Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mala sa trajekta 2

Tonka je došla u subotu kao što je i obećala, već oko 19 sati, a sa sobom je donijela i mali ruksak. Na moj upitni pogled, samo je rekla:

- Nisi valjda mislio da neću prespavat?
- Ma kakvi, mislio sam te i pitat za to -rekao sam sa širokim smješkom.

Ubrzo smo ju raspremili za tu večer, a ja sam nam napravio večericu, riba naravno. A poslije smo se zavalili svako sa svojom čašom vina na trosjed. Zagrlio sam ju i sad smo se malo ljubili i mazili. Još sinoć mi je rekla da je odavno zaljubljena u mene. Prvo je bila ljubomorna na svoju sestru, koja je bila četiri godine mlađa od mene, a i koje sam se nejasno sjećao. Osim imena, Magdalena. Tu me Tonka obavjestila da se udala i da živi na kopnu, te da već ima dvoje djece. Poslije mi je rekla da su se tada Magdalena i njene prijateljice palile na mene i još par momaka iz društva. Ja sam im posebno zapeo za oko, onako visok i crn, te mišićav. Tada smo svi čim bi napunili 16 išli sa starima u ribolov, pa bi natezali mreže, a tako nam nije trebala teretana. Ionako smo po cijele dane bili vanka, a ne ka današnja dica, pred TV-om. Onda mi je odala još nešto, a to je bila ženska tajna sve ove godine. Cure su nas znale promatrati kad bi se išli kupati na more, a znali smo uvijek biti goli, pa se sve lijepo vidilo. To me malo zateklo, ali mi je i izmamilo osmijeh na lice, jer su uvijek u društvu mjerili ko ima većega, a ja sam imao največega. Poslije se sve prominilo kad sam otiša na fakultet. Ipak je medicina duga za studiranje, pa me nije bilo skoro desetak godina, a za to se vrijeme sve cure poudavaše. Tu se Tonka nasmješila i rekla:

- Na moju sreću.. -te sam dobio sočnu pusu usta.
- I moju izgleda.. -rekao sam i zagrlio ju, pa smo se počeli ljubiti i milovati.

Nije nam dugo trebalo da se prebacimo na kat u spavaću sobu, te sam ju brzo skinuo i počeo ju ljubiti po sisama, a bradavice su se odmah ukrutile, dok je lagano stenjala. Lizao sam joj sise i ljubio joj bradavice, te ih ponekad gricnuo, a onda se krenuo spuštati na niže jezikom preko trbuha i pupka do njene pičke. Raširio sam joj noge i počeo ju lizati između nogu, a kad sam joj počeo cuclati klitoris samo se stresla i počela je uz lagane jecaje svršavati. Ja sam ju nastavio lizati i prst sam gurnuo u njenu usku pičku, te sam ju sad i prstima jebao. Tresla se i drhturila, a povremeno bi joj se oteo i uzdah. Zatim sam se uspravio, te skinuo sve sa sebe i sa napetim kurcem joj prišao, a Tonka je još više raširila noge, pa sam ju privukao uz rub kreveta, namjestio kurac na ulaz u pičku, malo protrljao glavićem po usminama i klitu, te ga lagano gurnuo unutra. Zastenjala je kad joj je ušao u pičku do kraja, a ja sam joj podigao noge u zrak i počeo ju jebati. Ispočetka polako, a zatim sve brže i brže. Dahtala je i stenjala kako joj se moj kurac zabijao sve do jaja u vrelu pičku, pa je u jednom trenu počela trljati rukom svoj klitoris. Tako je i moj kurac dirala, pa sam uskoro osjetio da bi mogao svršiti. Poučen jučerašnjim iskustvom nastavio sam se zabijati u njenu pičku, a onda počeo špricati sjeme u njenu unutrašnjost. Trzao sam se da se ispraznim, a Tonka je jecala, jer je i ona počela svršavati. Nakon zajedničkog klimaksa oboje smo ležali zagrljeni na krevetu, a onda se ona spustila na niže i počela mi lagano milovati kurac razmazujući sokove koji su ostali na njemu po mom trbuhu, a onda ga je uzela u usta i počela ga cuclati, polako lizati i onda je sve ubrzala dok se nije uskoro nabijala ustima na moj kurac.

Sad mi je kurac već bio spreman, pa me opkoračila i namjestila se u pozu 69, pa sam joj sad lizao picu, a ona je meni nabijala usne na kurac. U jednom momentu sam joj gurnuo prst u šupak. U prvom momentu se stresla, jer nije očekivala tako nešto, ali se onda opustila i sad sam ju jebao prstom u šupak dok sam joj lizao pičku. Pustila mi je kurac i sad je tiho stenjala, a onda se odvojila od mene, okrenula mi se licem ili da bolje kažem sisama prema meni, te se nasadila na moj kurac koji je samo kliznio u nju. Uzdahnula je duboko i počela se nabijati na moj tvrdi kurac. Sise su skakale amo tamo, a ja ih hvatao i stiskao joj bradavice. Uzdisala je sve brže i jače, a onda ubrzo i svršila, te se izvalila na mene. Dahtala je umorno, pa sam se kao doktor, tj liječnik opće prakse, ili po otočni.. dotur, malo zabrinuo za nju.

- Jel sve u redu?
- Ma je.. -disala je duboko, pa nastavila- samo što nisam imala tako često seks, tj dva dana za redom..
- Stvarno? A Gospe ti, šta ste ti i onaj tvoj bivši radili cilo vrime? ! ? ! -bio sam stvarno iznenađen.
- Paaaa.. jednom tjedno bi bio seks, ostalo držanje za ruke i ljubakanje u parku ili u nekom kafiću.. -slegnula je ramenima, pa dodala- A š'a ćeš, nije bija od akcije..

Tu smo se oboje počeli smijati, pa sam sa još uvijek napetim kurcem ja preuzeo inicijativu. Okrenuo sam ju na trbuh i popeo se između njenih nogu. Raširio sam joj guzove i počeo joj lizati šupak. Ciknula je i rekla da nikad nije dobila u guzu, a ja sam samo rekao da za sve postoji prvi put i da mora probati. Znala je da znam šta radim, pa mi se prepustila. Uzeo sam kremu za ruke sa komode i vratio se na krevet. Opet sam joj lagano raširio noge i guzove, pa sam joj počeo lagano mazati šupak. Stresla se i rekla da je krema hladna, ali sam nastavio utrljavati kremu, a onda sam i prste ugurao u šupak. Prvo jedan, a onda još jedan. Stenjala je lagano, a onda sam joj gurnuo i treći, pa je zajaukala tiho, a onda sam se uspravio, namazao svoj kurac i stavio glavić na ulaz u njenu guzu. Krenuo sam lagano i nakon dva tri pritiska je ušao u nju. Uzdahnula je duboko, a ja sam čekao da se opusti, pa sam opet gurnuo i sad sam sa pola kurca bio unutra. Dahtala je kao parnjača, pa sam iscijedio još malo kreme i počeo ju jebati. Sad se samo čulo njeno tiho stenjanje i škripa starog kreveta. Oslonio sam se rukama uz nju i sad sam počeo pumpati sve jače i jače. Bila je uska, još kako, a ja sam ju samo guzio i guzio, te sam nakon desetak minuta svršio i napunio joj šupak svojom spermom. Sad smo se ponovo oboje izvalili, a onda je samo prokomentirala da više nigdje nije djevica, pa smo otišli pod tuš.

Cijelu noć smo se jebali i svršili nebrojeno puta, najčešće sam joj punio pičku, ali ga je i progutala. Drugi dan nismo izlazili iz kreveta, sve dok se nisam morao spremati i krenuti na zadnji trajekt. Oboje smo bili tužni zbog toga, ali nas je opet čekao vikend, pa smo se imali čemu nadati.

I sada smo skupa, a Tonka je dobila stalni posao na otoku, pa po ljeti kad je više linija i ja putujem svaki dan, dok sam zimi samo vikendima doma. Nadam se uskoro mjestu u ambulanti na otoku kad stari dotur bude iša u penziju, pa da dobijem njegovo misto, ali dotle ćemo i dalje uživati Tonka i ja.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija