Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

MAMA MOJE DJEVOJKE 2

Prilika da jebem Sanjinu mamu Tamaru stvorila mi se sljedećeg jutra probudio sam se sa velikom erekcijom i okrenuo se prema Sanji da riješim svoju napetost među nogama međutim Sanje nije bilo u krevetu poslao sam joj sms da vidim gdje je ubrzo mi je stigao njen odgovor kako je sa Antom njenim ocem otišla u grad po neke stvari i da je Tamara doma te čeka da se ja probudim i dođem na doručak. Ležao sam na krevetu gledajući svoj dignuti kurac i lomio se u sebi da li da ga izdrkam ili odem do Tamare pa da pojebem nju.

Skupljao sam hrabrost i odlučio ići na sve ili ništa iako sam sumnjao da se Tamara troši okolo nije mi bilo svejedno. Izašao sam iz sobe i krenuo prema blagovaonici gdje sam čuo Tamaru. Kada sam ušao u prostoriju vidio sam Tamaru kako stoji iznad sudopera, bila je odjevena u kratkoj lepršavoj suknjici na bratelice. Krenu sam prema njoj što sam tiše mogao, nešto je pjevušila pa me nije čula. Kada sam joj se skroz približio zgrabio sam je za sise i privukao njenu guzu na moj kurac koji se namjestio točno između njenih guzova. Tamara se prepala vrisnuvši što to radiš pusti me, počela je da se rita govoreći mi da je pustim da nisam normalan da će početi da vrišti. Kako se ona jače ritala to sam je ja jače stisnuo i svoju ruku zavukao ispod njene haljinice i počeo trljati njenu pičku preko čipkastih tangica.

Ne nemoj molim te govorila je Tamara, ali njeno zapomaganje i ritanje postajalo je sve slabije, a kada sam joj smaknuo tangice u stranu i gurnuo svoja dva prsta u pičku njeno ne prešlo je u lagani uzdah daaaa. Počeo sam da je ljubim po vratu i počeo sve brže gurati prste u njenu pičku koja je postajala sve vlažnija, ahah ahah mmmm ahh stenjala je Tamara. Počeo sam da joj govorim prostote govoreći joj kako znam da je drolja, kako voli kurac i da se jebe okolo, kako nije čudno što Sanja voli kurac kada joj je mama prava drolja, a jesi uživala jučer dok sam ti jebao kćerku ha droljo, da da jesam slušala sam vas baš sam prava drolja odgovarala mi je Tamara, mijesio sam joj sise i grubo je šakom primio za pičku Tamara je ciknula i počela svršavati zaljevajući moju šaku i prste svojim sokovima. Okrenu sam je i naredio da mi skine hlače i da mi počne pušiti kurac.


Tamara se spustila na pod i počela otkopčavati hlače i spuštati ih do koljena zajedno sa boksericama, a kada joj je pred očima iskočio moj kurac u punoj erekciji samo je izbečila oči i rekla;"Ajme kako imaš veliki kurac nije ni čudno zašto je Sanja sinoć tako glasno stenjala". Na to sam je upitao;"A znači slušala si nas sinoć je li droljo", da slušala sam i drkala pičku odgovorila mi je Tamara gledajući me direktno u oči.

A sad puši rekoh joj, primila je rukom kurac povukla kožicu preko glavića i jezikom počela kružiti po njemu povremeno ga usisavajući u usta. Drkala ga je i lizala cijelom dužinom lizala i cuclala moja jaja da bi ga konačno strpala u usta, slup slup slup čulo se njeno sisanje, a ja sam počeo stenjati i uzdisati. Tamara mi ga je pušila bogovski gutala ga je gotovo cijelog, mmmah ahmm puši ga puši kurvo tako samo ga puši od sada ćeš samo meni da pušiš govorio sam joj na što je ona potvrdno odgovorila. Tamara mi ga je tako dobro pušila da me dovodila do vrhunca nisam želio da joj kažem da ću svršiti jer sam htio napuniti svojom spermom njena usta, uhvatio sam je za glavu i gurnuo kurac duboko u njena usta i počeo svršavati u njeno grlo, grcala se i gušila, ali nisam joj dao da se makne sa kurca dok nisam ispalio i zadnju kap moje sperme. Izvadio sam kurac iz njenih usta i počeo je lupkati i šamarati svojim kurcem po njenim obrazima i ustima, nisi normalan mogla sam da se udavim govorila je Tamara dolazeći do daha samo sam se nasmijao i podigao je te je naguzio nad sudoper, zadigao sam joj haljinicu i potrgao tangice spustio se na koljena rukama joj raširio guzove i počeo da joj ližem pičku.

Imala je predivnu pičku velikih usmina i povećeg klitorisa i bez i jedne dlačice. Lizao sam je kao da mi je zadnja u životu lizao sam i razmicao usnama njene usmine prstima širio njenu pičku kako bi mogao što dublje gurnuti jezik i lizati njenu nutrinu čulo se samo njeno stenjanje i moje šljap, šljap, vlažila je kao voda iz slavine, a ja sam to uredno sisao i srkao.

Počeo sam da joj ližem i sišem klitoris pritiskao sam ga svojim jezikom i sisao svojim usnama povremeno ga lagano gricnuo, ah ah tooo too kako me dobro ližeš ahhh svršit ću kroz stenjanje je govorila Tamara kada je to rekla brzo sam se ustao i svoj kurac koji je i dalje stajao uspravno i bio tvrd naglo ga gurnuo u njenu vlažnu i sokovima natopljenu pičku, par puta sam je navukao na kurac i ona je počela da svršava jako glasno nisam popuštao i nastavio da je rasturam s guza skinuo sam joj haljinicu sa ramena i skupio njenu je na donjem dijelu leđa omotavši je oko šake, a drugom rukom uhvatio sam njenu sisu te je počeo mijesiti i stiskati i silovito je navlačiti na kurac. Uživaš kurvice voliš kurac govorio sam joj, da da volim ahhh da volim odgovarala je, voliš moj kurac nastavio sam sa prostotama, da da da ahh volim volim ammmmah, reci što voliš kurvo, volim tvoj kurac ahhhh jebi me samo me jebi tim velikim kurcemmmm aaaaaah stenjala je i derala se kao luda dok sam je nemilo nasađivao s guza.

Zatim sam izašao iz nje i polegao je na kuhinjski stol raširio sam joj noge i ponovno počeo lizati njenu pičku, daj mi kurac zavapila je Tamara, podigao sam njene noge na svoja ramena glavićem protrljao njene usmine i pičku i samo kliznuo u nju. Uhvatio sam je za butine i počeo navlačiti na kurac stol ispod nas tresao se i škripao srećom da je bio od masivnog drva jer sam imao osjećaj da će da se raspadne pod nama. Jebao sam je što sam bolje i jače mogao pitajući je čija je ona od sada kurvica i tko će je od sada pa nadalje jebati, tvoja sam kurvica ti i samo ti ćeš da me jebeš i nitko drugi odgovorila je Tamara, da ja ću te jebati jebati ću i tebe i tvoju kćerku biti ćete moje kurvice za karanje, mmah mmah ah da da biti ćemo samo tvoje kurvice za karanje ahhh ahhhh svršavam vrištala je Tamara.

Tamara je svršila još jače i intenzivnije nego prvi put, a iz njene pičke krenula je prava poplava. Pustio sam je da se malo smiri pa sam je podigao sa stola i naredio joj da mi ga puši i posiše svoje sokove sa moga kurca. Zatim sam sjeo na stolicu, a Tamara me prekoračila nabivši se na kurac. Počela je da me jaše divljački se nabijajući na moj kurac, ja sam mijesio, lizao i sisao njene sise i bradavice, a dva prsta druge ruke gurnuo sam u njen šupak, Tamara je vrisnula, ali nastavila je da se nasađuje na kurac. Jahala me tako silovito dobrih desetak minuta, počeo sam osjećati trnce u mojim jajima i osjetio da mi se bliži vrhunac, rekao sam da ću brzo svršiti i da ću da joj napunim pičku spermom, počela je da stimulira prstima svoj klitoris i da se što brže nabija na kurac. Kriknuo sam kao životinja i počeo svršavati puneći njenu unutrašnjost svojom spermom, iz mene je sukljalo kao iz vulkana. Tamara osjetivši moju spermu u sebi još je jednom svršila. Sjedili smo tako neko vrijeme dok mi kurac nije splasnuo i ispao iz njene pičke. Dok smo tako sijedili Tamara mi je rekla kako dugo nije imala ovako dobar sex te je rekla kako ću od sada biti njen jebač. Odgovorio sam joj kako nema problema i da ću jebati i Sanju i nju i da ću nastojati da ih jebem zajedno na što se Tamara osmjehnula i strasno me zažvalila. Kada se sve smirilo sjeli smo za stol, ubrzo su došli Sanja i Ante, a mi smo se ponašali kao da se ništa nije desilo. A to kako sam ih jebao zajedno to je za neku drugu priču.

Ocjena priče

2.7
Broj ocjena: 3
Broj čitanja: 12832

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija