Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mama mojeg najboljeg frenda

Imam 20 godina i trenutno sam na faksu na kraju druge godine, malo kaskam sa ispitima, ali se trudim. Ili barem tako misle moji starci. Uglavnom, dane, a više večeri, sam provodio u društvu svog najboljeg frenda iz djetinjstva Josipa. Skupa smo bili na faksu i skupa smo lovili studentice. Josip je preferirao mlađe, brucošice, koje se još nisu snašle na faksu, pa bi on uletio onako galantno da im pomogne.

Ja s druge strane, sam više volio starije studentice, jer su bar znale šta žele. Nije im trebalo puno objašnjavati i odmah su bile spremne za seks. Tako sam imao nekoliko avantura na faksu sa curama starijim od sebe dvije do tri godine, ali nekako sam imao želju i za starijima. Čak sam se i palio na neke profačice, pogotovo jednu koja je predavala Engleski. Ali sam se uvijek ustručavao napraviti bilo što, jer sam bio neiskusan po tom pitanju. Mislim, nikad nisam bio siguran kako bi starije žene reagirale na moje ulete. Ali i to se uskoro promjenilo, a ni manje ni više, već sa Josipovom mamom Danijelom. Ali da vam ispričam kako je došlo do toga.

Bila je pauza između semestara i Josip i ja smo se vratili kući iz Zagreba, te samo sad svaku večer izlazili sa ekipom u grad, pa se malo oblokavali i pokušavali neke cure odvesti u mrak. Išlo je to tako par dana, a jedan dan sam imao dogovor da dođem popodne kod Josipa, pa da malo pogledamo neke knjige za seminarski rad, mada nam se i nije dalo. I dođoh ja tako kod Josipa, a tamo samo njegova mama Danijela.

- Dobar dan gospođo Danijela! Šta Josipa nema?
- O Branko, ti si. Nema ti ga, otišao je sa tatom do Vinkovaca po nešto, a doći će tek navečer. Jel ti nešto hitno? -upitala me dok se podbočila rukama na bokove i time stavila svoje velike sise u prvi plan, a lijepo su se ocrtavali i njeni bokovi u uskim tajicama, naročito se lijepo vidio njen brežuljak gdje je bila pica, pa sam osjetio nervozu.
- Ma ne.. ne.. onako nešto za faks.. -zamuckivao sam, a ona se nasmijala.
- Ajde, ajde.. sigurno ste mislili ići ganjati neke cure po gradu.. -rekla je smijući se, pa nastavila- Dobro da si došao da mi pomogneš nešto, dođi..

Nisam ništa rekao, već sam krenuo kao hipnotiziran za njom gjedajući u ono njeno utegnuto dupe. Imao sam strašnu želju da ju pojebem, a opet onaj racionalni glas u glavi mi je govorio da je to Josipova mama i da ne smijem. Došli smo u kupaonicu i sad sam stajao uz nju upijajući miris njenog tijela, laganog mirisa znoja od rada, pa mi je rekla da joj pomognem maknuti ormarić i veš mašinu kako bi mogla očistiti iza i ispod. Kad se sagnula ocrtale su se gaćice na njenim tajicama i guzi koja je stršala u zrak, a ja sam jednostavno izgubio kompas i primio ju sa obje ruke za stražnjicu. Ciknula je i brzo se uspravila:

- Šta je tebi! ! ! ? ? ? ? Bježi u kuhinju! ! ! Odmah! ! ! ! !

Posramljen sam izišao iz kupaonice do kuhinje i tamo sjeo skrušeno, ali to nije umanjilo napetost mog kurca u hlačama, jer je i sam prizor njene naprčene stražnjice odmah tjerao krv u meni da brže kola i puni moj kurac. Uto se pojavila Danijela crvena u licu, a učinilo mi se i da su joj bradavice na sisama napete, a onda je stala nasred kuhinje i tiho rekla:

- Da čujem šta je ono maloprije bilo? ?
- Ovaj.. ja.. -zamuckivao sam, a onda naprosto odlučio da kažem sve, jer ionako bi se možda saznalo- Znate, mene privlače starije žene, mislim, starije od mene..
- Da, i? -i dalje je stajala nasred kuhinje podbočena na bokove, pa sam lijepo sad vidio njene napete bradavice ispod majice.
- Paa.. ovaj.. Vi ste jako privlačni.. i.. i.. eto, jednostavno nisam mogao izdržati.. -tu sam ustao nesvjestan kurca koji mi je napeo hlače, pa se sad lijepo ocrtavo u cijeloj dužini svih dvadesetak i nešto centimetara, a to joj je odmah privuklo pogled dok sam ja lamentirao isprike.

Nisam ni primjetio da mi je prišla i stila mi kurac, jako, tako da me je zabolilo:

- Ako nekome pisneš o ovome gotov si.. -tiho je prosiktala dok su joj se sise uzbuđeno dizale i spuštale od dubokog disanja.

Nisam shvatio odmah o čemu se radi, a Danijela mi je skidala hlače i uskoro je moj kurac bio na slobodi, pa ga je sada drkala i lizala mi glavić. Ne moram ni reći da je taj dan bio stvoren za blamažu, jer sam nakon manje od minute počeo svršavati i zašpricao sam joj lice svojom spermom. Nije se bunila, već se samo obrisala prstima, a njih je oblizala i samo mi nastavila drkati kurac koji se nije ni spustio. Sagnula se i sad ga je gutala do pola, a njen jezik na mom glaviću me skoro natjerao na još jedno svršavanje. Međutim, Danijela je bila iskusna, pa je stala na vrijeme. Imala je 42 godine, ali se to nije vidjelo na njenom tijelu, a nije bila ni kao većina slavonki punašna, već je bila vitka sa velikim sisama i jedrom guzom. Spustila je svoje tajice skupa sa gaćicama i sjela na stol ispred mene, te je raširila noge. Imala je dlakavu pičku sa velikim usminama, a već je i curilo iz nje. Nabila mi je moju glavu u svoje međunožje i sad sam ju lizao po pici, a nos mi je parao miris njenog znoja i njenih sokova, ali mi nije smetalo, čak ni dlačice koje su mi zapinjale za zube ili za jezik. Lizao sam ju kao lud dok je ona dahtala i stenjala, a iz pice sve više curilo. U jednom me trenu povukla za kosu, pa sam vrisnuo, a ona je rekla:

- Šuti i zabij mi svoju kurčinu u pičku.. hajde.. brže! ! !

Poslušao sam ju i sad mi je kurac samo kliznuo u njeno vruče grotlo. Kao da sam stavio kurac ispod tople vode, a tako je i bilo mokro. Primio sam ju za butine nogu koje su bile raširene i u zraku, te sam se počeo zabijati u nju. Iako nije bila uska osjećao sam svaki milimetar njene tople pice dok sam joj ga gurao do jaja u nju. Zastenjala bi svaki puta kad bi se zabio do jaja, a imao sam osjećaj da bi joj još barem pet centimetara bilo taman da ju popuni. Nisam se zamarao time već sam dao sve od sebe kako bi ju zadovoljio. I napokon je i uspjelo, jer je Danijela počela jecati, a onda se i grčiti, te je iz nje počelo curiti, a njena pica je stisla moj kurac kao kliještima. Nisam znao šta se dešava, a mom kurcu je bilo svejedno jer je i on počeo sa pražnjenjem jaja u njenu picu. Trzao sam se kao lud, a Danijela me privukla svojim nogama na sebe i sad sam bio do jaja u njoj. Ispraznio sam se u nju, a onda smo se nakon par trenutaka razdvojili. Stajao sam sa mlohavim kurcem nasred kuhinje, a ona se spustila sa stola, navukla gaćice i tajice, te se sagnula do mog kurca i oblizala ga, pa mi rekla:

- Hajde, briši kući, a ja ću reći Josipu da ti se javi -taman sam navlačio gaće i za njima hlače kad je nastavila- A o ovome nikome ni riječi, jel jasno?
- Je.. -tiho sam rekao crven u licu.
- Tko zna, možda mi još zatrebaš -rekla je i namignula mi, te me poljubila u usta.

Otišao sam kući još ne vjerujući da se to stvarno desilo. Međutim, Danijela i ja smo se sad čim bi nam se ukazala prilika pojebali kod nje kući, a sad smo već došli i do toga da ju jebem i u guzu što je bio poseban doživljaj, jer je tu bila jako uska. Krili smo od svih naše avanture u nadi da se neće saznati.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija