Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mama moje cure

Imam 23 godine i curu koja ima 21. Anja i ja smo već godinu dana u vezi i praktički se jebemo čim uhvatimo svaki slobodni trenutak. Anja je komad kakav se može samo poželjeti. Visoka 170 cm, grudi četvorka, vitko i mišićavo tijelo, duga i bujna plava kosa, te zelene oči iznad usta koja su se stalno smijala. Kad smo se prvi put seksali shvatio sam da je nevina, a to mi je bilo malo nelogično, jer je znala jako puno o seksu. Na moje pitanje se je samo nasmijala i rekla mi je da joj je mama sve objasnila, jer da njih dvije nemaju tabue u razgovoru.

Iskreno, nisam imao ništa protiv, jer je Anja bila vrhunska u krevetu. Ono kako mi ga je pušila i kako me dovodila do ekstaze bilo je jednostavno nezamjenjivo. Ili je bilo dok nisam upoznao njenu mamu.
Anjina mama Renata, je bila ljepotica i moglo bi se reći da je Anja bila njena mlađa kopija, ali sa manjim sisama i manjim trbuščićem. Iako je držala do sebe godine su činile svoje, pa su se njene 43 vidjele na njenom trbuščiću koji se malo izbočio. Ali su sise bile impresivne, čista petica, a k tome još uvijek dovoljno čvrste da prkose gravitaciji. I ne, nisu bile umjetne, jer je gospođa Renata bila prirodna da priorodnije ne može. Bez ikakvih kozmetičkih zahvata ili estetskih, bila je prava ljepotica i mnogi su se muškarci okretali za njom. A moram priznati da se i meni počeo kurac dizati na nju.

Upoznao sam ju tek nekih sedam mjeseci kako smo ja i Anja bili skupa, jer bi se uvijek našli nekako u gradu, pa kod mene ili se negdje zavukli u neki kafić ili klub do jutarnjih sati. Upoznao sam Anjine starce, tek na njihov zahtjev, jer su inzistirali da konačno upoznaju dečka za kojim luduje Anja. I tako sam jedne subote završio kod njih na ručku. Anjin stari je bio zafrkant usprkos doktorskoj tituli koju je imao i vidio sam da se on i Anjina mama jednostavno obožavaju. Time mi je bilo puno nevjerojatnije ono što se kasnije desilo. Imao sam osjećaj da sam došao na neku gozbu, a poslije sam se sa Anjinim starim povukao u dnevni, pa smo počeli gledati nekakav nogomet, za kojim je bio lud, a kako mi je Anja rekla, kao mlađi je i igrao aktivno. I ja sam volio sport, ne fanatično, ali smo imali teme za razgovor, dok su Anja i Renata ostale u kuhinji pospremivši sve nakon jela. Ubrzo su nam se pridružile noseći kavu i brdo kolača. Vrijeme je letilo, a onda prijedlog Renate, da prespavam kod njih. Anja je bila oduševljena time, a i njen stari je bio suglasan, jedino sam ja bio iznenađen. Nazvao sam doma i rekao da ću prespavati kod Anje, pa da ne brinu. Nisu imali ništa protiv, a poslije smo Anja i ja izašli još malo van, da bi došli tek negdje oko 23 sata natrag i 'tiho' se ušuljali kod nje u sobu. Odmah smo se skinuli i uskoro je bila na meni, tj na mom kurcu i svih mojih dvadeset i dva centimetra su bila u njoj. Prigušeno je stenjala i lagano se micala na meni da ne probudimo njene starce. Nakon skoro pola sata prigušenog seksa počela je svršavati, a kako me je počela stiskati picom, tako sam i ja počeo svršavati i puniti joj picu. U zadnje vrijeme je dozvoljavala da svršavam u nju, jer je počela koristiti zaštitu, a nije joj se sviđao moj kurac sa kondomom u njenoj pici, tako da sam ju uredno punio. Izvalila se na mene i zagrlila me ljubeći me, a onda smo zaspali.

Bilo je negdje prošlo tri ujutro kad sam osjetio potrebu da odem na wc, jer me mjehur ubijao. Naravno da sam otišao samo u boksericama dok mi je kurac stršao poput koplja i napinjao bokserice. Jedva sam dočekao olakšanje i pišao sam cijelu vječnost kad su se odjednom otvorila vrata wc-a i ušla je Anjina mama, pa zastala iznenađeno me ugledavši kako pišam, a pogled joj se zaustavio na mom još uvijek dignutom kurcu.

- Oprosti.. -rekla je i izašla iz wc-a, a ja sam bio crven kao rak.

Brzo sam završio i izašao, te krenuo u kupaonicu oprati ruke, a kad sam ušao ona je sjedila na wc školjki koja je bila u skopu kupaonice. Sad sam ja stao i krenuo se ispričavati, a ona me prekinula i samo rekla da napravim šta sam htio. Oprao sam ruke, dok sam osjećao njen pogled na svojoj stražnjici i kurcu, a u ogledalu sam vidio kako si je oblizala usnice. Završio sam sa pranjem i čuo ju kako piša, što mi je bilo čudno, ali i nekako napaljujuće pogotovo što su joj sise skoro ispale iz spavaćice. Kad sam krenuo prema vratima zaustavila me i tiho rekla:

- Čekaj.. želim nešto provjeriti.. -rekla je završavajući sa pišanjem i nakon toga je obrisala svoju picu, pa si oprala ruke, te stala ispred mene i gledala me, pa primila za kurac i tiho nastavila- Želim vidjeti kakav ti je kurac, jer ga Anja hvali jako, a ja kao njena mama moram znati da li je to dobro za nju..

Nisam stigao ništa reći, jer se Renata polako čućnula i izvukla moj kurac iz gaća, te ga počela lagano drkati i onda na moje iznenađenje ga progutala odmah do pola. Sad sam znao od koga je Anja naučila kako se puši kurac. Gurnula je svoju ruku između mojih nogu kako bi ih malo raširila i ja sam osjetio njenu ruku na svojoj guzi i ubrzo i njen prst na svom šupku kako ga miluje, da bi onda počela da ga ugurava u njega. Osjetio sam laganu bol, ali užitak na kurcu je bio jači od nje, pa sam se samo prepustio. Uskoro je ugurala prst u moj šupak i sad mi je stimulirala prostatu dok mi je istovremeno pušila kurac. Gutala ga je skoro do kraja, a ja sam prigušeno stenjao. Zatim se polako digla i zadigla spavaćicu preko bokova, te se naslonila na kadu naprčivši se prema meni. Nije mi trebalo dva puta reći šta želi, pa sam odmah stao iza nje i polako kurcem ušao između njenih mokrih usmina obrijane pice, te ga lagano ugurao do kraja u nju. samo je prigušeno zastenjala, a ja sam osjetio kako je uska. Primio sam ju za bokove i počeo se zabijati u nju. Njena guza i moje noge su pljeskale dok su se sudarale kako sam se zabijao u nju. Jedva se držala za kadu, a morali smo i paziti da ne skliznemo po pločicama na podu. Nakon desetak minuta je počela svršavati, a ja sam brzo izvukao kurac iz njene pice i ona se okrenula, pa sam joj svršio u usta, a dio je završio i po licu. Oblizala se i pokupila prstima sve sa lica, pa mljackajući oblizala prste, te me poljubila u usta i tiho rekla:

- Hajde sad na spavanje, a o ovome nikome ni riječi.. -tu mi je malo zaprijetila, a ja sam samo potvrdio skrušeno da neću nikome ništa reći, a ona je dodala- Samo da znaš, ovo je bio samo uvod i želim da mi je tvoj kurac na raspolaganju kad god ga poželim, jel to jasno?

Samo sam kinmuo i otišao tiho u sobu gdje je Anja spavala tvrdim snom sa smješkom na licu, pa sam se uvukao kraj nje i zagrlio ju usput pomislivši.. . koja luda večer i noć, ali da mi je netko rekao da ću jebati mamu i kćer rekao bih mu da je lud. Sad sam jedva čekao da me Renata pozove, a dotle ću guštati u Anjinom prekrasnom tijelu.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija