Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mala tajna

Bilo je to na prvoj godini faksa kada sam upoznao Maju. Maja je bila sušta suprotnost od onog što me obično privlači kod žena. Bila je sitna, niža od 1, 60 i izrazito mršava, mislim da je imala jedva 40 kila. Spadala je među popularne cure. Imala je dugu plavu kosu i nikad nije dolazila bez šminke i atraktivne odjeće koja je njene sise naglašavala. Sise su joj bile trojka ali su se na njoj činile ogromno. Maja je obično bila u odabranom društvu i razglabala o temama koje su plitke i dosadne. Uvijek mi se činilo kao da gleda na mene s nekim dojmom da sam manje vrijednosti i da me prezire, kao i sve slične meni. Jednom prilikom sam prolazio kraj nje i njene dvije kolegice te načuo kako pričaju o nekoj temi o kojoj su znale koliko i realnom životu. Nisam mogao sakriti instinktivan pogled koji sam uputio prema njoj. Ona je to primijetila i vrlo brzo mi dobacila što ti gledaš? Mrzio sam takve osobe pa sam joj rekao, uvijek sam zamišljao da neku takvu malu razmaženu princezu izjebem da ne može hodati 3 dana. Ostala je bez teksta skupa sa svojim kolegicama, a ja sam samo produžio kraj njih.. .

Rekao sam to više u šali iako sam imao fantaziju da izjebem curu takvih fizičkih osobina s kojom mogu raditi što hoću. Izgleda da sam sa svojih skoro 1, 9 i oko 100 kila mišića ostavio dojam na nju jer mi se nakon nekoliko dana javila na jednoj društvenoj mreži. Ispričala se što se tako ponašala prema meni, a onda sam se i ja ispričao njoj. Rekla je kako nema potrebe za isprikom i da je zasužila, da je bila zločesta i da je treba kazniti. Nisam vjerovao što čitam i mislio sam da je neka zajebancija. Nakon nekoliko dana tokom kojih se nisam mogao riješiti njenih poruka pristao sam da se nađemo u pauzi predavanja. Naš faks je bio jako velik i nije bilo teško naći neki zabačeni kut. Otišli smo u stariji dio u kojem rijetko tko ide i ušli u ženski wc. Prije nego sam stigao reagirati već se bacila na mene i krenula me ljubiti. Ubrzo je svukla moje hlače i debela kurčina je izletila pred nju. Pogledala me oduševljeno kao da traži odobrenje. Zgrabila ga je u ruku i navukla nekoliko puta dok se u njenoj maloj ruci nije digao do kraja. Krenula ga je pušiti ali njena mala usta su jedva pola kurca progutala. Vidilo se na njoj da je vješta. Pustio sam je da se muči pet minuta a onda sam skinuo njene tajice i gaćice u namjestio kurčinu na njenu pičku. Prislonio sam je na zid i polako ušao u nju. Bila je jako uska. Prikucao sam je za pločice i jebao brzo i žestoko. Nakon samo par minuta svršio sam u nju i izvukao kurac. Gledao sam kako se sperma iz nje slijeva na pod wc-a. Dođi večeras do mene rekao sam pa ćemo završiti posao.. ..

Nije mi se dalo nazad na predavanje i otišao sam doma. Pojeo sam nešto i legao spavati. Oko osam začuo sam nekog na vratima. To je bila ona. Došla sam da me izjebeš do kraja rekla je. Pozvao sam je da uđe i nisam gubio vrijeme na trivijalnosti. Odveo sam je u spavaču sobu i svukao sve sa nje. Njene bradavice su se već ukrutile a njena svježe obrijana pička je lagano podrhtavala. Podigao sam je u visini glave dok je noge omotala oko mog vrata i rukama mi obuhvatila glavu. Lizao sam najvlažniju pičku u životu. Dovodio sam je do ludila i počela je svršavati. Brzo sam je spustio na kurac i rukama je dizao i spuštao s njega. Nakon par minuta bacio sam je na krevet. Pitao sam je da li može staviti noge iza glave na što je ona to i učinila. Njena pička me gledala nezaštićena i spremna da primi salvu. Uletio sam u nju kao Inzagi u zaleđe. Jebao sam je žestoko dok se uz njene povremene uzdahe moglo čuti samo udaranje jaja o njeno tijelo. Vidjelo se da joj to jako paše iako ga je jedva primala cijelom dužinom. Nakon 10-ak minuta sam ga izvadio i namjestio ga na njen šupak. Molila me da joj ne diram šupak ali sam nekoliko puta pljunuo na kurac i polako ga krenuo gurati. Stavila je jastuk preko usta da ne vrišti jako. Nakon 5 minuta pokušavanja bio sam do pola u njoj. Nakon deset ga je primala do jaja jecajući. Kako se opuštala tako sam ubrzavao ritam. Svidjelo joj se i počela je svršavati a uskoro sam i ja napunio njen mali šupčić do vrha spermom. Izvukao sam kurac i nabio joj ga u usta dok su joj noge bile iza glave. Očistila je sve sa kuraca dok se davila slinom. Ustao sam i otišao po piće u kuhinju. Vratio sam se brzo ali ona je već spavala sa smiješkom na licu.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija