Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mamina prijateljica

Na produženi vikend stigla nam je mamina najbolja prijateljica.
Poznavala sam je od malena a znala me često pričuvati dok sam bila malena i samnom spavati preko noći, a sada kao. 18-godišnjakinja bila mi je najbolja prijateljica kojoj sam mogla ispričati sve svoje tajne,
brige i probleme i znala sam da će ih čuvati za sebe bez da itko sazna. Bila je maminih godina u kasnim tridesetima, držala do svog izgleda i brinula se o svom tijelu te mi je bila i svojevrsni uzor po svojoj direktnosti, otvorenosti i velikom samopouzdanju.
Nije se udavala ali znam da je imala par veza iza sebe i da sad ima otvoreni odnos sa tipom koji zbog svog posla često putuje po svijetu. Iako se duže vrijeme nismo vidjele znale smo biti u kontaktu putem mobitela te joj izjadati svoje "velike ljubavne probleme".


-Onda mala kako je prošao onaj dejt? Upitala me gotovo sa vrata našega stana.
-Ne bas dobro. Pričat ćemo ako budeš imala vremena. Uzvratih sa uzdahom.
-Naravno mala. Večeras ti i ja imamo žensku večer da mi ispričaš sve detalje i novosti.
Zagrlile smo se i pošle svaka svojim poslom tj ja u sobu a ona
u kuhinju na kavu sa mamom.
Obavile smo ručak u ugodnom razgovoru i provele lijepo poslije podne uz filmove razgovore i prepričavanje događaja iz prošlosti i moga djetinjstva.
Mamina frendica koju sam zvala teta, bila je žena čvrstoga napetog tijela vrlo skladnih oblina a pritom mislim na bokove, guzu, veće sise, dobre noge ravan trbuh, zapravo sve što je samo za poželjeti u tim godinama. Nakon kratke večere,
mama je promijenila posteljinu u mojoj i svojoj sobi a plan je bio da teta spava sa mamom budući da smo bile same jer je otac bio na službenom putu.


-Mama, može li teta večeras spavati samnom?
-Pa ako teta nije umorna od puta naravno da može.. .
-Znaš da sam ti obećala. Odgovori teta i nastavi -idi u sobu pa ću ti ja poslije doći.
Tako je i bilo. Nakon nekih sat vremena teta je pokucala na vrata i ušla u moju djevojačku sobu. Na sebi je imala bijelu svilenu spavaćicu bez grudnjaka ispod koje su se ocrtavale velike sise za moj pojam ispupčenih bradavica sa tamnim kružićima te bijele čipkaste gaćice.
-Evo mene k tebi Tina. Kako si mi pričaj mi što ima novoga i što te muči , vidi ti se na licu. Upitala me mazeći me po licu.
-A znaš i sama, rekla sam, sex i ljubav.
-Ah da, teski problemi su pred nama. Nasmijale smo se obje.
Nakon dužeg razgovora da ne zamaram pričom o vezama prekidima i ljubavnim jadima rekla sam teti kako uvijek lijepo i sexy izgleda i da bi i ja voljela biti kao ona.


-Hvala ti ali ne žuri sa odrastanjem imaš vremena i uživaj u svojim godinama. Rekla mi je nježno i brižno mazeći me po kosi i vratu što me ugodno škakljalo.
-Pa tko mi se to naježio? Pitala je. A i ovi lijepi mali gumbići su se javili? ! Pritom je mislila na moje ne odveć male sisice.
-Da teta, nisam ti više mala ali vidim da su se i tvoji gumbići javili. Uzvratila sam kroz smijeh
-Uvijek mi se sviđalo tvoje tijelo! Izustila sam.
Uzela je moju ruku i prislonila na svoju sisu.
-Slobodno ih pomaziš ako želiš. Rekla je tiho i mazno.
Sise su joj bile krupne čvrste, četvorkica rekla bih a
bradavice velike već vrlo krute pod mojim dlanom.
-Možeš teta i ti moje pomaziti.
Teta je prošla rukom. po mojoj kosi, licu, ramenima ipoložila svoje ruke na moje sisice.


-Lijepa si znaš. Rekla je. Samo sam klimnula glavom i naslonila se na njene grudi. U zagrljaju smo legle na krevet.
Položivši me na leđa, nježno me poljubila par puta dom nam se usne nisu razdvojile a jezici isprepleli u požudne poljupce.
Osjećala sam njeno rasno iskusno žensko tijelo na sebi, njene sise na svojima, svoje ruke na njenim leđima, bokovima i guzi.
Uspravila se i skinula svoju svilenu spavaćicu i meni dugačku majicu. Bila sam potpuno gola pod njom dok je ona ostala samo u gaćicama. Nismo pričale. Radile su samo usne i dodiri. Ljubila me po vratu i klizila do mojih sisa i ukrućenih bradavica kojima je vrludala vrškom jezika.. . aahhh
tiho sam uzdisala dok se spuštala među moje nogice polizavši mi trbuščić sva do obrijane pičkice. Ubrzano sam disala želeći taj vrući dodir.


Osjećala sam njen topli dah na svojoj pičkici.. . uuhhh.. .
Uslijedio je liz punim jezikom posred pičke između usana od rupice do klitača.. . aahhh.. ..
.. . mmmm.. . liži me teta.. . tako
je dobro.. .. mmmm.. . toooo.. .
Mazila sam joj kosu i nesvjesno pritiskala glavu u svoje mlado međunožje. Lizala me žedno i gutala mi hlapljivo mokru i sluzavu pičku povremeno gnječeći sise čupajući mi bradavice.
Kada mi je usrkala klitač vidjela sam sve zvijezde od strasti.. . ooohhhh.. . pička mi se otvarala, pulsirala, nudila i tražila da ju se zadovolji.
Osjetila sam tetine prste kako mi ju trljju brzim pokretima da sam imala osjećaj da ću joj svaki tren špricnuti iz mjehura po licu.. . ooohhh.. . tooo.. . stavi mi prst.. . molim tee.. .
I uvukla mi je jedan prst vrlo nježno i polako a moja ga je skliska i sluzava pička samo upila i progutala..

. aahh.. . tooo
, , , jebi me tako jebi.. . uslijedio je i drugi šireći mi rupicu.. .
.. . aaahh.. . kako je dobro.. .
jebi me teta.. . jebi.. . potom mi ke ušla i sa trećim i stala me žestoko jebati i prstačiti a palcem drkati po klitaču.. .
, , , aaahhh.. . tooo.. . svršit ću ti
.. . svršit ću ti.. . ubrzala je ritam a ja sam podizala guzu vrtjela bokovima i sama se još više nasađivala na njene prste u nadolazećem orgazmu tresući se cijelim tijelom.. . ooohhh.. . aahhh
aaahhhh.. . ooooòhhhhhh.. svršavala
sam u naletima zadihana grcajući
glasno obilno se cijedeći iz pičke po njenim prstima i podlaktici. Soćno je oblizala svoje prste i strastveno me zažvalila. Primila sam njene dojkei sisala joj bradavice a ona mi ih je naizmjence gurala u usta. Potom se pridigla i spustila svojom rasnom obrijanom pičkom na moja usta trljajući i umivajući njome moje lice, čelo,
nos, bradu..

. usta.. . aaahhhb.. . i teta je uzdisala dok sam je lizala i gutala držeći je za sise.. . oooohhhbb.. . malo se podigla a ja sam joj uvukla dva prsta odjednom i prstačila je dok mi sjedi pičkom na ustima..
.. . uuuuuuu.. . toooo mala.. . tooòo
.. . jače.. . takoooo.. . jebi mi ju Tina.. . jebi.. . potom se iznenada skinula sa mene šireći nam. objema noge namještajući nam pičku na pičku u klinču i stale se žestoko trljati jedna uz drugu osječajući si mokre i sluzave pičke tvrde i lrute klitače koji samo što ne otpadnu i ljepljive skliske stidne usne
.. .. ooookhhhhh.. .. ooohhhhh.. ..
stenjale smo uzdisale i prigušeno vrištale vrteći guzama i bokovima u naglim trzajima višestrukih vrhunaca.. ..
Potom smo se oznojenih tijela grlile i ljubile ostatak noći a zaspale odvojeno svaka u svojem krevetu u svojoj sobi.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija