Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mama muzara

Keva i ćale su se celo jutro svađali. Prije polaska na svadbu ustanovilo se da naš automobil ne mrda s mesta. Preko noći mu se ispraznio akumulator. Za sat vremena trebali smo da budemo u crkvi Svetog Nikole gde se venčavala kćer mamine najbolje prijateljice Radmile Ružić. Ćale  je jedva pristao da je prati, nakon što mu je stara po hiljaditi put zapretila razvodom. Ne znam iz kog razloga sam i ja odlučio da idem s njima, valjda zato jer je keva obukla  tesnu,   jarkocrvenu haljinu s dubokim dekolteom,   do pucanja zategnutu na obilatoj guzici i  bokovima. Znao sam da će mnogi na svadbi da pilje u njene ogromne sise i mesnatu guzicu, i da ću moći da je zamišljam s tipovima, što je u poslednje vreme postala moja opsesija. Skrivao sam taj fetiš od svih, naročito od mog društva sa ćoška.

  To je bio i razlog zašto poslednjih godina nisam odlazio na letovanje s društvom, iako smo svi bili punoletni, nego s roditeljima u Tursku.   Mamino raskošno  telo koje se preliva iz bikinija I pohlepne oči stranaca koje pasu po njoj, ćaletu pred nosom. Privlačila je svojim prebujnim telom, glasnim opscenim smehom, samouverenim kretnjama iskusne žene koja zna kakvim adutima raspolaže.   Celom pojavom je davala do znanja muškarcima da se oko nje isplati potruditi.. . Siroti ćale kao da je godinama propuštao da vidi sve te znakove neverstva.


Voleo sam da je uhodim dok flertuje. U Turskoj su je muškarci  startovali čim bi se pojavila sama na plaži. Izazivala je pozornost svojim nesvakidašnje bujnim telom i plavom punđom. Bog je, za razliku od oblina, nije obdario bujnom kosom.

Zato je tanke pramenove najčešće vezala u rep ili u punđu. Uživala je u pažnji mlađih mišićavih tipova. Bili su to najčešće „maseri“.   Saletali su je na lošem engleskom ne skidajući pogleda s njenih dojki i time otkrivali pravi predmet njihovog interesovanja. Promatrao sam to sa strane. Čekali su da mama ostane sama da joj priđu i ponude usluge masaže. Ja bih se povlačio uz neki izgovor,   ali tek toliko da se pomerim dovoljno blizu i nastavim da promatram.. . Nije odbijala njihova udvaranja iako je jedva natucala par reči engleskog. Osmehivala im se ili glasno cerekala ispod sunčanih naočala, što bi ih redovito raspaljivalo. Nakon nekog vremena dopuštala bi da joj razmažu ulje za sunčanje po leđima i ramenima dok ona opušteno leži na peškiru. Posmatrao sam kako im ruke klize po maminom telu kao da je miluju.

Povremeno bi joj šakama zalazili ispod pazuha odakle su njene grudi  kuljale poput naduvanih mehova. S vremena na vreme, tobože usput, podvlačili su ruke dublje i nastavili da pričaju s kevom kao da im šake nisu pune njenih sisetina. Bio je to prizor za bogove!   Ukoliko bi joj se maser svideo, blago bi se oslanila na laktove odižući golema prsa od tla, kako bi ostavila više mesta za njegove ruke. Mama je, ovisno o raspoloženju znala i prekinuti igru hladnom gestom koja je davala do znanja da je sada dosta.   Pogled ispod sunčanih naočala uvek joj je bio usmeren prema puteljku koji je vodio do hotela, odakle je mogao doći ćale. Niko u blizini nije smatrao da se događa nešto neprilično jer su na plaži mnogi mladići masirali žene. Gledao sam Turke kako s požudnom grimasom oberučke mese  mamine grudi ispod raskopčanog prsluka .

Bili su vešti i očito istrenirani za ovakve situacije, a mamina vimena teška, privlačna i klizava od ulja. Bili su to vrhunci moga letovanja, koje sam posle evocirao u bezbroj drkanja.


Kada bi postalo preočito da se ne radi samo o masaži, mama bi ustala i uputila se prema moru.   Ostavila bi grudnjak i zanosno ljuljala ogromnim sisama na kojima su krupne bradavice stršale kao palčevi.   Pogledi bi se dizali prema njenim zaljuljanim zvonima dok bi maser sledio njenu okruglu zadnjicu prema plićaku, kao hipnotisan. U vodi je ispred sebe ponosno gurala velike plutače od mesa sve dok ona  i Turčin ne bi nestali iz vidika. Mogao sam samo da vidim dve tačke njihovih glava.. . Tih desetak ili dvadeset minuta drhtao sam od uzbuđenja s neizrecivom erekcijom, zamišljajući stvari koje tamo verovatno rade..

. Njegove ruke koje požudno lutaju kevinim telom, masiraju joj grudi, klize niz struk do širokih bokova, hvataju joj debele guzove. Mamine pune noge koje se razmiču i primaju ga dok isturenog kurca pokušava da je natakne, a kad mu to uspe, ona ga steže masivnim butinama i grli oko šije. Nasrću jedno na drugo kao opsednuti a jezici im se isprepliću u vatrenim poljupcima. On melje na grlenom turskom dok se mamine sise divlje izdižu iz vode u njegovim šakama.. .


Ćale za mamine flertove nije znao, jer je većinu vremena provodio spavajući u sobi ili pored bazena. Za mene su to bile uzbudljive predstave vredne slušanja dosadnih propovedi na odmoru ili konstantnih svađa mojih roditelja.


Keva  je retko pila, piće je brzo hvatalo i začas bi menjala raspoloženje od veselog u provokativno.

Na proslavi jedne Nove godine u društvu ćaletovih kolega s posla, popela se na stol s prijateljicom i plesala zadižući suknju dok su joj mesnati bataci sevali. Restoran je zakupila firma u kojoj je radio ćale, a društvo za stolom mojih roditelja delovalo je malo slobodnije od drugih sa dve pijane žene u pripijenim minicama . U jednom trenutku nekom je pozlilo i ćale se ponudio da ga odveze u bolnicu. Bila je to prilika za žene da se raspojasaju, obe su se popele na stol, i stale da uvijaju bokovima  zaokupljajući pažnju muškaraca. Njima nije puno trebalo da se zagriju jer su celo večer izvodili masne šale, i delili vulgarne komplimente mami i njenoj prijateljici. Ćale se na to kiselo smešio iako se videlo na mu aluzije na mamine velike grudi nisu po volji. Kada je jedan od njegovih kolega preterao u alkoholu, nazvao me da dođem s autom i uputio se s tipom u delirijumu prema gradskoj bolnici.

Napolju je vejao priličan sneg. Provirio sam u restoran koji je delovao krcato. U separeu na stolu, za kojim je sedelo pola tuceta muškaraca,   mama je  bacakala duge noge, mesnate i dobro izvajane, dok je njena prijateljica podvriskivala mešajući dupencetom. Keva se prilično nalila. Društvo za stolom paslo je pogledima ispod njene suknje.   Naposletku im je neki rmpalija pomogao da siđu sa stola. Prvo je s lakoćom spustio mršaviju, a onda mamu obuhvatio oko podebljih bedara zadižući joj suknju visoko. Nasta smejanje jer je otkrio  reke mesa na maminim bokovima  i polovicu nabujalih guzova u crnim tangama. Bio je snažan, bradat, bivoljeg vrata za kojeg se mama u strahu držala. Prihvatio joj je debele polutke guzice oberučke.   Prelivale su se iz njegovih velikih šaka.

Stara se malo smejala, malo uplašeno upozoravala da može da padne.. . Pogled joj je bio mutan i razvratan.


„Jebote, al sam se uroljala! “- hihotala je dok je tip vrteo  u krug kao lutku, pretvarajući joj guzove u testo.. Njena prijateljica stala je pred svima  da joj pijano lupa šamare po otkrivenim polutkama. Od svakog udarca bi se izazovno zatalasale. Bio je to sumanut prizor, kojeg sam bez reči promatrao iza ogradnog zida. Bilo ko mogao je da naiđe i vidi golotinju moje mame.


 „Pusti me, bre, upišaću se! “- keva se bacakala glumeći nemoć. Njeno raskošno dupe i duge izvajane noge u štiklama delovali su na muško društvo za stolom. Gutali su je pogledima. Bili su to pretežno ćaletovi prijatelji s posla.. Iz pretesne mamine suknje meso je kipelo na sve strane, a jedna monumentalna sisa skoro se ovesila iz bluze.

U jednom trenutku mamina prijateljica uz cerek je razdvojila debele polutke njene guzice i ukazao se procep  jedva prekriven trakom crnih tangi. Lepo se videlo da je glatko izbrijana između obilatih jastuka od mesa.


„Bogte, koja mešalica! “ reče jedan oduševljeno.


"To meša i usisava! Vredi para! "- zaceri se drugi.


„Svaka čast Radojka, ima te svugde gde treba! Ljubiša je pravi sretnik! “- čuo sam i trećeg.
Celim restoranom je odzvanjala glazba, smeh, pesma i vriska pijanih gostiju. Ćaleta nije bilo na vidiku, verovatno se zadržao u bolnici.. . Mamina prijateljica uspela je da joj zadigne suknju do kraja , otkrivajući široke bokove i lepo zaokruženu guzicu.


„Je li dobra? “ – cerekala se pijano gledajući muškarce pod dojmom kevine izbrijane pice koja je zevala prema njima.
„Dobra! “ - jedan je ustao i odvalio par šamara po otkrivenom debelom mesu. a potom na mamino iznenađenje uronio celo lice u njega. Društvo stade da urla od smeha kad se začulo njegovo roktanje iz kevinih polutki.. .


„Ha ha ha , a  jesi lud jebote! “


„Jovo oće da se inhalira! Ho ho ho! “


Dok su se svi previjali od smeha mamin glas je naglo istanjio i postao promukliji.


„Eej, bre, dosta je, alo.. . jeste ludi! Puštaj me bre.. . Manijaci .. . šta radite bre! Silujete me! Saće moj Ljubiša da vas ucmeka! ! Uh! “- cijukala je i uvijala zadnjicom u svim smerovima.


„Kad imaš guzicu ko kobila! Ima te za petoricu, bre! ! ! Ne može Ljubiša to da zadovolji! Priznaj! ! ! ! Ha ha ha! ! ! “- kevina prijateljica se cepala od smeha i pijano joj razdvajala guzove dok je tip između maminih polutki unosio lice sve dublje, do klempavih ušesa i mumljao kao da se guši.

Pijano zezanje kao da je prerastalo u nešto drugačiji tip zabave, a u središtu svega je bila moja pijana keva. U jednom trenutku, čuo se njen duboki uzdah, kao da se cepa iznutra. Njena prijateljica osetila je taj drhtaj i s obe ruke stala da gura  glavonju dublje među mamine guzove. Mamina krupna bedra podrhtavala su kao strune.. . Nakratko zavlada šutnja u društvu, dok su kevini uzdasi postajali sve glasniji, a njeno telo stalo da se izvija u grčevima.


"Bogte stara, ti svršavaš! Ha ha ha! " - zaceni se njena prijateljica s pijano uzbuđenim očima, a potom se okrene društvu: "Kurvetina svršava i to dobro! Da Ljubiša ovo vidi.. . "


"AH! OH, JEBOTE! ! ! "- ote se kevi dubok uzdah iz grla. Jedan od muškaraca stade da se nagurava s drugim oko mamine guzice, neko je počeo da joj muze sisu i na tren zavlada napeta atmosfera u separeu.
 Pojava starijeg konobara uspela je ipak da promeni tok radnje. Delovao je otrežnjujuće vičući im "da ne rade sranja". Mama se iskobeljala iz stiska i stala da namešta suknju, a potom grudnjak. Konobar je s nevericom gledao u prizor sisetine koju je pokušavala ubaciti nazad. Kevino lice  je bilo zajapureno i crveno dok je pokušavala da se upristoji. Njena prijateljica se i dalje pijano klatila obešena o bradonju koji je trpeo kritike konobara. Pomislio sam na ćaleta koji se u prometu probija kroz mećavu, dok keva ovde izvodi striptiz. Osetih neviđenu erekciju. Gotovo postiđen, udaljio sam se od društva iz kojeg je ponovo dopirao mamin  glasan smeh.
                                                              .. .
„Znala sam da ćeš sve da sjebeš! Ti si takav slučaj! Sjebo si mi život, a sad još i ovo! Idiote! Ubiću se majke mi! “- keva je očajavala pored pokvarenog auta.

Kod svakog koraka razrez iznad kolena bi joj se rastvorio i otkrio duge, izvajane noge s pozamašnim butinama. U pedesetoj je volela da pokaže da još može da se nosi s mnogo mlađima od sebe. Nagnula se da zaviri u motor kojeg je ćale uzalud oživljavao ispod haube. Veliko dupe joj je zateglo haljinu a između masivnih guzova ocrtavahu se tange. Morala je rukom da pridržava grudi. Te velike i teške sise uvek su se borile sa grudnjacima i privlačile poglede. Mogu slobodno da kažem da su obeležile moje detinjstvo, kao i ćaletov brak. Moj stari je bio „onaj sa sisatom ženom“, a  ja „onaj sa sisatom kevom“.
Dreka koju je digla keva i haljina koja  je otkrivala previše toga na njenom obilatom telu privukli su  komšije.   Penzioner Bogoljub i Živorad, mladi udovac iz Bosne, oba su volela da s prozora ždrakaju moju mamu.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija