Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Susjeda

Pričat ću vam o ljubavi između mame i sina. O incestu. O obostranoj zaluđenosti incestom. O mojoj mami Žaklini. Jebozovno ime, zar ne? Takva je i moja mama. Sin sam jedinac. Roditelji su se razveli kad sam imao 15 godina. Tata nas je napustio, a ja sam ostao živjeti s mamom.

Mama je profesionalna krojačica, i već više od dvadeset godina, ima privatni studio kod kuće. Cijeli život je vezana za kuću, kao domaćica i krojačica. Umladosti je dogurala do treće godine studija Istorije, ali je odustala kad sam se ja rodio. Mada nije stekla akademsku titulu, intelektualni je tip.Mama ima 52 godine, visoka 175 cm, vitka, ima crnu, blago valovitu kosu, najčešće vezane u pundžu, pametno, zavodljivo i pomalo zločesto lice pravilnih crta i blago punije usne. Ima promukao i autoritativan glas, i malene sise, koje taman u ruku stanu, sa velikim hrapavim bradavicama što uvijek strše ispod odjeće. Nevjerovatno liči na glumicu Joan Collins, ali još jebozovnije i zločestije izgleda.Ja sam završio srednju školu pa, nakon par godina pauze, upisao fakultet Istorije, isto kao i ona. Kuća nam je oduvijek puna knjiga, a ona mi je prenijela ljubav za čitanje. Zanimao sam se i za filmsku umjetnost. Mama je imala puno posla, i uglavnom je bila u kući, kroz koju su često prolazile gospođe njenih godina, kojima je šivala suknje, haljine, komletiće i ostale klasične modele, kakve je najčešće i sama nosila.

Uvijek blago našminkana, otmjena, s pundžom, lijepih i njegovanih ruka, tankih i dugačkih prstiju s malo dužim noktima, nalakiranim jarko crvenim lakom. Kad bi čitala ili šila, nosila je naočale. Svojim stilom, i s cigaretom koja joj je uvijek bila u ruci, podsjećala je na dame iz pedesetih.

Ja sam oduvijek bio pomalo povučen. U srednjoj školi sam imao par kratkrotrajnih veza, izgubio sam nevinost, ali se ni u jednu djevojku, nikad nisam zaprave zaljubio. Zaljubio sam se kasnije, u moju mamu. Čini mi se, da sam oduvijek bio zaljubljen u nju. Postao sam svjestan svoje zaljubljenosti, a kasnije i opčinjenosti, kad sam jednog popodneva, već sam bio na fakultetu, tražeći nešto po ladicama, pronašao kovertu sa maminim slikama. Taj dan će mi promijeniti život.

Na desetak fotografija, mama je pozirala u kuhinji. Ne znam kome, možda prijateljici Vesni, s kojom se družila još od studentskih dana i koja je često navraćala po mamine modele. Fotografije su bile predivne i ukusno erotične. Ni na jednoj, mama nije bila potpuno gola, što je samo pojačavalo erotičnost i seksipil, kojim je i onako zračila.

Na fotografiji, koju sam drhtavim rukama stavio u džep i na koju ću početi svakodnevno drkati , mama je, sa svezanom pundžom i naočalama, u suknji i košulji sjedila na stolu, prekriženih nogu i podignute suknje, tako da su joj sjevnule noge i butine preko kojih su prelazili bijeli, starinski halteri koji su pridržavali svijetlo smeđe čarape. Rukom u kojoj je bila cigareta, raskopčanu košulju pomakla je u stranu, a drugom se naslonila na stol i malo se nagela, tako da su joj izletile sise.


Najljepše, najjebozovnije, najgrešnije sise na svijetu, sa bradavicama koje se ne mogu opisati. Malo veći smeđi kolutovi na sisicama završavali su u dugačkim, širokim, hrapavim i krutim šiljcima, koji su uvijek stršali.

Ušao sam u sobu, nisam mogao sjesti od uzbuđenja, usta su mi bila suha, osjetio sam da mi sperma već curi po gaćama. Izvadio sam fotografiju, primakao je licu i počeo je lizati. Oslobodio sam iz gaća svoj, 19 centimetara dugi kurac, i nakon dva pokreta počeo svršavati kao nikad u životu.

Od tog dana, stalno sam drkao na mamu. Gledao bi je, kako hoda po kući, kako radi za mašinom, gledao bi joj sise, guzove, pundžu, usne, sandale sa visokim potpeticama… Prišao bi joj s leđa dok je sjedila za mašinom, zagrlio je i poljubio u vrat, dok mi je kurac, tvrd kao kamen upirao u naslon stolice. Pa bih se, jedva odvukao u kupatilo i izdrkao u dva pokreta.

Pripaljivao bi joj cigarete, što me posebno palilo, cigareta u njenoj ruci, postat će moj specijalni fetiš. Mama, kao da je primjetila promjenu na meni, moje zamuckivanje i bljedilo u licu. Više skoro nikako nisam izlazio iz kuće, stalno sam bio uz nju i stalno sam drkao na njene iznosane gaćice koje sam joj ukrao iz korpe za veš.

I ona se počela malo čudnije ponašati, počela mi se jebozovno osmjehivati, očešala bi se od mene u kuhinji, naginjala se ispred mene po kući, ali diskretno.

Posebno me palilo, što bi me, svaki put kad je htjela pušiti, svojim promuklim glasom zovnula, da joj pripalim cigaretu, a ona bi onda namještala pundžu. Primjetila je šta mi se događa, i čekala je… Kasnije će mi priznati, da je čekala i da nađem one fotografije, i da se namjerno slikala u kuhinji, jer je znala da će me to dodatno napaliti. Rekla je, i da je čekala da odrastem, i postanem njen mužjak, ljubavnik, jebač…

Taj period, dok sam je njušio i drkao, a ona mi diskretno davala signale, potrajat će pola godine, sve do mog 24-og rođendana. Mama je tad imala 50 godina. Ranije sam se vratio iz grada, jer mi je rekla da sprema večeru za nas dvoje. Jedva sam otrpio par sati s prijateljima u gradu i jedva sam čekao da se vratim, da bi bio u njenoj blizni, posebno tu veče, jer sam znao da će se srediti.

Kad sam došao, čekala me za stolom u trpezariji, u dugačkoj crnoj haljini i bisernoj ogrlici oko vrata. Nosila je naočale, kosa joj je bila svezana u pundžu, usne i nokti bili su tamno crveni, na nogama crne lakne cipele sa malo širom petom, a u ruci cigareta. Kad sam je ugledao, mislio sam da ću se srušiti. Iznjela je večeru i vino, ali ja nisam mogao pojesti više od par zalogaja, pa sam odmah prešao na crno vino.


Dok je govorila, stalno se smješkala, a ja sam razumio svaku desetu riječ, samo sam buljio u nju, u mamu. Kao da sam slutio da će se tu večer nešto dogoditi, a ona je znala, i bila je uzbuđena isto kao i ja.

Nakon par čaša vina, pozvala me da plešemo. Rekla je Hajde pleši sa svojom mamom, i otišla do gramofona da pusti muziku. Imala je kolekciju ploča klasične muzike, i pustila je neki klavirski koncert, romantičan i opijajući.

Primakla mi se, jednu ruku mi je stavila oko leđa a drugu je ispružila tražeći moju. Primakao sam je sebi i odmah shvatio sam da nema grudnjaka, osjetio kako me bodu njene bradavice, a ona je mogla čuti kako mi srce lupa. Plesali smo uz klavir, a ona se unijela u moje lice, tako da sam mogao disati njen dah i njen miris.

Malo sam se opustio i spustio ruku niže, prema maminim guzovima, onda sam osjetio mamino koljeno, koje se podiže i dodiruje moj nabrekli kurac. Mama se odvojila od mene, otišla do gramofona, izvadila drugu ploču i rekla Sada ćemo slušati božanski afrodizijak i pustila Carminu Buranu od Carla Orffa.

Zapalila je cigaretu, opet mi prišla i stavila ruke oko mog vrata, unijela mi se u lice i jezikom ovlaš prešla preko mojih usana.. šapnula mi je promuklim glasom Poljubi me.. zažvali mamu.. hajde zažvali me.. sisaj mi jezik.. znam da si zaljubljen u mene.. znam da te pali incest s mamom..

Zvukovi Carmine Burane ispunili su prostoriju, nekakvom kultnom i svetogrdnom atmosferom i uvlačili nas u virove grijeha, iskonskog i najslađeg grijeha, u incest majke i sina. Počeo sam sisati mamin jezik koji je kružio po mojim usnama, a ona je desnu ruku u kojoj je držala cigaretu spustila na moj kurac i počela ga trljati preko farmerica. Sa isprepletenim jezicima i uz jecaje miline, oboje smo počeli svršavati…

Iako sam svršio, kurac mi se nije nimalo spustio. Odmaknula se od mene, sjela na rub kauča, opet zapalila cigaretu – znajući da poludim od toga, podigla haljinu ispod koje su sjevnula bedra, halteri i bijele gaćice, i prstom mi pokazala da dođem ispred nje i kleknem. Izgledala je božanstveno lijepa, i neopisivo griješna i zločesta, zla boginja-majka-kurva.

Kleknuo sam, stavio glavu između maminih bedara i udahnuo, a ona je rekla Onjuši me.. onjuši mami pičku.. znam da drkaš na mene.. znam da ližeš moje slike.. za tebe sam se slikala u kuhinji, znala sam da će te to napalit.. čekala sam da se zaljubiš u mene.. da živimo u grijehu.. liži mami pičku.. ja sam tvoja boginja mama, tvoja kurvicaPomakao sam gaćice i jezikom dodirnuo mamine usmine, uzdahnula je i još mi primakla glavu, trljala je klitoris o moj jezik a ja sam gutao njene sokove, podigao sam pogled da joj vidim lice i vidio da je izacila sise, palcem i kažiprstom trljala je bradavice.. Pogledala me očima, koje su sjevale grijehom i incestom i kao zmija zapalacala jezikom..

Počela se tresti od grčeva novog orgazma.. Aaahhh aaa.. ja sam tvoja kurvica.. žicat ćeš mamu svaki dan.. ja sam samo tvoja grešna mama.. aaahhh.. Stao sam ispred nje, kurac mi je bio u visini njenog lica, otkopčala mi je šlic i tankim prstima s crveno nalakiranim noktima, izvukla moj kurac i počela ga lagano drkati rukom u kojoj je držala cigaretu..

Znam da ti je fetiš cigareta u mojoj ruci.. znam da ti je fetiš mama.. znam da želiš njušiti mamin šupak.. spustila je usne na njega i dalje ga lagano drkajući, onda je otvorila usta i samo glavić obuhvatila usnama, ja sam spustio ruku i dlanom osjetio, kao kamen tvrdu bradavicu..

Rekla je Hoceš svršiti mami po usnama, u mamina usta.. Kada mi je liznula jaja, osjetio sam da ću svršiti.. izšpricao sam ogromni mlaz sperme na mamine usne, a onda je usmjerila kurac prema sisama koje sam takođe okupao.. sa desne bradavice kapala je sperma, mama je zločesto rekla Ujedi me za sisu.. ujedi kurvicu..

Spustio sam se i lagano je ujeo za lijevu sisu, a onda halapljivo oblizao desnu bradavicu sa koje se cijedila moja sperma.. Mama je uzdahnula Zažvali me sad.. daj mi jezik da ga sišem.. daj mi spermu.. Zažvalio sam je ustima punim svoje sperme, a ona je halapljivo sisala moj jezik i gutala spermu sa njega..

napunio mamici usta

Legli smo jedno pored drugog i počeli se ljubiti.. Ohh kako se samo nježno i kurvanjski ljubila.. prstima je prelazila po mojim grudima i davala mi da povučem dim cigarete iz njene ruke.. koljenom je dodirivala moj kurac..

Šaputala je promuklim glasom Ooo dušo mamina kako si dobar, ti si moj grešni sin.. moj ljubavnik.. jebat ćeš mamicu bez prestanka.. i mene pali grešna vatra incesta.. sve ove godine, čitala sam incestuozne priče.. čekala sam da odrasteš.. da ti popušim kurac.. da onjušiš mamin šupak.. znala sam de će te paliti klasični stil odjevanja, pundža i cigareta.. mamine naočale.. plela sam oko tebe grešnu mrežu incesta.. maštala kako ćeš me nabijat na kurac, kako ćeš me guziti po cijelu noć.. kako ćeš svršavati u mene…

Zaspali smo jedno pored drugog. Nakon te večeri, počet će moj život…

Još Erotskih priča?

Ja i frendova mama Sanja

ja i Sanja 40 godina mama za jenamje

Trudna najbolja prijateljica

jebanje trudne najbolje prijateljice dok joj muza nema

Mala Nelly

Nakon dugo vremena susreo sam djevojku koju sam dobro poznavao iz djetinstva,pa smo noć zasladili vrelim sexom

Nova susjeda - 16.dio

Do trenutka kada su moje međunožje susrele Majine jastučaste guzice i moja jaja naletjela na njezin natopljeni prorez, moj kurac je bio tvrđi nego ikada prije. Oboje smo zastenjali dok se Majin ispruženi sfinkter stezao oko debelog korijena moje osovine. Gumena toplina njezinih analnih stijenki koje su me stezale dok joj se rektum preoblikovao oko moje tjemene osovine osjećao sam se tako dobro, više od svega o čemu sam ikada sanjao. Biti obavijen od vrha do baze u glatkom grljenju Majine guzice bilo je nebesko. Bilo je nevjerojatno erotično, ali i stvarno intimno, na čudan i neočekivan način. Maja, o moj Bože! Dahtao sam dok sam se naginjao nad njezina izvijena leđa sve dok nam se glave nisu približile i mogao joj njuškom maziti vrat. Uzela si mi sav kurac! Ušao sam skroz u tvoje dupe, Majči, super je! Uuuh Zvone! stenjala je u moja usta, poluzatvorenih očiju gorjele su od požude. Osjećam kako tvoj kurac pulsira u meni... O moj Bože, tako si duboko u mojoj guzici... Osjećam se tako rastegnuto i napunjeno, uuuh! Tako me dobro ispunjavaš, Zvone, volim se osjećati tako puna tebe! “Dušo, ti si nevjerojatna,” promrmljao sam ljubeći njezino prekrasno lice. Još uvijek kružeći prstima po njezinom nabreklom klitorisu, drugom rukom sam je obuhvatio, točno preko njezinih teških sisa. Ispunivši dlan velikom teškom sisom, uhvatio sam se za Majino sladostrasno tijelo i pritisnuo prsa na njezina izvijena leđa. Držeći Maja čvrsto uza sebe, promiješao sam joj utrobu svojom drškom za istezanje stražnjice, natjeravši je da nekontrolirano stenje kad me njezin šupak počeo nepravilno stiskati. Dok sam polako ljuljao bokovima u njezino mesnato dupe, kost mi se trzala od zadovoljstva unutar Majinog toplog baršunastog rektuma. Moje je uzbuđenje raslo iz sekunde u sekundu, a očito je raslo i Majino dok su moji prsti ubrzavali trljanje klitorisa. Ovo je nevjerojatno, progunđao sam u njezino zadihano lice dok sam nastavio polako brusiti svoj potpuno zakopani kurac unutar njezinog tijesnog analnog tunela, drhteći cijelim tijelom, opijen svojim prvim okusom sodomije. Ti si najbolja Majči! Tvoja guzica je epska... Tako vruća i uska, tako dobra! Ohhh jebote! Odjednom je Majino tijelo počelo drhtati poda mnom, a oči su joj se otvorile. Usta su joj bila opuštena, a njezin punjeni šupak sve se jače stisnuo oko mene dok je žurno mrmljala: Uuuh, poljubi me Zvone, ja sam... Ooooh jebote, svršit ću! Ohh da, dodirni mi klitoris, nastavi me trljati kao to, da! Uuhhh jebote da, poljubi me, prstom me, poljubi meee! Brže vrteći njezin klitoris između prstiju, jedva sam imao vremena usisati njezina ponuđena usta u svoja prije nego što je došla Maja. Bilo je tako iznenadno i intenzivno. Mlatila je u mom zagrljaju i osjetio sam kako mi sokovi od njezine mace kapaju po prstima dok se njen mreškasti rektum počeo ritmički stezati i otpuštati, masirajući moju potpuno zakopanu osovinu. Osjećao sam se nevjerojatno. Majin ionako pripijeni šupak još se više zategnuo dok me njezin sfinkter istegnut kao prianjajući penis zgrabio u podnožju, a njezini analni zidovi stisnuli su moju dužinu u slijedu mužećih analnih poteza koji su mi oduzeli dah. Bilo je jednostavno predobro. Prije nego što sam to uopće shvatio, svršavao sam kao lud u Majino dupe, puneći joj rektum bujičnim mlazom toplog sjemena. Mislim da je osjećaj moje sperme koja je preplavila njezinu utrobu učinio njezin orgazam još intenzivnijim, jer je njezina maca samo nastavila šikljati po mojim prstima od klitorisa. Oduševljeni tako snažnim vrhuncem, iznenađeni intenzitetom našeg prvog analnog spajanja, Maja i ja smo uživali u usnama, a naša divlja ljubavnica prigušivala je naše gunđanje oslobađanja.

Nova susjeda - 15.dio

Nova susjeda izmišljena priča - serijal

Nova susjeda - 14.dio

Nova susjeda izmišljena priča - serijal

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija