Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mala susjeda - drugi dio

Maja mi je sve brže i žešće drkala kurac dok opet nije bio tvrd poput kamena. Poljubila me i popela se na mene opkoračivši me i namjestila svoju dlakavu pičkicu iznad mog glavića, te se ovaj put samo nabila na njega svom težinom. Zastenjao sam kad mi je stisla jaja na butine, ali nisam se bunio.

Malo se namještala vrpoljeći se na mom tvrdom kurcu, a kad se napokon namjestila da ima dobro uporište krenula je sa nabijanjem na moj tvrdi kurac. Skakala je po njemu kao luda dok sam joj ja mijesio čvrste sise i povremeno hvatao široku guzu. Stenjala je i dahtala dok su graške znoja išle sa čela niz lice i vrat među sise i do trbuha. Leđa su joj bila mokra od znoja, ali i vani je bilo pakleno vruće, a i u sobi jer je sunce tuklo direktno u prozor.

Petnaestak minuta je trajalo dok nije doživjela orgazam i svalila se kraj mene, a kad se skinula sa kurca koji je bio sjajan od njenih sokova i tvrd ja sam ju pogledao i rekao:

- Nije ti valjda dosta?
- Aaa ne.. . samo sam se malo umorila. Možeš ti gore..
- Naravno da mogu.. -rekao sam i brzo se našao iza nje, a kako je ležala na trbuhu samo sam ju pljesnuo po stražnjici i rekao- Što si ono rekla, i u guzu bi ga htjela?
- Daaaa.. . probaj me jebati.. . mislim tvoj je širi nego onaj kojeg sam dobila već.. -pogledao sam ju.
- Šta si se već jebala u guzu? ? ?
- O da, par puta, sa nekim tipom iz razreda.. -nisam znao da li se zacrvenila od neugode ili od vrućine, ali je to sve nekako prošaptala.
- Aha.. . -promrmljao sam, pa upitao- Nego, imaš li kakvu kremu ili ulje za to?
- Imaš kod mene u sobi baby ulje.. -brzo sam ustao i otišao u njenu sobu, pa se ubrzo vratio sa bočicom ulja, i usput mazao svoj tvrdi kurac. -Hajde da malo podmažemo..

Trljao sam uljem između njenih guzova, a onda prvo jedan prst gurnuo u šupak, pa drugi. Lagano je stenjala, a kad sam uguravao treći jauknula je:

- Auuuu.. . lakše..
- Čekaj da ti stavim kurac, ovo su samo prsti- rekao sam i poljubio ju, pa nastavio ulijevati ulje u šupak.

Kad sam bio zadovoljan podmazivanjem krenuo sam joj gurati kurac u guzu. Išlo je polako i njoj dosta bolno, a u jednom trenutku i za mene, jer je stisla šupak, pa sam ju morao mlatnuti po guzi par puta da se opusti. Nakon par trenutaka sam joj ušao do pola i počeo sa jebanjem. Stenjala je i cvilila zabivši glavu u jastuk, a ja sam se upro rukama i samo joj ga zabijao. Uhh kako je bilo usko u njenoj guzi. Moja jaja su lupkala po njenoj crvenoj stražnjici dok sam joj ulazio sve dublje u guzu. Nažalost, nije dugo trajalo jer sam nakon pet minuta osjetio kako mi dolazi, te malo ubrzao i uskoro se ispraznio u mračnu unutrašnjost njenog šupka. Polako sam ga izvadio i izvalio se na krevet dok je ona stenjala i tiho jecala kraj mene. Podigla je glavu sa jastuka i suznih očiju me pogledala.

- Jel sve u redu? ? -upitao sam ju.
- Ahaaaa.. ovo je bilo super.. malo je bolilo, ali mi je bilo super -rekla je plačnim glasom, ali i sa osmijehom na licu.

Poljubio sam ju i otišli smo pod tuš. Oprao sam ju i lagano joj milovao pičkicu, te joj predložio da ju obrije. Nije htjela sama, pa sam ju ja morao brijati. Nisam se bunio. Dok sam ju sapunao svojom pjenom za brijanje i prije nego sam krenuo sa istim milovao sam joj klit i šupčič, pa je samo sklopila oči i uživala. Nakon petnaestak minuta je bilo gotovo brijanje i malo joj je trebalo da se navikne na osjećaj gole kože u gaćicama. Zatim smo se obukli i otišli nešto pojesti, taman na vrijeme jer su došli njeni starci. Pomogao sam im iskrcati stvari iz auta, a oni su toga nakupovali kao da rade novu kuću, pa smo Maja i ja otišli na plažu.

Otišli smo svatko sa svojim društvom, ali mi je dva sata kasnije stigla poruka od Maje sa slikom njene pičkice da joj je dosadno i da bi htjela moj kurac ponovo. Pozdravio sam se sa ekipom i otišao do nje na plažu. Bila je sama, jer su njene frendice otišle na ručak, a ona je bila gladna mog kurca. Otišli smo u vodu, a kako je bilo jako malo ljudi na plaži nismo se bojali da bi nas netko mogao smetati. Primila mi se oko vrata i ja sam samo odmaknuo njene kupaće i oslobodio svoj već napeti kurac, te ga usmjerio u nju. Samo je duboko udahnula i prepustila se meni. Držao sam ju za guzu i lagano ju jebao, tako da je bila leđima okrenuta prema plaži, a ja sam gledao da li nas netko vidi. Nakon par minuta je svršila i zabila mi nokte u leđa i vrat dok je usne stisla na moj vrat da priguši jecaj. Ja sam još koju minutu zabijao kurac u nju i uskoro svršio još jednom puneći njenu pičkicu svojom spermom.
Ostali smo u vodi još kratko da se isperemo i onda izašli van.

To ljeto smo se jebali svaki dan dok sam bio kod njih, a nastavili smo po njenom povratku u Zagreb. I sad smo skupa dok je na prvoj godini faksa, pa obavezno nakon predavanja dođe kod mene na jebanje. Šupak smo joj fino razradili i nema toliko problema, pogotovo kad ima plodne dane jer ne želi da stavljam kondom. I baš nam je super.. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija