Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mala Sara mala drolja iz trgovine

Zaposlio sam se u jednoj maloj trgovini, slagao sam robu na police u svome djelu , tu sam bio kratko vrijeme a na drugim policama je bila jedna mlada dama. Zvala se Sara 160 cm visine , 50 kila , crne kose , sisa trica . Uvijek je komunikativna i razpložena sa kupcima , dostavljačima i radnicima. U početku ja sam samo s njom pričao poslovno . Sve dok nisam saznao da ona ima malih tajni s jednim dostvljačem , istovarao sam robu i vidio kako ona sjedi na njegovoj nozi i kako je on mazi po nozi.

Čovjek od četrsetak godina izgleda da voli mlade pice a ona starije kite. Radnice su samo prevrtale oči kad bi nju vidjele s njim, za vrijeme pauze ona biga uzela za ruke i odvela do wc-a. Nakon nekog vremena izašla bi sretno i zadovoljno , sa smješkom , zapravo uvijek je izgledala sretno i zadovoljno a pogotovo kada bi dostavljač došao. Počelo me je nekako sve više uzbuđivati i pratiti nju , otkada sam počeo tamo raditi. Moj jedini problem je bio što sam novi i što ne mogu na silu ništa započeti pa ni komunikaciju.

Jednom sam krenuo do wc-a i vidio sam ispred ormarića njezinu torbu bila je otvorena, a ja sam htio u ormarić staviti svoju jaknu. Vidio sam nešto crveno , sagnuo sam da bolje pogledam i to je bio vibrator. Izašao sam iz te prostorije a ona je taman ulazila tamo gdje sam ja bio prije sekundu, okrenuo sam se na sekudnu i vidio nju kako ulazi s vibratorom u wc-e. Kurac mi je samo skočio u hlačama , sva sreća pa nisam nosio trenerku jer bi se primjetilo. Slagao sam bio nešto na police, a ona je prolazila i rekla da taj prozvod ne ide tu , otišla je do svoje police sagnula se i počela slagati , guza joj je bila okrenuta prema meni.

Vidio sam njezine bijele gačice , stalo je povlačila hlače prema gore , ali hlače su stalno padale prema dole . Okrenula se i pogledala u mene i upitala je li sve uredu? a ja onako odgovorio da da da. Kada je vidjela da bacam pogled prema njoj , bilo joj je drago , volila je pažnju, osmjeh od uha do uha . A guzu izbacila što više da bude uočljivija i tako nastavila raditi. A kada je bila gotova samo je prošla pored mene sa osmijehom , njihala guzom namjerno i uspravno se držala. Sutradan je bio nekakav sastanak , okružili smo se u trgovni, netko je stajao i bio prislonjen na stol, netko jednostavno stajao a malo onih među kojima sam ja bio je našao stolicu i sjeo.

I do je jedna pričala šta kako trebamo raditi i slično . Ja sam maštao o Sari , dizao mi se kurac na nju i zamišljao kako je jebem. Sara je taj dan kasnila i vidjela kako ja sjedim , govorila je da je to njena stolica , ja se nisam dao pa je ona tako sjela na mane na moj kurac. Govorila je eto ako nećeš, ja ću sjesti jer ovo je moja stolica tako je govorila. Meni je bilo super, kada je njezina guza sjela na moju kitu. Zinula je iza svega glasa mislim da sam sjela na nešto tvrdi i guzom protljla to je bio tek neopisivo.

Svi su ostali u nekakvom gađenju zbog njezinog ponašanja. Idem ja na wc-e rekla je na glas Sara a onda pozvala mene kao da mi nešto pokaže prije . Otišli smo u wc-e , zaključali se , zavukla je ruku u moje hlače , zgrabila moj kurac i počela ga drkati. Spustila mi je hlače do koljena , čučnula je na koljena i sebe šamarala mojim kurcem po njezinom licu i ustima. I ti si isto napaljenko kao i ja rekla je , a potom stavila kurac usta. I sama sebi glavu gurala da proguta cijeli kurac. O jbte zabole me koljena reče ona, sjedne na wc skine sa sebe hlače i kaže liži mi moju mokru pičku.

Pica joj je bila mokra cijedilo se iz nje a ja sam kupio njezine sokove. Pica joj je bila glatka i lijepa. Ajde požuri stavi mi ga , ipak smo na poslu, netko mora biti bar jedno tamo na policama. Stavio sam ga u njezinu i picu, počeo sam ga odmah zabijati do jaja , osječao sam njezine vaginalne zidove, drugi put jako zabijam i treči i več svršavam. Ona se nasmije i kaže jbt šta ti je pa ovako brzo svrši nisam baš tako mislila brzo, dobro aj idemo pa čemo na pauzi

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 2517

Autor priče

Ivan
Ivan
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 182 cm
Težina: 75 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Smeđa
Horoskop: Vaga
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija