Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Mala susjeda

Ocjena: 4

Imam 25 godina i bavim se nogometom, u drugoj ligi, mada ima naznaka da bi mogao završiti i u prvoj ligi. Prošlo ljeto sam neplanirano doživio seks sa svojom malom susjedom, koja je baš napunila 18 godina. Stvarno je bila mala, samo metar i šezdeset, ali bombonić od cure.

Duga kestenjasta kosa, zelene oči, sise već solidna četvorka, čvrste kao i napeta guza. Bila je malo širih bokova, ali baš joj je pristajalo. I ono najvažnije, bila je željna kurca i dobrog seksa što sam i sam otkrio.
Pošto sam imao neku pauzu sa treninzima otišao sam na more kod naših susjeda iz zgrade, te Maje, moje male susjede. Imali su vikendicu u Crikvenici, a kako su većinu vremena radili nešto oko kuće, tj bili u kupovini materijala u Rijeci, tako smo Maja i ja bili sami kod kuće. No da, ja sam imao i svoje frendove ovdje na odmoru, pa sam većinu vremena provodio sa njima. No jedno jutro se sve promijenilo.

Još sam spavao kad me probudila Maja. Bacila se na krevet i naglo me probudila, pa sam nekako bunovan gledao oko sebe pitajući se što se dešava. No tu je bila i jutarnja erekcija koju sam sve češće imao, a znao sam da sanjam neke erotske snove iako nisam imao curu. A Maja je lijepo mogla vidjeti šator koji je napravio moj macan od dvadeset centimetara. I nije se nimalo sramila, već ga je primila preko plahte:

- Oooo.. vidi vidi kako se nekome digao! !
- Si ti luda? ! ? ! ? -prosiktao sam ljutito odmičući njenu ruku.
- A daajjj.. baš ti se lijepo digao.. -nastavila je uhvativši ga drugom.
- Koji ti je? ? ? -stvarno nisam znao šta da joj kažem, a u sljedećem trenutku je makla plahtu i počela mi skidati gaće. - E stvarno.. .
- Uuuuu.. . baš ti je lijep -rekla je raširivši oči kad je ugledala crveni glavić i napete žile i vene po kurcu.

A onda totalno iznenađenje, sagnula se i cmoknula glavić, te ga počela uvlačiti u usta. Gledao sam u nevjerici kako mi moja mala susjeda puši kurac. Mljackala je po njemu, slinila i pokušavala ga progutati cijelog. Kako sam već bio dobrano narajcan od snova, nije trebalo dugo i počeo sam svršavati iznenadivši Maju jer su joj prva dva mlaza sperme završila u ustima, pa se zagrcnula, a kad ga je izvadila ostatak je dobila po licu. Onda sam ju brzo odmaknuo i otišao u kupaonicu te stao iznad školjke i krenuo se olakšati. Bio sam na pola sa pišanjem kad je došla u kupaonicu i sa zanimanjem gledala kako pišam. Čudan osjećaj, vjerujte.

Kad sam završio skinuo sam gaće i krenuo pod tuš, a na moje iznenađenje i ona zamnom. Pogledao sam ju potpuno golu i opet mi se počeo dizati, a ona je rekla:

- Mmm.. . vidim da mu se sviđa što vidi..
- Maja, čuj.. .
- Daj šuti, hoću da me pojebeš, ali onako za pravo. Hoću da mi svršiš u pičkicu i da me jebeš u guzu.. -slušao sam šta govori i nisam vjerovao, ali izgleda da je mom kurcu to odgovaralo i već je lupkao po Majinom golom trbuhu.

Počela ga je milovati i lagano drkati, a onda moju ruku stavila na svoju sisu. Osjetio sam mekanu i toplu kožu njene sise na svom dlanu. Bradavica joj je bila tvrda i napeta. A ja sam se napokon opustio i krenuo rukom sa njene sise niz trbuh do dlakave pičkice. Pomilovao sam izražene usmine i malo ih razmaknuo, te ušao prstom u vruću i mokru pičkicu. Zastenjala je i privila se uz mene usput mi stisnuvši kurac rukom. Trljao sam joj pičkicu sve brže, dok se ona potpuno naslonila na mene jednom se rukom državši za cijev od tuša, a drugom za moj kurac. Malo je digla jednu nogu kako bi mi olakšala trljanje svoje pičkice. Zatvorio sam vodu i uzeo ručnik, te obrisao nju i sebe, pa ju poveo do kreveta.

Polegao sam ju na krevet, pa joj raširio noge i malo se sagnuo kako bi joj lizao pičkicu. Roza pičkica je bila mokra od sokova i lijepo se vidjela u šumici njenih smeđih dlačica. Nisam ju dugo lizao, baš zbog dlačica, već sam namjestio svoj tvrdi kurac na njenu pičkicu i polako ga gurnuo unutra. Malo je zastenjala jer je bila jako uska, a i moj kurac je bio širok. Nisam navaljivao, mada bi ga najradije zabio do jaja, već sam polako ulazio u nju. Trebalo mi je nekih minut ili dva da uđem do pola, a onda sam ga zabio jače, a ona je vrisnula. Tada sam skužio da je djevica. Vidio sam joj suze u očima, a ona me odmah potakla da ju nastavim jebati.

Sada sam ubrzao i uskoro sam štepao svoju susjedu kao mašina za šivanje dok su njene noge mlatarale po zraku, a onda me stegle oko bokova kada je doživjela svoj prvi orgazam. Malo sam stao, a onda nastavio i uskoro se i ja počeo prazniti u njenu pičkicu.
Izvukao sam sluzavi i malo krvavi kurac iz njene pičkice, a za njim i pomiješani sokovi njeni i moji, sa malo krvi. Ustao sam i donio ručnik, te obrisao njenu pičkicu, pa svoj kurac i onda smo legli jedno kraj drugog. Malo smo pričali o svemu, a onda se ona opet počela igrati sa mojim kurcem. Ali o tome u drugoj priči.. .
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina