Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mala susjeda

Imam 25 godina i bavim se nogometom, u drugoj ligi, mada ima naznaka da bi mogao završiti i u prvoj ligi. Prošlo ljeto sam neplanirano doživio seks sa svojom malom susjedom, koja je baš napunila 18 godina. Stvarno je bila mala, samo metar i šezdeset, ali bombonić od cure.

Duga kestenjasta kosa, zelene oči, sise već solidna četvorka, čvrste kao i napeta guza. Bila je malo širih bokova, ali baš joj je pristajalo. I ono najvažnije, bila je željna kurca i dobrog seksa što sam i sam otkrio.
Pošto sam imao neku pauzu sa treninzima otišao sam na more kod naših susjeda iz zgrade, te Maje, moje male susjede. Imali su vikendicu u Crikvenici, a kako su većinu vremena radili nešto oko kuće, tj bili u kupovini materijala u Rijeci, tako smo Maja i ja bili sami kod kuće. No da, ja sam imao i svoje frendove ovdje na odmoru, pa sam većinu vremena provodio sa njima. No jedno jutro se sve promijenilo.

Još sam spavao kad me probudila Maja. Bacila se na krevet i naglo me probudila, pa sam nekako bunovan gledao oko sebe pitajući se što se dešava. No tu je bila i jutarnja erekcija koju sam sve češće imao, a znao sam da sanjam neke erotske snove iako nisam imao curu. A Maja je lijepo mogla vidjeti šator koji je napravio moj macan od dvadeset centimetara. I nije se nimalo sramila, već ga je primila preko plahte:

- Oooo.. vidi vidi kako se nekome digao! !
- Si ti luda? ! ? ! ? -prosiktao sam ljutito odmičući njenu ruku.
- A daajjj.. baš ti se lijepo digao.. -nastavila je uhvativši ga drugom.
- Koji ti je? ? ? -stvarno nisam znao šta da joj kažem, a u sljedećem trenutku je makla plahtu i počela mi skidati gaće. - E stvarno.. .
- Uuuuu.. . baš ti je lijep -rekla je raširivši oči kad je ugledala crveni glavić i napete žile i vene po kurcu.

A onda totalno iznenađenje, sagnula se i cmoknula glavić, te ga počela uvlačiti u usta. Gledao sam u nevjerici kako mi moja mala susjeda puši kurac. Mljackala je po njemu, slinila i pokušavala ga progutati cijelog. Kako sam već bio dobrano narajcan od snova, nije trebalo dugo i počeo sam svršavati iznenadivši Maju jer su joj prva dva mlaza sperme završila u ustima, pa se zagrcnula, a kad ga je izvadila ostatak je dobila po licu. Onda sam ju brzo odmaknuo i otišao u kupaonicu te stao iznad školjke i krenuo se olakšati. Bio sam na pola sa pišanjem kad je došla u kupaonicu i sa zanimanjem gledala kako pišam. Čudan osjećaj, vjerujte.

Kad sam završio skinuo sam gaće i krenuo pod tuš, a na moje iznenađenje i ona zamnom. Pogledao sam ju potpuno golu i opet mi se počeo dizati, a ona je rekla:

- Mmm.. . vidim da mu se sviđa što vidi..
- Maja, čuj.. .
- Daj šuti, hoću da me pojebeš, ali onako za pravo. Hoću da mi svršiš u pičkicu i da me jebeš u guzu.. -slušao sam šta govori i nisam vjerovao, ali izgleda da je mom kurcu to odgovaralo i već je lupkao po Majinom golom trbuhu.

Počela ga je milovati i lagano drkati, a onda moju ruku stavila na svoju sisu. Osjetio sam mekanu i toplu kožu njene sise na svom dlanu. Bradavica joj je bila tvrda i napeta. A ja sam se napokon opustio i krenuo rukom sa njene sise niz trbuh do dlakave pičkice. Pomilovao sam izražene usmine i malo ih razmaknuo, te ušao prstom u vruću i mokru pičkicu. Zastenjala je i privila se uz mene usput mi stisnuvši kurac rukom. Trljao sam joj pičkicu sve brže, dok se ona potpuno naslonila na mene jednom se rukom državši za cijev od tuša, a drugom za moj kurac. Malo je digla jednu nogu kako bi mi olakšala trljanje svoje pičkice. Zatvorio sam vodu i uzeo ručnik, te obrisao nju i sebe, pa ju poveo do kreveta.

Polegao sam ju na krevet, pa joj raširio noge i malo se sagnuo kako bi joj lizao pičkicu. Roza pičkica je bila mokra od sokova i lijepo se vidjela u šumici njenih smeđih dlačica. Nisam ju dugo lizao, baš zbog dlačica, već sam namjestio svoj tvrdi kurac na njenu pičkicu i polako ga gurnuo unutra. Malo je zastenjala jer je bila jako uska, a i moj kurac je bio širok. Nisam navaljivao, mada bi ga najradije zabio do jaja, već sam polako ulazio u nju. Trebalo mi je nekih minut ili dva da uđem do pola, a onda sam ga zabio jače, a ona je vrisnula. Tada sam skužio da je djevica. Vidio sam joj suze u očima, a ona me odmah potakla da ju nastavim jebati.

Sada sam ubrzao i uskoro sam štepao svoju susjedu kao mašina za šivanje dok su njene noge mlatarale po zraku, a onda me stegle oko bokova kada je doživjela svoj prvi orgazam. Malo sam stao, a onda nastavio i uskoro se i ja počeo prazniti u njenu pičkicu.
Izvukao sam sluzavi i malo krvavi kurac iz njene pičkice, a za njim i pomiješani sokovi njeni i moji, sa malo krvi. Ustao sam i donio ručnik, te obrisao njenu pičkicu, pa svoj kurac i onda smo legli jedno kraj drugog. Malo smo pričali o svemu, a onda se ona opet počela igrati sa mojim kurcem. Ali o tome u drugoj priči.. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija