Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Mama moje cure

Ocjena: Nije ocjenjeno

Maja i ja smo cura i dečko već godinu dana. Maja trenutno ima 17 godina, a ja 19 i do sada nismo imali odnos u punom smislu. Uglavnom bi ga ona meni popušila, a ja bi joj dobro izlizao picu ili bi joj ga stavio u guzu. Ali i to samo kad bi bila posebno napaljena i raspoložena, inače bi ju trebao nagovarati.

Maja je imala jako sexy mamu, Veroniku. Sa svojih 38 godina je bila pravi komad, a Maja je jako puno toga naslijedila od nje. Duga smeđa i lagano valovita kosa, zelene oči, vražji osmjeh i zavodljivo tijelo. Tko bi ih vidio jednu kraj druge mislio bi da su sestre. Maja je bila ponosna na svoju mamu, a i ja.. tj sve više sam mislio na nju, a po noći bi sanjao kako jebem jednu i drugu, pa bi se ujutro budio sa ljepljivom pidžamom i jako velikom erekcijom. Nakon toga bi ga barem pola sata drkao na wc-u i svršio barem dva puta.
A uskoro sam doživio da se bar dio tih snova ostvari.

Naime, kako sam ja završio školu, a prva godina faksa je bila pri kraju, a da se i pohvalim, završiti ću ju među boljima na godini, ja sam se zaposlio preko ljeta. Sad nisam imao obavezu biti na faksu, pa sam na početku petog mjeseca već bio slobodan, a to sam odlućio iskoristiti radeči kod starog u kafiću. Radio sam uglavnom popodne i navečer, pa sam prijepodne provodio spavajući dok je Maja bila u školi. Jedno jutro, a bilo je jako vruče za to doba godine, trgnuo me mobitel, a kad sam se razbudio vidio sam da je to kućni broj od Maje. Brzo sam se javio i shvatio da je to Majina mama. Zamolila je da joj dođem nešto pomoći u stanu, pa sam se otuširao i obukao, te otišao do nje. Nisu bili daleko, samo na drugoj strani kvarta, pa sam nakon desetak minuta bio pred stanom. Pozvonio sam i otvorila mi je Veronika, svezane kose u rep, te neke lagane majice ispod koje su se nazirale sise bez grudnjaka i neke kratke hlačice, te bosa.

- O Vjeko, ti si. Hajde, ulazi.. -odmakla se i pustila me unutra, a kad sam prolazio kraj nje zapahnuo me miris nekog parfema i njenog znoja, pa mi se počeo dizati kurac u trenirci- Šta ćeš popiti?
- Neki sok.. -promrmljao sam, pa se samo nasmijala i donijela nam dvije limenke pive, pa smo oboje iskapili po malo, a ja sam upitao- Šta bi trebalo pomoći?
- E da.. -rekla je i povela me do dnevnoga- Trebamo pomaknuti ovaj ormar u stranu, te maknuti trosjed do njega, jer će popodne doći novi, a onda još maknuti komodu iz spavaće sobe do njih, jer će i nju odnesti.

Popili smo još po gutljaj i onda se prihvatili posla. Trosjed je bio smijurija za nas, a i komoda nije bila problem jer ju je ispraznila prije toga, pa je krevet bio pun gaćica i pidžama, te spavaćica i sve nešto od svile i čipke. A takve sam znao vidjeti i na Maji. Ali, zato je ormar bio tvrd orah. Namučili smo se dobranih sat vremena da ga prebacimo s jednog kraja sobe na drugi, pa sam odmah žalio one koji će ga nositi van. Kad smo završili oboje smo bili znojni, a ja sam sjedio na onom trosjedu gol do pasa i znojnih prsa. Veronika je sjedila kraj mene duboko dišući, pa sam ispod oka škicao kako joj se dižu sise dok diše. Ponovo sam osjetio napetost među nogama, a onda me ona šokirala pitanjem:

- Čuj Vjeko, moram te nešto pitati..
- Recite.. -rekao sam i progutao knedlu jer nisam znao kamo ovo vodi, niti da li sam šta zajebao.
- Kao prvo, biti ćemo na TI, znači Veronika ili Veki, šta ti više odgovara -rekla je i nasmješila se, pa nastavila- Znam da ste ti i Maja već godinu dana u vezi i, ne da pretpostavljam, već znam, da ste sigurno imali seksualne odnose.. -tu je zastala i gledala me, pa sam se trudio pravilno odgovoriti.
- Ovaj.. da.. ali nikakav klasični seks.. -zamuckivao sam, a ona me prekinula.
- A kakav onda seks?
- Paaa.. uglavnom oralni, ali par puta je bio i analni, ali na njeno inzistiranje.. -rekao sam brzo, a ona me mirno gledala, pa na kraju upitala.
- Ona tebi oralni ili i ti njoj?
- Obostrano -rekao sam mirno, a ona se nasmješila.
- I? Da li je uživala? -sad je stavila svoju ruku na moju nogu, te sam osjetio trnce među nogama.
- M.. m.. mislim da je.. -prodahtao sam zamuckujući dok je njena ruka klzila uz i niz moju butinu sve više dolazeći do mojih prepona, da bi se naposljetku zaustavila na mom već pomalo napetom kurcu.
- Mmmm.. vidim da je dobro odabrala.. sad će tebe Veronika naučiti nekim stvarima.. -rekla je i uspravila se na trosjedu, te se nagnula nad mene i počela mi ljubiti znojna prsa.

Dodir njenih usana je izazvao još jače napinjanje mog kurca, pa ga je lagano stisnula, a ja sam se samo trznuo i osjetio vlaženje na glaviću. Spuštala se niže svojim usnama, a onda mi odvezala trenirku i povukla ju naniže sa mojim gaćama. Kurac se ostao uspravno ljuljati poput kakvog stupa na vjetru. Pogledala ga je i oblizala si usne, te ga oblizala od jaja do vrha glavića, a onda ga progutala, svih dvadeset centimetara mladog mesa. Čuo sam kako ga guta i kako ga usisava, a onda je došla do vrha i cmoknula usnama kad ga je izvadila iz usta. Kurac mi je bio slinav i tvrd do bola. Ona se uspravila i skinula majicu, te sam ugledao dvije predivne sise, koje su bile barem broj veće od Majinih, a onda je skinula i hlačice, pa sam ugledao bijele čipkaste gaćice koje je odmah skinula sa sebe. Imala je obrijanu picu, za razliku od Maje, pa se popela na trosjed opkoračivši me i došla je svojom picom do moje glave i pritisnula je uz nju. Odmah sam ispružio jezik i počeo ju lizati. Bila je slankasta, sa mirisom znoja i to me dodatno napaljivalo, pa sam ju lizao kao lud. Pomagala mi je trljavši svoj brežuljak uz moj nos, a iz njene pice je curilo sve više i više, da bi se u jednom trenu odmakla i čućnula, te se namjestila sa svojom picom iznad mog kurca i samo skliznula niz njega. Uzdahnuli smo oboje, ja zbog toga što sam prvi put stavio kurac u žensku picu, a ona zbog širine mog kurca. Odmah je počela vrtiti bokovima i zagrlila me stisnuvši svoju glavu uz moju, te mi šapnula:

- Ako trebaš svršiti samo daj, napuni me.. nisam dugo osjetila vrelinu sperme u pici.. -tu sam se sjetio da je Majin tata, a Veronikin muž već mjesecima u Norveškoj, jer je radio na platformi, tako da me sad više ništa nije iznenađivalo što se dešavalo danas.

Ona je nastavila sa vrtnjom na mom kurcu, a onda se klekla, primila za moja ramena i počela se nabijati na moj kurac. ja sam joj primio sise i počeo ih mijesiti, a ona je dahtala i stenjala uz moje uho. Koliko smo bili oboje napeti pokazalo se u sljedećih par trenutaka kad smo počeli svršavati. Punio sam joj picu odižući se sa trosjeda, a ona je cijedila svoje sokove po mom kurcu i jajima, pa je uskoro između mojih nogu bilo sve mokro po trosjedu. Ostala je sjediti još malo na meni, a onda se polako ustala i pomogla mi da ustanem, pa me povela do spavaće sobe. Unutra je odmakla sve stvari sa kreveta, pa su one gaćice i ostalo poletile na pod. Gurnula me na krevet, pa me opkoračila i u sljedećem trenu smo bili u pozi 69. Lizao sam joj picu, dok je ona meni lizala kurac i lagano mijesila jaja.

Uskoro smo oboje ponovo bili napaljeni, pa je rekla da ju jebem sad u obje rupice, prvo u picu, a onda u šupak. Kleknuo sam iza nje, a ona se naprčila, pa sam ugurao kurac u njenu picu, primio ju za bokove i počeo ju jebati. Dahtala je i podsticala je da ju jebem čim jače, pa sam se sad trudio iz petnih žila zabijati joj ga u picu. Nakon desetak minuta mi je rekla da joj ga zabijem u guzu, pa sam ga sad polako uguravao u usku rupicu. Nakon kračeg vremena i uguravanja mog poširokog kurca, te njenog stenjanja i dahtanja bio sam u njenoj guzi i sad sam ju bušio iz petnih žila, a ona je samo stenjala:

- Da.. da.. da.. jebi me.. ahhh.. daj.. daj.. guzi meeeee

I jebao sam ju svojski, te sam nakon još desetak minuta guženja njene stražnjice napokon svršio i napunio joj guzu vrelom spermom. Izvukao sam ga polako iz nje, a ona se izvalila na bok u krevet i pozvala me kraj sebe. Još smo se malo mazili, pa mi je rekla da o ovome nikome ne pričam, a naročito ne Maji. Obečao sam, jer nisam lud da se izlanem, pa mi je rekla da sa Majom mogu u normalan seks tek kad završi srednju školu, ali nikako prije, a da ćemo se mi nastaviti družiti i dalje, čim se ukaže prilika.

Nakon toga sam otišao kući pod tuš i na posao laganih jaja i konačno ostvarenih snova, djelomično, ali tko čeka i dočeka, pa ih možda jednog dana obje izjebem istovremeno.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina