Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

MAMA MOJE DJEVOJKE 3

Sanja i ja zajedno smo već skoro 5 mjeseci i Sex sa Sanjom je vrhunski, ali u tom periodu kada je bilo prilike odnose sam imao i sa njenom mamom Tamarom koja je bila nezasitna jebačine i moga kurca, a sex sa Tamarom je bio vanserijski. Naravno Sanja nije znala za naš odnos, a ja sam pokušavao naći način kako da ih jebem zajedno. Pala mi je na pamet ideja kako bi mogli imati filmsku večer i da zajedno gledamo film, Sanja me je pitala kakav film bi gledali, odgovorio sam im kako ćemo gledati film 50 nijansi sive na što se Tamari lagano razvukao osmijeh jer je skužila na šta ciljam i kakve su mi namjere. Tamara i Sanja ispekle su kokice i pripremile ostale grickalice dok sam ja uređivao prostor i pripremao film. Svo troje sjeli smo na trosjed ja u sredini, Tamara sa moje desne, a Sanja sa moje lijeve strane prekriveni laganom dekicom dok je jedino osvjetljenje dolazilo sa ekrana. Dok smo gledali film i sexy scene kurac mi je bio non stop krut, a i bio sam siguran po njihovom meškoljenju ispod dekice da su obje isto napaljene. Raširio sam noge kako bi moja bedra doticala njihova nije mi dugo trebalo da osjetim njihove ruke na mojim bedrima kojima su me milovale pomičući ih prema mojim jajima i dignutom kurcu, a ja sam željno iščekivao kada će se njihove ruke dotaknuti na mome kurcu.

Kada su njih dvije kao i ja osjetile da su im se ruke dotakle na mome kurcu naglo su ih povukle prema sebi međutim ja sam svoje ruke podvukao pod deku i primio ih za zapešća te ih vratio na moj kurac, gledale su čas mene čas jedna drugu, ali Sanja je djelovala iznenađenije od Tamare. Pustio sam njihove ruke, a one ih više nisu micale nego su samo nastavile sa milovanjem kurca i jaja. Skinuo sam hlače i oslobodio kurac kako je bio dovoljno velik obavile su svoje dlanove oko kurca i zajedno ga počele drkati, a ja sam zavukao svoje ruke u njihove gaćice i počeo trljati njihove pičke koje su već bile dobro vlažne. Počeo sam da im guram prste, počele su lagano da stenju i uzdišu pod mojim prstima. Tamara je maknula dekicu uhvatila Sanju za glavu i počela ju primicati mome kurcu govoreći joj ajde Sanjice puši ovaj prekrasni kurac svoga dečka, Sanja je počela da mi ga puši, a Tamara je za to vrijeme skidala sve sa sebe ostajući potpuno gola, zatim je počela skidati i mene oslobađajući me hlača i majice, Sanja je sve brže pušila i drkala kurac, a Tamara i ja počeli smo da se žvalimo i igramo jezicima.

Mama dođi mi pomoći ovdje ima posla za obadvije rekla je Sanja. Tamara se usnama i jezikom spuštala preko moga vrata, pa preko prsiju, trbuha pa sve do moga kurca, a onda ostvarenje sna svakog muškarca kada mu puše dvije žene sa kojima slijedi sex, a draž je tome veća što su te dvije žene ujedno mama i kćerka.

Sanja je rukom držala korijen kurca i zajedno sa Tamarom dijelila moj kurac, pušile su ga i lizale čas jedna čas druga, moj kurac prelazio je u njihova usta kao štafeta, zajedno su lizale jaja usisavajući svaka svoje svojim usnama. Dok se Sanja skidala Tamara je nastavila sa pušenjem, zatim je Sanja naglo odmakla Tamaru i brzinski me prekoračila te se nasadila na moj kurac i počela se nabijati, malo sam se spustio po trosjedu i pozvao Tamaru da joj ližem pičku, prekoračila me naslonivši se rukama za naslon i spustila pičku na moj jezik koji je već čekao spreman, kada je osjetila jezik na svojoj pički stresla se je i uzdahnula. Tamara je počela da se trlja o moj jezik počevši stenjati i dahtati dok je Sanja isto tako glasno stenjala sve jače jašući na mome kurcu jer je bila blizu svršavanja koji je ubrzo uslijedio uz glasan uzvik. Sanja se spustila sa mene i rekla Tamari kako je sada njen red. Htio sam Tamaru jebati s guza, Tamara mi se naguzila, a Sanja se smjestila do nas raširila noge i počela da drka klitoris i gura prste u svoju pičku gledajući kako s guza navlačim njenu mamu na kurac koja glasno stenje i uživa pri svakom mom ubodu.

Pozvao sam Sanju da se približi, naglo sam izvukao kurac iz Tamare i gurnuo ga Sanji u usta i počeo je jebati, nakon minutu dvije ponovno dam zabio kurac u Tamaru. Tamara je počela dolaziti do svog vrhunca jer sam je dovoljno puta jebao da znam kada njeni picini mišići počnu stezati moj kurac ubrzam tempo te sam to napravio i taj put tako da je Tamara ubrzo svršila, skoro je i mene dovela do vrhunca, ali sam uspio zaustaviti svršavanje i spermu čvrstim pritiskom na korjen kurca.

Odgodivši svoje svršavanje nisam htio ponovno ući u njihove pičke jer od silne napaljenosti sigurno bi svršio, rekao sam im da se obje raširenih nogu sjednu na rub trosjeda te sam im počeo lizati pičke, prvo sam jezikom obrađivao Sanju dok sam Tamari gurnuo dva prsta u pičku jebajući je i palcem sam joj trljao klitoris nakon nekoliko minuta jezik sam prebacio na Tamaru, a prste na Sanju. Mijenjao sam tempo lizanja i prstenjačenja naizmjence ližući malo Tamaru malo Sanju. Pritisak je popustio te sam sjeo na trosjed, a Tamara me prekoračila leđima prema meni oslanjajući se na moja ramena dok mi Sanja lagano lickala i sisala glavić držeći čvrsto za korjen kurca dok se Tamara spuštajući približavala kurcu, kada joj je ušao glavić samo se nabila do samih jaja, Tamara je počela da vrti svojim kukovima u svim smjerovima, a zatim je počela da se lagano diže i spušta uživajući na mome kurcu dok osjeća svaki njegov centimetar. Dok se lagano dizala i spuštala ja sam joj mijesio sisu i drkao klitoris, a Sanja je ispod mojih nogu ližući sokove koji su cijedili iz Tamare po mojim jajima gurajući vibrator u pičku koji je donjela. Tamara je ubrzavala tempo nabijajući se sve jače dovodeći nas oboje do svršavanja jer je znala kako uzdišem prije svršavanja, već sam nekoliko puta svršio u Tamaru koja je koristila pilule od kada je počela naša afera tako da nije bilo straha. Tamara i ja svršili smo skoro istodobno iako sam ja prvi špricnuo osjetivši taj prvi mlaz moje sperme počela je i ona svsršavati. Sišla je sa mene, a kurac mi se malo spustio tako da su ponovno počele da mi ga naizmjence puše, nije im trebalo puno da moj kurac ponovno bude krut i spreman za Sanju. Sanja se popela na mene prekoračila me i lagano se počela spuštati po mome kurcu strasno me ljubeći.

Zabacila je glavu i držala tempo koji joj je najbolje pasao željela je da se sama izjebe kako to ona zna pustio sam je da radi i uživa dok sam joj ja lagano mijesio sise i lizao bradavice, a Tamara je kraj nas ležala raširenih nogu uživajući u pogledu dvoje mladih kako se ševe drkajući svoju pičku i bila sretna zbog svoje kćerke koja je uživala na mome kurcu. Sanja je dolazila do vrhunca jer je počela glasno stenjati i ubrzavati tempo uz moju malu pomoć nabijajući se od ispod, Sanja je uz krikove počela svršavati tako žestoko da mi je zabila nokte u moja ramena kao nekakvu kaznu što joj jebem mamu na koju sam prešao kada je Sanja sišla sa mene. Prišao sam Tamari onako raširenoj dok mi se jedna noga nalazila na podu, a druga savinuta u koljenu na trosjedu, a njena jedna noga na mome ramenu.
Oslonio sam se jednom rukom za naslon trosjeda dok sam drugu čvrsto obavio oko njenog bedra i naglo ušao u nju počevši je žestoko jebati sve jače i brže Tamara je bacala glavu lijevo desno, stenjala, cvilila, jecala zazivajući svece i bogove u tom njenom ludilu pridonjelo je i zujanje vibratora na Tamarinom klitorisu kojeg je Sanja povremeno lizala i stimulirala Tamarin kliroris.

Tamara je svršila dva puta u kratkom vremenu od kojeg je drugi put izgubila snagu glasno uzdišući da dođe do daha. Izašao sam iz Tamare puštajući da se malo odmori te sam povukao Sanju i naguzio je ispred sebe počevši je jebati s guza, ovaj put sam bio grublji vraćajući joj za ono zabijanje noktiju u moja ramena čvrsto je držeći za kosu kao kauboj uzde dok jaše kobilu i počeo je jebati brzo i žestoko međutim to joj nije smetalo već je kuja jako uživala u tome glasno svršavajući. Ja sam je tako jebao i guzio sve dok nisam svršio po njenim leđima.

Kada su se strasti smirile svo troje onako goli ostali smo sjediti na trosjedu. Ispričali smo zajedno Sanji kada je to počelo i koliko dugo traje, u početku je bila malo ljuta i povrijeđena što joj to odmah nismo rekli jer kako je rekla da bi do toga svejedno došlo kada je znala da ima jako sexy i zgodnu mamu, a da su dečki u mojim godinama opsjednuti milfarama što je bila istina. Rekla je kako joj se moramo odužiti, a to smo i napravili te smo svi zajedno otišli u Tamarinu spavaću sobu, a što se dešavalo u sobi to je za neke druge erotske portale.

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 11272

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija