Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mama moje djevojke

Bilo joj je 20 godina, zvala se Marija, imala je crnu dugu kosu, velike sise, dobru četvorku, finu guzu i dobre noge. U krevetu je bila prava vatra. Često sam se pitao na koga je takva jebulja. A onda sam upoznao njenu mamu i sve mi je bilo jasno. Kaća je bila njen pravi klon! Potpuno iste, s tim što je Vesna imala veće sise i za nijansu veću guzu, prava milf">milfara.

Tada, kada sam je upoznao, čuo sam njihovu priču: Doselile su se skoro u naš grad, nakon Vesninog razvoda sa mužem. Udala se mlada i već sa 19 godina rodila Mariju. Nije bila sretna u braku, pa se razvela i došla u naš grad. Dodala je da joj je dosta muškaraca za neko vreme, iako već ima udvarače.

Ja sam bio opčinjen njom i u toku priče sam samo klimao glavom.
Od tada sam često boravio kod njih, a Vesna je odobravala našu vezu. Ja sam se trudio u svemu da im pomognem, s obzirom da im je u stanu bila potrebna muška ruka. Ne stidim se da kažem da sam se i malo ulizivao Vesni, a sve da bih došao do nje. Često se dešavalo i da prespavam u Marijinoj sobi, pa da tek ujutru odem kući. Tokom tih noći sam uživao u Marijinim čarima, zamišljajući Vesnu.

Marijii ništa nije bilo strano u krevetu i ja sam uživao, ali sam se uvek pitao kako bi bilo da to radim sa Vesnom.

Bila je večer. Auto nije htio da mi upali, pa mi Vesna reče da ostanem da prespavam. Ostao sam, ali sam malo spavao, s obzirom da je Marija te noći bila malo zahtevnija. Ipak, svanulo je jutro i ja sam ustao. Krenuo sam u kupatilo, otvorio vrata i onda je usledilo najdužih deset sekundi u mom životu. Vesna je izašla iz tuš kabine i brisala kosu, dok joj je čitavo tijelo bilo nago i mokro.

Vidio sam kapi koje se slivaju niz njene predivne grudi, a zatim kapi koje se sa stomaka slivaju prema izdepiliranom međunožju. Jednom riječju vidio sam SVE!

Uspio sam da izustim: Izvini! Odjurio sam u Marijinu sobu dok mi se kurac dizao. Brzo sam se obukao i otišao kući.

Kasnije sam Mariji objasnio da sam morao da odem zbog nekih obaveza. Sljedećih dana sam dolazio kod Marije samo kada Vesna nije bila tu. To je potrajalo neko vrijeme, sve dok mi Marija nije rekla: Dođi večeras na tortu i piće, kevi je rođendan. Čekao sam večer kao na trnju. S jedne strane, onaj prizor je izazivao u meni ogromno uzbuđenje, a s druge strane, bilo mi je neugodno da se sretnem sa Vesnom.

Ipak, doša sam navečer kod Marije. Vesna mi je otvorila vrata. Gledali smo se neko vrijeme, dok ona ne reče: Hajde, uđi! Čestitao sam joj rođendan, poljubio je u obraz, dok se oko nje širio miris njenog parfema.

Nosila je mini suknjicu do koljena, a gore usku bluzu koja je jedva obuzdavala njene sisetine.

Bilo je tu nekih njenih koleginica sa posla (moram da napomenem, dobrih pičketina), zatim jedna komšinica, Marija, njene dvije prijateljice i ja. Atmosfera je bila opuštena, pilo se, pa čak i zapjevalo.

Nekoliko puta su se moj i Vesnin pogled susreli. Nekako mi se činilo da me gleda pohotno i željno, ali sam se brzo vraćao u realnost: Šta je meni? ! Gdje će ona mene gledati? To sam mislio u sebi, ali bi mi onda sinulo: Pa dobro, lijepo sam građen, lijep sam, visok, crn, … Možda tu i bude nešto! Kako se više pilo, sve sam je slobodnije gledao. Mmm… kako sam je želio!

Vreme je odmicalo, pa su i gosti počeli odlaziti. U sobi smo ostali samo Marija, Vesna i ja. Tada mi ona reče: Lezite vi, a ja ću ovo pospremiti. Marija i ja smo legli. Nadao sam se da ću barem nju pojebati, kad već ne mogu Vesnu. Međutim, ona se napila i zaspala. Ja sam ležao neko vreme, pa pošto nisam mogao da zaspem, ustao sam.

U stanu je bilo toplo. Izašao sam u dnevnu sobu u majici i boksericama. Upalio sam lampu i stao pored prozora. Gledao sam kako pada kiša i ponovo maštao o Vesni. Kurac mi se digao, pa sam već razmišljao da odem do kupatila izdrkati ga. Tada me iz tog sanjarenja prenu Vesnin glas: Ni ti ne možeš zaspati?

Da, odgovorih ja, a mislio sam samo da mi ne vidi nabreklu batinu u boksericama.

Idem da nam donesem neko piće, reče ona. Iskoristio sam priliku da sjednem da mi ne bi vidjela dignuti kurac dok stojim. Ona donese po jedan viski, pa malo stegnuto počesmo razgovor: Slušaj, Vesna, što se onog dana tiče… U redu je, prekide me ona. Znam da nije bilo namjerno! Ja sam žena od skoro četrdeset godina, pa nisi mogao Bog zna šta ni da vidiš! Pa, nije baš tako, izleti mi. Tek tada sam video da je ona u spavaćici do kolena.

Bradavice su joj se ukrutile, skoro da pukne spavaćica!

Šutjeli smo neko vrijeme zbog mojih rijči. Čekao sam njenu reakciju, koja je ubrzo došla: Stvarno tako misliš, upitala je. Nisam stigao da odgovorim, a ona je nastavila: Znači, momak tvojih godina (imao sam tada 24-25) može se zagledazi u ženu poput mene? Može, a može i više od toga, ponovo mi izleti.

Pomislio sam da ću dobiti šamar, da sam sve uprskao, ali… Umjesto toga, ona mi priđe i reče: To mi mnogo znači, Ivane, imala sam loše iskustvo u braku, pa i sa drugim muškarcima! Ja sam je gledao začuđeno, a ona produži: Da, da i ja sam bila nevejerna u braku, ali su to bile samo neke avanturice sa nekim bezveznim muškarcima. Nikada nisam imala mladog, čvrstog…

Bila mi je sve bliža, osjećao sam njen dah i njen parfem! Bio sam kao opčinjen. Nisam mogao mrdnuti. Ona me nježno poljubi u obraz, dok se meni kurac ponovo uspravljao u gaćama.

Nastavila je da me ljubi sve bliže ustima. Kada su nam se usne srele usledio je strastan poljubac, koji me je malo oslobodio. A Marija, upitah je ja. Sada smo bitni samo nas dvoje, odgovori mi ona. Ja sam i dalje sjedio, a Vesna mi skide majicu i poče da me ljubi po grudima. Bio sam na sedmom nebu. Moj san se ostvarivao.

Klizila je preko mojih grudi sve do mojih bokserica. Lijdpo si građen, Ivane, reče maznim i umilnim glasom. Povukla je moje bokserice nadole, a moje nabreklo koplje ju je, bukvalno udarilo u usta. Prosječne je dužine (16-17 cm), ali je znatno deblji od proseka.

Uh, ala je debeo, prošaputa Vesna. Olizala ga je od jaja do glavića, a onda mi je povukla kožicu par puta, i polako ga uzela ustima.

Tako je lijepo pušila! Ubrzavala je ritam, koji je od laganog prerastao u halapljiv. Čitav joj je bio u ustima, a često je i jaja lizala i sisala. Kurac mi je bio pred eksplozijom, ali Vesna nije stajala ni za sekundu.

Pušila je i pušila, a ja sam se bližio vrhuncu. Svršit ću, opomenuo sam je, ali je ona samo ubrzala.

Nije prošlo mnogo i ja sam joj napunio usta bijelom, vrelom i ljepljivom tekućinom. Vesna je posisala svu spermu, do poslednje kapi. Nisam mogao da verujem šta sam upravo doživio. Mama moje devojke je progutala moju spermu.

Sada ću ja tebe obraditi, rekao sam joj i bacio je na krevet. Zavalio sam joj poljubac, potpuno oslobođen straha. Skinuo sam joj spavaćicu i navalio na njene sisetine. Čista petica! Najpre sam ih mjesio, pa lizao i grickao. Imala je okrugle sise sa nešto većim bradavicama, koje su me tada dovele do ludila.

Kurac mi se ponovo počeo dizati, ali još nije bilo vreme za jebačinu! Spustio sam se preko njenog stomaka do ribice. Čini mi se da sam i na njoj osjetio njen parfem!

Lizao sam joj ribicu, dok sam rukama i dalje mjesio njene sisetine.

Polizao sam njen nabubreli klitoris, što joj je prijalo, jer je ubrzo počela da svoje zadovoljstvo izražava sve jačim i glasnijim uzdasima. Pica joj je već bila vlažna, i potpuno otvorena. Zario sam svoj jezik u njenu rupicu. Vesna me uhvatila za glavu i bukvalno nabijala u svoje međunožje.

Jebao sam je jezikom, dok sam se istovremeno sladio njenim sokovima. Nije joj trebalo još mnogo. Obilato je svršila. Mlaz je izletio iz njene mačkice, što po mojim ustima, to i po mom licu i oko nas.

Daj mi ga! Daj mi tvoju debelu kurčinu, zavapila je. Ali, ja sam se želio malo poigrati. Kurac mi je bio spreman, ali nisam želeo još da joj ga dam. Raširio sam njene noge i došao kurcem do ulaza u njenu pičkicu.

Dražio sam joj ribicu, mazio joj klitoris, pa spuštao kurac do ulaza u njen čmarić. Jao, daj mi ga više! ! ! Pojebi me!

Ubrzo sam joj udovoljio. Iznenada sam joj ga nabio snažno, celog do jaja! Iako je bila vlažna, osetila je bol, jauknula je, ali joj je prijalo: Tooooo, prošaputala je, jebi me! ! ! Nabijao sam joj ga sve jače i brže. Onda sam je podigao i navalio uza zid. Obgrlila me je rukama i nogama i počela da se nabija na moju kitu. Ljubili smo se, dok je moj kurac parao njenu utrobu.

Zatim sam je spustio na pod, raširio noge i nabio joj ga ponovo do jaja. Vesna je ponovo svršavala, ali nije prestajala da ponavlja: Jebi me, Jebi me! Bližio sam se i ja svršetku, ali nisam želeo još da je napunim.

Okrenuo sam je, postavio četvoronoške i počeo je guziti. Jebao sam je svom snagom. Jaja su mi udarala u njen klitoris, a Vesna je ponovo svršavala. Uskoro sam joj se pridružio.

Pokuljala je sperma iz moje kurčine pravo u nju. Punio sam je nemilosrdno dok je Vesna govorila: To, to Ivane, napuni me skroz!

Legli smo na pod jedno pored drugog, umorni, oznojeni i zadihani. Osećao sam takvo zadovoljstvo, da ga ne mogu riječima opisati. Onda sam se sjetio Marije, ustao i otišao u sobu. Spavala je u istom položaju u kome je bila kada sam napustio sobu. Vratio sam se kod Vesne, koja je obukla spavaćicu i krenula u sobu. Milane, hvala ti za ovo! Ništa, Vesnice i drugi put, odgovorio sam.

Otišao sam do kupatila da se malo sredim, pa se vratio kod Kaće u krevet. Nisam i dalje mogao da spavam, kita mi se opet digla, pa sam odlučio da odem kod Vesne u sobu. Pozvao sam je, ali je spavala.

Ušao sam u njen krevet, tik iza nje. Svukao sam bokserice i zadigao njenu spavaćicu. Malo sam podigao njenu nogu i stavio svoj kurac između. Dodirivao sam njenu ribicu vrhom svog glavića. Počeo sam da je jebem između nogu. I dalje sam dodirivao njenu ribicu, pa je počela da širi noge. Probudila se i tiho mi rekla: Daj mi ga opet! Podigao sam joj nogu i ugurao ga u njenu pičku. Išlo je vrlo glatko i osjećao sam da mi za svršetak neće trebati puno.

Nije se čulo ništa osim Vesninog tihog uzdisanja i blage škripe kreveta.

Ubrzavao sam lagano i bližio se kraju. Vesna je ispružila svoju ruku unazad i stisla me za dupe. Osetio sam da joj se ribica grči i da svršava. U tom trenutku sam svršio i ja. Ponovo sam napunio Vesninu pičkicu. Zatim sam je nežno poljubio i otišao Marije u krevet.

Taman je počeo da me hvata san, kada se Kaća probudila: Srce, tako bi mi prijalo da me malo pojebeš! Legla je preko mene, trljala svoju ribicu o moj umorni kurac, koji se jedva opet digao. Pomerio sam joj tangice u stranu, izvukao svoju kitu i počeo da je jebem.

Malo sam je ja jebao, a malo više se ona nabijala. Skinula je majicu i brus, a ja sam dohvatio njene velike sise.

Ona se nabijala sve žešće i počela da svršava (nije nikada bila ovako brza), a i ja sam uskoro svršio. Nakon mamine pice, napunio sam i kćerkinu. Uh, kako je bilo dobro!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija