Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mama od djevojke

Djevojka me je pozvala da idem kod nje u Austriju na 10 dana pošto ona nije mogla doći u Bosnu na odmor. Ona je živjela u stanu sa ocem i mamom. Nije bio nešto velik stan imao je kupatilo, manji hodnik, dnevnu sobu, spavaću i od djevojke soba . Pošto su svi radili ja sam morao ostajati u stanu pretežno, jer nisam imao gdje otići zbog toga što nisam znao jezik njihov.

I tako jednog dana ostanem ja u stanu odlučim da se istuširam dok oni nisu došli a pošto sam znao da je još rano da oni dođu sa posla raspremio sam se bukvalno go u dnevnoj sobi i krenuo ka kupatilu, u ruci sam imao samo peškir. U tom trenutku dok sam ulazio u hodnik na ulazna vrata ulazi njena mama.
Ja se sledio u mjestu nisam znao šta da radim pa sam u toj "panici" samo malo prekrio kurac peškirom. Ona kako je ušla kao da je sve to normalno što je vidjela , spustila je torbicu i krenula da skida patike.
Ja nisam mogao da se pomjerim baš mi je bilo neugodno, onda je ona se uspravila i obratila mi se rijecima koje su me sjebale totalno . "Ako nećeš ponovo da mi ga pokažeš tako lijepog onda si slobodan da se ideš okupati. "
Razmišljao sam malo šta da uradim i onda sam odlučio da maknem peškir da ga može vidjet ponovo.
Ona je stala pored mene uhvatila me za kurac i krenula lagano da ga drka i govorila da je lijep i velik u svakom pogledu.

Onda me je stisnula jako za njega i krenula da me vodi do dnevne sobe.
Tu je sjela na fotelju i krenula lagano da mi drka i gledajući me u oči je rekla sad ćeš imati tako dobar i nezaboravn sex i da takvog ne mogu ni platit.
Krenula je žestoko da mi puši kurac stavljala ga u usta koliko je mogla. Lizala ga citavog i cuclala jaja , stisnula ga je toliko jako da samo što nije puknuo i sve jače i jače drkala.
Onda je se naštimala da je jebem dignula je noge koliko je mogla i raširila preko stranice od fotelje. Ja sam joj malo razmakao pičku i počeo polako stavljat glavić i lagano jebavat sve dok nije navlažila, ubrzo je to bilo pa sam počeo da joj ga stavljam do jaja sve brže i brže a ona je dahtala i uzdisala koliko je mogla. Svojom rukom je sama sebi drkala klitoris dok je moj kurac ulazio u njenu ovlaženu pičku.
Ustala je počela da me ljubi i liže od vrata do kurca. Onda je mene oborila na fotelju i popela se na mene i govorila sad ćeš da vidiš kako se jaše. Uzela je moj kurac u ruke i naštimala ga sebi na pičku i počela da se nabija sve brže i jače. Njene sise su mi skakale ispred usta pa sam je počeo jako ujedat za bradavice što je nju još više napalilo.

Skakala mi je po kurcu koliko god je mogla sve dok nije pustila svoje sokove. Onda je ustala drhtavim nogama spustila se do mog kurca i počela da ga drka i puši kao nikad do tad.
Stavljala ga je čitavog u usta sve do jaja, vjerujem da je mogla i njih bi zajedno strpala u usta sa kurcem. Ja sam je uhvatio za kosu i počeo sve brže nabijat na moj kurac. Bukvalno samo osjetio kako njene usne udaraju od moja jaja onda sam ga izvadio i počeo da je prskam spermom po faci i sisama, kad sam svršio ona je rukom brisala lice i sise i sve što je obrisala stavljala je u usta da proguta.
Onda smo sjeli oboje i zapalili po jednu i ona mi tad govori da dugo već nije imala sex sa svojim čovjekom a i kad ga ima ne uživa toliko nego sve nešto na brzinu. I da želi da ovo ostane naša tajna , što je naravno i ostalo. Ja nisam više u vezi sa tom djevojkom a i dok smo bili kad bi ja i ona imali sex ja sam mislio na njenu mamu jer takav sex nisam doživio u životu.

I ako više nisam sa tom djevojkom još uvijek imam odnos sa njenom mamom. I svake prilike kad dodje u Bosnu ona meni javi kad mogu doći i kad ovi nisu kod kuće da se ja i ona kvalitetno pojebemo.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija