Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Podstanar

Prije nekoliko mjeseci, kao ženi koja voli seks, često masturbira iako ima odraslu djecu, dogodilo mi se nešto nepredvidljivo, nešto u što možda nisam trebala ulaziti ni započinjati. Moja strast za seksom, njegovo zadovoljavanje i uzbudljive perverzne seksualne igrice su nešto što je na ponudi i što treba odvagnuti i prihvatiti ili ne. Sve što dalje pišem povezano je s mojim mladim podstanarom, koji počesto drka i kojega sam, moram priznati, često gledala kako drka.

Pritom osjećam seksualno uzbuđenje i sama drkam svoju pičkicu dok ga gledam. Naročito me uzbuđuje to, što sam vidjela kako se dodatno raspaljuje s time da uzima i miriši moje iznošene gaćice, stavlja ih u usta, siše i liže na dijelovima na kojima moja pičkica ostavlja svoje sokove. Kod toga mu je kurac naročiti velik i tvrd. Od kada sam to primijetila svoje iznošeno donje rublje, pogotovo ako je natopljeno mojim sokovima ostavljam u košari za prljavo rublje. Želim da kod drkanja osjeti još veće uzbuđenje, da ga veseli i rajca miris mojih sokova.

Kada sam kasno u noći išla na toalet, čula sam stenjanje iz njegove sobe i znala sam da drka. Otišla sam na toalet ikad sam se vraćala otišla sam do njegovog kreveta i sjela se na njega. On se pravio da spava, povukla sam pokrivač i vidjela da je njegov kurac uspravan i da se na vrhu glavića sjaji njegovo sjeme. Nagnula sam se naprijed uzela njegov kurac u usta, polizala njegov glavić i ponovo ga uvukla u usta i povlačila sam ih po njemu naprijed, nazad, kao da ga jebem.

Nisam se mogla suzdržati, morala sam ga bezuvjetno lizati, bila sam vruća za njim, za mladim muškim kurcem koji mi je bio tu nadohvat ruke, trebalo sam zadovoljiti svoje seksualne potrebe i našla sam načina kako. Nije dugo trebalo i on mi je pomogao u oralu, pokrečući svoje tijelo kao da me jebe, trebala sam samo držati njegov kurac u ustima, sve drugo je on radio sam, osjećala sam njegovu strast i uzbuđenje. Onda je svršio, napunio moja usta svojim sluzavim, toplim, gustim sjemenom. Nisam mogla ništa drugo nego ga progutati, iako mi je malo iscurilo na rubovima usnica.

Moj podstanar je dobio svoj orgazam, sada sam ja, htjela svoje seksualno zadovoljstvo. Htjela sam biti izjebana, htjela sam njegov kurac u svojoj pički. Legla sam se gornjim dijelom tijela na krevet, nalaktila se, oslonjena na koljena podigla sam guzu u zrak i pozvala ga da ga zabije u moju pičku i da jebe svoju uspaljenu stanodavku.

Situacija i slika koju je vido zapalila ga je, vidjela sam kako se popeo na krevet, primio se jednom rukom za moj bok, a drugom je ugurao svoj kurac u moju pičku, u međuvremenu navlaženu pičku. Tada me je uhvatio objema rukama za bokove i čvrsto se držeći za njih ubadao me je svojim tvrdim, dugačkim kurcem u moju rupicu, kao klip u cilindru, koji ludi osjećaj.

Jebao me je moj podstanar, malo mlađi od moga sina, raspaljivao me do ludila, uspio je postići najviši seksualni jebački osjećaj u meni. Jebao me ja kao da je pomahnitao. Nimalo me nije smetalo što me jebe dečko koji bi mi mogao biti sin, čudila sam se da je njegov kurac tako dugo uspravan i tvrd, jebao me je dobrih tričetvrt sata, rasturao je moju pičku, vidjela sam sve zvijezde. Sokovi su curili iz nje, ubrzano sam disala, htjela sam još, iako sam doživjela već nekoliko orgazama. Htjela sam maksimalno iskoristiti ovu situaciju i nisam željela da to prestane.

Onda je rekao da mora svršiti, nisam mogla reći ništa drugo nego da svrši u mene, da me napuni i da volim to. Svršavao je u mene, punio me, osjećala sam kako njegovo sjeme pere stijenke moje pičke, koji uzbudljiv osjećaj. Oboje smo zatim otišli spavati. Još sam dugo ležala budna ponavljajući u svojim mislima vruće jebačke prizore i iznova se pri tom uzbudila. U međuvremenu sam došla do toga da sam ja njega, ili možda ipak on mene-napaljivala, animirala za jebanje u usta i u pičku i s odlukom da ćemo tu igru jebanja i lizanja iznova ponoviti.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija