Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mamica i njih dvije

Imam 27 godina, u naponu snage, zgodan i solidno obdaren sa 20 cm žilavog i debelog mesa među nogama. Crne kose i zelenkastih očiju, po pričanju drugih, bio sam mamac za žene. I to ljeto sam planirao odraditi sezonu na moru, kao redar na plaži, uz iznajmljivanje pedalina i sad vrlo popularnih SUP-ova, odnosno daski za surfanje na kojima se vesla stojeći.

Istra je raj, a za mene, mulca iz Zagreba, pravi izlog zgodnih i jebozovnih žena. Nisam imao ništa protiv starijih od mene, jer se uvijek našlo vanserijskih ljepotica, ali sam želio mlađe ili mojeg godišta. I tako sam jedan dan upoznao Moniku i Irmu iz Ljubljane. Imale su 23 godine i bile blizanke, ali ne identične. Iako je bilo malo razlika u boji kose, Monika smeđa, a Irma blond, u tijelima gotovo da nije bilo razlike. Obje bujnih sisa, vitkog tijela i lijepih stražnjica. Iznajmile su SUP-ove i veslale uz obalu, pa sam ih mogao škicati. Vidjelo se da im to nije prvi put, pa kad su se vratile i poskakale u more, te mokrih tijela došle vratiti daske, započeo sam razgovor sa njima. U početku su bile malo suzdržane, ali sam vidio da me snimaju ispod oka, pa sam nakon petnaestak minuta uspio iskamčiti od njih dogovor za neko piće večeras. Dok su odlazile gledao sam one mokre stražnjice, a Irma se u jednom trenutku i okrenula, pa se brzo okrenula i nešto rekla sestri. Cerekale su se, ali nisam mogao čuti šta pričaju. Znao sam da je o meni, ali nije me bilo briga.

Tu večer se nije desilo ništa, kao ni naredna dva dana, a onda se pojavila kod mene Tjaša i zaboravio sam skoro na njih dvije. Tjaša je bila rasna brineta vitkog i održavanog tijela, bujnih grudi i savršene guze. Za svoje 44 godine izgledala je kao da ima trideset. Odmah mi se počeo dizati. Iznajmila je SUP i kako nije imala pojma tražila je da ju malo podužim. Ne moram ni pričati da je više bila u vodi nego na dasci. Par puta sam ju primio za guzu, a i pica je bila okrznuta, tako da mi je nekako bolje bilo u vodi. Kao da je znala kakav efekt ima na mene, u jednom trenutku je u vodi došla uz mene i kao nehotice me primila za kurac. Mislio sam da ću svršiti odmah taj tren. Zatim smo bili naslonjeni na dasku u plićaku i razgovarali. Nisam je baš gledao u oči jer su se njene bradavice ocrtavale na gornjem dijelu bikinija, pa sam samo razmišljao kako da joj se zavučem među noge. Mislim da smo imali iste misli, jer je predložila da joj je dosta za danas i da možemo popričati van vode. Pitao sam se kako kad mi je kurac napinjao gaće. Ona je krenula povukavši dasku za sobom i usput se očešala bokom o moj kurac i samo tiho rekla:
- Mmmmm.. . zelo lepo.. . -pa mi namignula i krenula van vode ostavivši dasku iza sebe, na čemu sam joj bio zahvalan jer sam mogao sakriti napeti kurac sa njom.

Vani smo malo razgovarali o svemu i svačemu, svašta ju je interesiralo po pitanju mene, a ja sam saznao da je razvedena i da ima dvoje djece, ni riječi o tome da li ženska ili muška, ni da li su sa njom. Rekla je da ima svoj privatni apartman, koji je dobila u rastavi, te da uživa u životu, a kad je rekla da joj je posebni užitak seks sa mladim i potentnim dečkima znao sam da ću ju pojebati. Još smo neko vrijeme pričali, a onda me pozvala navečer kod sebe. Objasnila mi je gdje joj je apartman, i sam sam znao taj dio Rovinja, pa sam rekao da ću doći.

Došao sam namirisan i opran, te temeljito izbrijan oko kurca i po jajima. Otvorila je vrata u laganoj ljetnoj haljinici koja je isticala preplanulu put, a i pokazivala da ispod nema ničega. Napravila nam je laganu večeru i nakon nje smo se prebacili na terasu gdje smo pijuckali vino. Nakon pola sata je krenula u akciju i njena ruka je odmah primila moj kurac preko hlača, te ga krenula stiskati i milovati. Ubrzo je bio tvrd, a ja sam milovao njene gole noge i polako ušao uz njene butine ispod haljine. Ubrzo sam otkrio da sam bio u pravu što se tiče toga da je potpuno gola ispod haljine jer su mi prsti postali vlažni od njenih sokova iz pice. Samo je raširila noge i uzdahnula kada sam prstima ušao u nju. Trljao sam joj picu, a ona stiskala moj kurac sve dok nije rekla:
- Dođi.. . -pa ustala i povela na u spavaću sobu.

Brzo smo se skinuli i uživao sam u pogledu na njeno golo tijelo, a kad se legla i raširila noge, nisam odolio da se spustim među njih i počnem joj lizati sočnu picu. Lizao sam ju dobrih desetak minuta dok je ona uzdisala i odobravala to što joj radim jezikom i usnama. Zatim sam se podigao i popeo više, pa namjestio kurac na njenu picu i samo kliznuo u nju. Uzdah je bio glasan i samo sam osjetio njene nokte u svojim ramenima kada sam joj ušao do kraja. Odmah je htjela žestoko, pa sam joj ga zabijao kao lud. Ubrzo je svršila prvi put, pa me zaustavila i rekla da legnem, a ona se odmah nasadila na moj kurac i započela sa nabijanjem na njega. Vrtila je bokovima i stiskala picu kao ni jedna do sada koju sam jebao. Ubrzo sam osjetio da mi dolazi, pa sam joj rekao, a ona se zadovoljno osmijehnula i samo rekla da nastavim. I ona je nastavila nabijajući se odizanjem skroz do vrha glavića, a onda se nabila do jaja. I baš kad se jednom nabila do kraja počeo sam svršavati i puniti joj picu svojom spermom. Umirila se na meni dok se nisam ispraznio, a onda ustala i zauzela pozu 69, pa sam joj sad lizao pičku iz koje su curili moja sperma i njeni sokovi, a ona je zdušno lizala i pušila moj kurac.

To je tako dobro radila da je ubrzo opet bio tvrd i sad je htjela da ju jebem s guza dok joj mijesim sise. I to sam napravio. I još par puta ga je te noći dizala, a ja sam ju s guštom jebao, pa sam sljedeći dan više spavao na plaži nego radio. Pojavila se poslijepodne sa širokim osmijehom i rekla da dođem ponovno večeras, te da ima jedno malo iznenađenje za mene. Dala mi je poljubac i otišla. Pitao sam se što bi moglo biti, ali nisam se zamarao. Uspio sam malo odspavati i ponovo došao kod nje. Ovaj put nije bilo večere, već me odmah odvela u sobu, a tamo šok za mene.
Na krevetu su ležale Monika i Irma, potpuno gole, a Tjaša je iza mene rekla:
- Mislim da si već upoznao moje kćeri, a sada ćeš uživati u sve tri.. .

Ja sam i dalje stajao na vratima u šoku, iznenađen što su to njene kćeri, te dodatno šokiran što ću dobiti priliku da ih sve jebem, a onda novi šok:
- Znaš, sinoć sam snimala naš seks i curama se svidjelo i eto.. . -rekla je Tjaša stvarajući meni novi šok jer me netko snimao dok se seksam.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija