Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mamina drugarica

Prošlo ljeto moji su otišli na more. Bio sam sam kod kuće i razmišljao sam da pozovem Mirelu i da je pitam da dođe kod mene, jer je pre toga rekla ako mi nešto zatreba da je pozovem. I ja sam skupio muda i pozvao je.

Rekao sam joj da mi nije nešto dobro i ako može da mi donese neki lijek. Ja sav uzbuđen kupio kondome. Posle pola sata neko zvoni, ja otvorim kad ono ona.

Zračila je, bila je u sivoj trenerci i majci na bratele uhhh sise su joj gotov ispale.
"Zdravo Mirela" , kako si pitala me je, "pa evo dobro", šta ti je?
Bio sam napet ja sam joj reko da me boli glava. I ona ode da mi skuha čaj. Kad je kuhala prišao sam joj iza leđa i uhvatio je za stomak, počeo sam da joj ljubim vrat.

Okrenula se puknula mi je šamar i odgurnlula me. Pogledao sam je i shvatio da sam zabrljao, i da mi ništa nece faliti ako pokusam opet. Ona me je pitala šta to radiš ? .


Ja sam joj rekao da sam oduvek maštao o tome i da je želim. Ona je rekla da od toga nema ništa. Krenula je ka vratima.
Pritrčao sam prema njoj i opet je uhvatio za stomak i počeo sam da joj lizem, i grizem guzu. Tako je bila lepa i obla. Ona me gurala i gurala, i odjednom prestala da gura.

Rekla je kako si uporan, kao da joj je prijalo. Počela je da se trese i da jauče. Nemoj, nemoj ovo nije u redu. Ja sam nastavljao, gurnuo sam joj ruku u gaće već je bila vlažna .
Pička joj je bila vrela i sočna, drkao sam joj pičku, jauktala je žestoko okrenuo sam je ka sebi i skinuo joj gačice picka joj je bila malo dlakava ali ja to baš volim, lizao sam joj dook je stajala i gurao prst tolko je bila napaljena, pička joj je bila sočna i ukusna kao breskva najslađa.

Bacila me je na krevet i krenula da ga vadi kad ga je izvadila rekla je joooooj koliki je i počela da mi puši. Uhh kako je pušila, gutala ga je cijelog sve do jaja, drkala ga je nenormalnom brzinom i sa strasti .

Onda sam joj reko da se okrene naopačke i da legne na kauč da joj ja ližem pičku, a ona meni puši kurac. To je bilo obostrano uživanje, toliko sam čekao na ovo, pušila ga je i pušila malo mi je falilo da svršim , ali sam se suzdržao sve do sexa jer sam želio da joj ga stavim više nego bilo šta u tom trenutku.. .

Podigao sam je i krenuo da je jebem u doggy style jebo sam je i jebo dok sam je udarao po guzi sve jače. Prijalo joj je to jer je počela da mješa guzom kao luda..

Pa smo promenili pozu svršavala je kao luda mislim oko 4 puta za veoma kratko vrijeme drhtala je i vrištala od dobrote koju sam joj pružao, vidjelo se po njoj da je zadovoljna brojem svršavanja njenog.. . Dozivala je moje ime stenjajući i govorila da ne prestajem i da je jebem još brže ako mogu..

Posle samo 10 min legao sam a ona je krenula da naskače kao budala sve jače i jače i jače i jače.. .. Ljubila me je i ja nju, u jednom trenutku sam stao i shvatio da mi se san ostvario, pogledala me je i rekla ajde liži ovu sočnu pičku , lizao sam joj kakva je to pička, znam da većina ljudi ne voli dlakave pičke, ali ja obožavam igrao sam se sa njenim klitorisom grickao ga i balio.

Opet sam se vratio na jebanje. Jebo sam je i jebo, posle 40 min jebanja počeo sam da svršavam na njen stomak, nisam hteo u pičku jer je možda mogla da zatrudni.

Posle ga je opet pušila uživao sam kolko je dobro, nikad mi niko nije bolje pušio kao ona. Baš ga je dobro iscjedila ispraznils mi je jaja skroz i obrisala kurac njenim ustima i jezikom kao da se poigravala sa njim, dok ga je lizala gledala me je pravo u oči i baš se vidjelo da je sve ovo i njoj prijalo.

Kad smo završili otišla je kući i rekla da je pozovem opet kad ne budem dobro.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija