Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Mama moje cure 2

Ocjena: 4.8

Naredni seks sa Anjinom mamom sam morao čekati skoro dva mjeseca, jer nikako nije mogla uhvatiti slobodnog vremena za to. A onda me jedno prijepodne nazvala da dođem kod nje doma. Anja je bila na faksu, a ja sam imao taj dan slobodno prijepodne. Znao sam da ona radi, ali mi je rekla da je uzela bolovanje taj dan jer se kao loše osjećala.

Meni je bilo svejedno, samo sam jedva čekao da joj stavim svoj tvrdi kurac u picu. Nakon onog prvog seksa u kupaonici usred noći kad sam prvi put prespavao kod Anje, objasnila mi je da ona obožava svog muža, ali im seksualni odnosi malo škripe u zadnje vrijeme, a i imao je osjetno manji i tanji kurac od mene. Meni je to imponiralo, ali mi je i bilo malo neugodno da saznam takve neke intimne stvari koje baš i ne bih trebao znati. Uglavnom, držao sam tu tajnu za sebe i nisam nikome govorio, a sad sam pun elana i punih jaja stigao kod nje. Vrata kuće su bila otvorena, pa mi je viknula iz dnevnog da zaključam, a ja sam poslušao. Sjedila je na trosjedu ogrnuta samo u kućni ogrtač neke boje breskve, te mi se široko nasmješila:

- Stigao je moj kuronja, dođi sjedni.. -pokazala je na mjesto kraj sebe dok je pojačala malo TV, a kad sam sjeo upitala me šta ću popiti, pa otišla da nam natoči nešto.

Kad se vratila ogrtač je bio rastvoren i vidio sam crno čipkasto rublje na njoj koje se isticalo na njenoj bijeloj koži i osjetio sam trnce u jajima i kurcu, a on se lijepo vidio kad je napeo hlače. Normalno da to Renati nije promaklo, pa se samo nasmješila i sjela meni u krilo i lagano se promeškoljila:

- Mmmmmm.. pa vidim da si nestrpljiv.. -tu me poljubila, pa dodala- Nadam se da te Anja nije previše iscrpila i iscijedila..
- Nije previše, jer ima one dane u mjesecu, pa joj se malo seks gadi sada.. -rekao sam tiho dok sam milovao golu nogu koja je virila ispod kućnog ogrtača.
- Ahhh. kad bi barem znala da je tada najbolji seks, ali neka za to, barem meni više ostaje.. -rekla je i okrenula se na meni, pa je sad naslonila svoje velike sise na moja prsa i počela me ljubiti dok sam ja nju zagrlio i ušao rukama u gaćice i mijesio joj guzu.

Zatim sam krenuo rukama gore i otkopčao grudnjak koji je sputavao njene velike sise, pa ih počeo ljubiti i grickati joj bradavice. Ona je uzdisala i stenjala te mi privlačila glavu između svojih sisa koje su bile ugodno tople i mirisale na ulje za kožu kojim se namazala. Kurac mi je bio pretvrd već u gačama, a ona nije nimalo pomagala dok se trljala naprijed nazad, te je moj kurac sad bio već bolno tvrd. Kao da je osjetila da je već spreman da ju napuni ustala se i skinula svoje gaćice usput se riješila i ogrtača, pa klekla ispred mene i počela mi otkopčavati hlače kako bi izvukla moj kurac. Srećom pa sam jučer napravio potpuno brijanje međunožja, pa je sve oko njega bilo glatko i mirisno, na njeno oduševljenje, te se bacila odmah na njega. Pušila ga je i lizala mi jaja tako jako da sam jedva dolazio do daha. A uspijela ga je ugurati cijelog u usta, da bi se nakon toga malo zagrcnula i pustila ga iz usta. Povukla mi je hlače i gaće do kraja, dok sam ja skinuo majicu i potkošulju, a onda se popela na mene i namjestila svoju picu na vrh moga glavića i polako se trljala po njemu, da bi onda se polako spustila niz njega. Bila je još uža nego prvi puta, pa se polako spuštala niz moj kurac uz duboki uzdah koji je to popratio. Ja sam ju primio za guzu i pomagao joj da se lakše počne nabijati na mene, a kad je uhvatila ritam, pustio sam joj guzu i primio se opet njenih sisa. Štipao sam joj i trljao bradavice dok je ona stenjala sve glasnije. Dala si je oduška dok me zakucavala za trosjed. Znao sam da neću moći dugo izdržati, jer je napetost bila prejaka da bi mogao dugo držati spermu u svojim jajima. To sam rekao i Renati, koja je malo zastalai pogledala me:

- Ako te muči svršavanje, samo daj srećo moja, napuni ti svoju Renaticu. Željna sam muške sperme u svojoj pičkici.. -dok je to govorila stavila je ruku između svojih nogu i počela mi milovati jaja, te se nastavila nabijati na mene, a ja sam se potpuno opustio i sad sam ju i sam nabijao na sebe, te sam uskoro počeo obilno špricati u nju i zalijevati joj unutrašnjost pice svojom vrelom spermom.

Potaknuta time i ona je počela svršavati i moja jaja su uskoro bila sva od njenih sokova, a onda se ona polako ustala i povukla i mene se trosjeda, te me odvela do spavaće sobe. Polegla me na krevet i ponovo se bacila na lizanje mog kurca, a meni je pod nos stavila stavila svoju mokru picu. Počeo sam ju lizati i za razliku od Anjine bila je puno slankastija, ali sam ju svejedno lizao sa guštom i uživao sam u našim pomiješanim sokovima. Za to vrijeme mi je ponovo digla kurac i opet je stajao tvrd i spreman za nove prodore. Ona se ustala i uzela neku kremu sa noćnog ormarića i počela mi mazati kurac, a ja sam ju malo zbunjeno gledao, pa mi je sa smješkom rekla:

- Hoću da me razguziš.. -zatim mi je pružila kremu i okrenula mi guzu naprčivši se i raširivši rukama svoje guzove, pa sam sad gledao u njenu mokru picu i tamni šupak.

Odmah sam se približio i počeo joj mazati šupak kremom, te sam ušao u nju sa dva prsta i mazao ga iznutra. Veselo je zamumljala i samo rekla da stavim dosta kreme jer imam poveći kurac. Namazao sam dosta, te sam se kleknuo iza nje i namjestio kurac na ulaz. Par puta je skliznuo sa strane, a onda sam ga napokon zabio odmah do pola. Zajaukala je i zastenjala, a ja sam se uhvatio njenih guzova i nastavio joj ga zabijati u guzu. Stenjala je i dahtala, a povremeno bi i zacvilila, ali nisam popuštao. Jednom mi je Anja dopustila da ju jebem u šupak ali joj se nije sviđalo, jer mi je kurac bio prevelik za njenu malu guzu. Renata je imala već razrađenu guzu i sad sam uživao dok sam se zabijao u nju. Narednih dvadesetak minuta je bila čista rapsodija seksa i uživanja u njemu. Uskoro je iz njene pice poletio mlaz sokova koji su zalili plahte ispod nas, a onda još par manjih uz njeno grčenje i glasno stenjanje u orgazmu. Ja sam ju jebao još minutu i onda joj počeo puniti guzu vrelom spermom, pa polako izvukao kurac iz nje. Odmah sam odjurio u wc jer me pritisnulo i sad sam pišao kao lud.

Dotle je i ona došla za mnom, pa smo sad oboje pišali uz smijeh. Nakon toga smo se zavalili natrag na krevet i jebali se još dobra dva sata, a onda sam otišao. Naučila me nekim stvarima, a i sada uživam u seksu sa njom, baš kao i sa Anjom. Zaintrigiralo me kad je napomenula da bi možda voljela i Anju uključiti u naš seks, pa da probamo u troje. Čekam da vidim kako će Anja reagirati, a ako bude sve u redu pisati ću vam kako je bilo.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija