam joj par puta gricnuo klitoris samo je zajecala i iz pičke je procurilo. Uspravio sam se i namjestio prenapeti kurac na ulaz u njenu pičku i gurnuo ga unutra. Zajecala je kad joj je ušao do kraja, a ja sam joj malo zadigao noge i počeo ju jebati žestoko. Činilo mi se da je svakim ubodom u njenu pičku količina vina u meni manja. Tonka je stenjala i dahtala, a ubrzo je i zajecala kad je počela ponovo svršavati. A meni se činilo da se vino preselilo u moj kurac, jer nikako da svršim usprkos njenoj uskoj pički.

Ubrzo smo promjenili pozu i sad sam joj ga s guza nabijao u pičku dok je ona bila glavom na mjestu gdje joj je maloprije bila stražnjica. Imala je lijepu guzu i sad sam uživao gledajući kako se trese dok joj ga zabijam do jaja u pičku. Uskoro sam konačno počeo svršavati na vrijeme izvukavši kurac iz njene pičke, te sam joj špricao po guzi i po leđima. Kako ga već dugo nisam istresao sperme je bilo u izobilju, pa se sad sve cijedilo niz njena leđa i po guzi prema nogama. Brzo sam uzeo ubrus i obrisao joj leđa i guzu, a kad sam sjeo kraj nje ona se samo sagnula i stavila mi glavu u krilo, te je moj kurac ponovo završio u njenim ustima. Usisavala mi je kurac bolje nego usisavač, a pritom se igrala i jajima koje je milovala rukom.

Čim mi se kurac ponovo digao uspravila se i opkoračila me, pa se polako spustila na kurac. Ulazio joj je polako u pičku, a ona se počela polako meškoljiti na njemu i ubrzo se namjestila dok sam se ja zabavljao sa njenim sisama. Čim se namjestila počela se odizati i spuštati po mom kurcu svaki put se nabivši do kraja na njega. Stenjala je sve glasnije dok se njena uska pička stezala oko mog kurca, a nakon par minuta je prvi pit svršila zabivši mi nokte u ramena. Malo se umirila, a onda opet nastavila sa nabijanjem na moj kurac. Ja sam se za cijelo to vrijeme zabavljao sa bjenim sisama. Mjesio ih, stiskao bradavice, malo bi ih ljubio, pa grickao i onda cuclao. Uzdisala je pritom, a onda sam osjetio da mi dolazi i rekao joj da ću svršiti, a ona je samo prostenjala:

- Samo daj.. mmm.. napuni meeee.. .

Nakon još par nabijanja sam se počeo ponovo prazniti, ali sam ovaj put punio njenu pičku, a ona se pritom nabijala do kraja na moj kurac. Čekala je da se prestanem prazniti, a onda je opet počela stezati svoju pičku, te se vrtiti na meni, pa je i ona još jednom svršila. Nakon toga je ostala sjediti na meni, a mi smo se nastavili ljubiti.

Malo kasnije sam predložio da odemo u sobu, pa smo pokupili stvari i otišli na kat. Prethodno sam zaključao vrata, a onda smo nastavili u krevetu. Jebali smo se do kasno u noć, ali je onda morala ići kući, te je obećala da će i sutra doći. I ispunila je obećanje.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija