Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mamina prijateljica

Oduvijek sam želio i zamišljao kako imam sex sa starijom ženom.
A ta žena koja mi je uvijek bila u mislilma je bila mamina prijateljica.Inače ona je crnka 40 god velike guze i lijepih grudi.
Nikad nisam ni mogao zamisliti da ću ipak na kraju jebati baš nju,ali ipak jesam.

Jednog dana mama me poslala po neke papire kod nje jer ona je inače i radila nešto oko papira to jeste računovođa.

Došao sam na vrata i pozvonio,i onda kao boginja se pojavila na vratima u ogrtaču jer je već bilo popodne a i sama živi.

Naravno ,pozvala me da uđem jer je znala što sam došao.
Ponudila mi je sok i otišla u kuhinju po isti,a ja sam vec osjetio kako mi kurac pulsira i da želi da iskoči iz hlača.Kada je donjela sok zbunjen prljavim mislima slučajno sam posuo sokom po hlačama.Uzela je krpu i počela da čisti i naravno osjetila je da mi je kurac dignut,pogledala me i rekla pa baš si porastao dečko.

Na te riječi me obuzela vrućina po cijelom tijelu i uzeo sam je za glavu i jako poljubio u usta i rekao joj da mi je odavno želja da je pojebem i da sam joj to morao reći.

Samo je spustila ogrtač i rekla uzmi me.Počeo sam joj ljubiti sise i grickati bradavice koje su jako narasle.Legla je na pod i rekla liži mi pičku ,želim da osjetim tvoj jezik na njoj što sam naravno i ucinio.

Jao baš si dobar,baš je dobro ližes uzdisala je i stenjala .Nakon lizanja njene sočne pičke krenula je da mi liže jaja i puši nabrekli kurac.
Lizala ga je gutala kao da joj je to posljednji sex u životu.Bila je kao pohotna kurva željna kurca i sexa.

Poslje pušenja uzjahala me i jako se nabijala na moj kurac.Rekla je dušo želim da me jebeš u guzu i okrenula je prema meni.Nabio sam joj ga do kraja i počela je da stenje jako i govorila boli me ali nemoj ga vaditi.

Dok sam je guzio trljala je rukom pičku i počela se tresti i koprcati dok je svršavala,što me je još više uzbudilo pa sam joj napunio guzu spermom koja se slijevala po pički.

Nakon toga smo se malo ljubili i otišli pod tuš.

I danas često idem po papire

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija