Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mamica i njih dvije 2

Nakon nekog vremena stanja šoka i stajanja na vratima sobe, trgnuo sam se kad me Monika primila za ruku, a njena mama me lagano gurnula u leđa, pa sam u pratnji potpuno gole Monike došao do kreveta gledajući njenu sestru Irmu koja je ležala na boku malo podignute noge i lagano si milovala obrijanu picu. Uto mi je Monika počela skidati majicu, a njena mama se bacila na moje bermude, te sam uskoro bio gol, a onda se pomakla i Irma te me primila za još uvijek opušteni kurac i počela ga milovati. Monika joj se pridružila, dok se Tjaša skidala iza mene. Ubrzo sam ja ležao na leđima, a Monika i Irma su obrađivale moj kurac koji je sad već bujao, sa svojim usnama i jezicima, dok se Tjaša popela na mene i sjela mi svojom sočnom picom na lice. Odmah sam ju počeo lizati, a ona je zadovoljno mumljala i uzdisala.

Za to vrijeme sestre su digle moj kurac u potpunosti i ubrzo se jedna namjestila na njega, sa poprilično uskom picom. Nisam znao koja je, ali druga se bacila jezikom i noktima na moja jaja, pa je malo i sestru kočila u potpunom nabijanju na moj kurac. Osjećao sam kako mi se jaja stežu i znao sam da bi uskoro mogao svršiti. To sam i rekao, pa su stale i ova koja je bila na mom kurcu se digla, a Tjaša se prebacila na njega, dok se Irma popela na moje lice.

Uh kako joj je pica mirisala, ali ssmm sad znao da ona nije bila na mom kurcu, jer nije bila jako mokra. Za to vrijeme je Tjaša skakala po mom kurcu i uskoro je iz mene krenulo, te sam ponovo punio njenu picu svojim vrelim sjemenom. Čim sam prestao špricati skinula se sa mog kurca, a Monika i Irma su se bacile na lizanje mog kurca. Mljackale su i povremeno se ljubile preko mog glavića, a ja sam gledao šta rade i uživao. Tjaša si je trljala picu ih koje je išla moja sperma, a kako nije svršila pozvao sam ju da sjedne ponovo na mene i sad se samo skoncentrirao na njen klitoris, te sam ga cuclao i sisao dok nije napokon svršila. Opuštena nakon orgazma prepustila je krevet nama troje i zavalila se u fotelju milujući si sise, dok su se Irma i Monika naguzile, a ja se smjestio iza njih i počeo ih jebati. Prvo sam ga zabio Irmu, jer ga još nije dobila. Držao sam ju za bokove i jebao ju par minuta, a onda se ubacio Moniki, te joj ga odmah gurnuo do kraja. Moram priznati da mi se njena pica više sviđala, jer je bila uža i.. . više sam volio brinete. Nju sam jebao malo duže, pa onda opet Irmu. Irma je uskoro i svršila, a ja sam ga opet ubacio Moniki. Sad sam guštao i jebao sam ju žestoko, a ni ona nije dugo izdržala, te je uz glasan vrisak obilno svršila špricajući iz pice uz moj kurac po mojim jajima.

Izvukao sam ga i još dignutog pogledao u Tjašu, koja se samo nasmijala i došla na krevet, ali da joj ga stavim u šupak. Namazala mi je kurac gelom i onda i svoju guzu, te se naprčila. Namjestio sam ga na ulaz u guzu i polako i oprezno krenuo sa jebanjem. Stenjala i povremeno zajaukala, ali uskoro smo uhvatili ritam i sad sam ju svojski guzio. Moni i Irma su gledale i mijesile mami sise dok sam ja bio u sedmom nebu, te sam uskoro počeo opet svršavati puneći Tjašinu guzu kao i prije picu.

Zatim smo svi malo odmarali, a onda je Tjaša rekla da je njoj dosta, ali da mi možemo otići u njihovu sobu i da možemo nastaviti. Cure su pozdravile mamu, a ja joj dao poljubac, pa su me prvo odvele pod tuš, jer smo bili znojni, a onda kod njih dvije. Očekivao sam da imaju svaka svoj krevet, ali su imale onaj veliki bračni. Nisam ništa komentirao, već sam se prepustio. Legao sam na leđa, a Monika se popela sa picom meni na lice dok se Irma primila mog kurca i čim ga je digla nasadila se na njega. Dogovor je bio da kažem kada ću svršiti, da se maknu, a u guze može samo prst. Odgovaralo mi je, kako i ne bi.

Monika je imala slatku picu i guštao sam ju lizati, a Irma je znala kako se treba nabijati na kurac. Krevet je lagano škripuckao pod nama, ali se nismo previše obazirali na to. Ubrzo je Monika opet svršila i sa guštom sam polizao njene sokove kojih je bilo dosta. A Irma je sve više ubrzavala tempo, te je uskoro i ona svršila. Zatim su zamijenile mjesta i ja sam lizao Irmu, dok je Monikina uska pica stezala moj kurac. S obzirom da sam već dva puta svršio, znao sam da neću tako skoro opet. Sad sam Irmi gurnuo i prst u guzu, te je veselo zamiješala na mom licu. Znam da bi rado dobile kurac u guzu, ali je dogovor bio kakav je bio.

Nakon par minuta smo promijenili pozu i sad je Irma ležala raširenih nogu dok ju je Monika lizala, a ja jebao Moniku s guza. Konačno sam osjetio da mi dolazi orgazam, pa sam ga do kraja držao u Monikinoj pici i onda ga brzo izvadio i svršio joj po guzi i leđima.

Nakon toga smo se jebali još nekih sat vremena, svi svršilo po još jednom, te iscrpljeni zaspali.
Narednih dana još smo par puta ponovili sve, a onda su otišle. Ostali smo u kontaktu, a kako smo Monika i ja kliknuli čujemo se stalno, a ona zna doći i u Zagreb, pa se jebemo kod mene, a onda joj ga zabijam i u guzu, što joj se jako sviđa. Nadam se da će to potrajati.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija