Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mamina prijateljica 1

Opis:crnka, visoka 184 cm kao i ja , dobra guza i noge malo jače , sise srednje 44 godine.
Već duže vrijeme palim se na prijateljicu od mame , često dolazi kod nas i kada dođe obavezno ja sam kod kuće taj dan .
Obožavam kada sjedne preko puta mene na fotelju a zatim prekriži noge i nagne se na jednu stranu i razmišljao samo da mi joj ga je stavit u toj pozi.
Nosila je inače tajice u kojoj je imala jaku dobru guzu nekada bi nosila crne , zelene svakakvih boji kroz koje su se oslikavale gačice što me je dovelo do ludila.
Kada bi ona otišla prvo što sam uradio je otišao do wc i dobro ga izdrkao da se smirim , no smirio bi se samo na kratko pa bi znao cijeli dan drkati na nju sve dok jaja ne bi ispraznio.
I tako bio sam lud za njom samo mi se ona vrtila po glavi kada bi izašao vanka , kada sam htio spavati , kada bi bio na wc ma svugdje.
Pa tako jedan dan je opet došla kod nas ovoga puta mama je trebala nekud otiči na kratko pa se vratit , čuo sam da netko zvoni na vrata otvorio sam vrata to je bila mamina prijateljica.
Rekao sam da sačeka unutra da je mama morala nekud otiči i da se brzo vrača.
Ušla je sjela je onako kako ja volim u njezinom stilu , ja sam s namjerom dodirivao kurac preko hlača namjerno kako bi ona počela sumnjati i gledajući je onako uspaljeno.
Pričali smo malo a zatim me je rekla da mora do wc , kada je ušla u wc gledao sam je kroz ključaonicu , vido sam kako je skinula gačice a zatim sjela na wc šolju da piša , kada se ustala vidio sam joj pičku bila je jako lijepa dobro obrijana i slatka uglavnom, vidio sam kako briše pičku papirom.
Vidjevši njezinu pičku još više me je napalila i dobro mi je ostala slika u glavi ono što sam vidio pa i dan danas.
Morao sam se maknut sa vrata jer dolazi , otišao sam brzo u dnevni za to vrijeme mama dolazi ostaje na kavi sam mojom mamom pričali su tako uz kavu dva sata pa je otišla svojim putem.
Jednoga dana kod nje je bilo neko slavlje pozvala je moju mamu ali i mene da dođem sa njom mi smo došli navečer taman kada i nije bilo puno gostiju .
Sjedilo smo za stolom na stolu je bilo svega i svačega kako to biva na slavlju, sjela je blizu mene i mame i pričala sa nama , kurac mi se počeo dizati a onda sam otišao do njezinog kupatila vidio sma gaćice u prljavom vešu nije mi trebalo ni pet sekundi a več sam ga izdrkao po njezinim gaćicama , ali prije toga mirisao sam ih i osjetio njezin miris pičke zato sam tako brzo i svršio u njih.
Uzeo sam par njezinih gačica znao sam da če primjetit ali čisto sumnjam da če išta reči mojoj majci u to sam bio siguran.
Jednog dana opet je bila kod nas i naravno kao i svaki put dok su se ispričale dva sata krenula je rekla je mojoj majci da sjedne da je ne treba ispratiti da če sama izači , pa tako je zabunom otišla prema mojoj sobi misleći da je toj izlaz ja sam bio iza nje kada je otvorila moja vrata od sobe vidila je njezine gačice na mome krevetu.
Ostala je prvo u šoku i rekla meni tihim tonom ovakve ja gačice imam i ne mogu da ih nađem pa me za to pita čije su i zašto rade u tvojoj sobi počeo sam zamucavati nešto izmišljati ali očigledno vidilo se da lažem.
Naravno posumnjala je u mene okrenula se i krenula je prema izlazu a zatim sam joj rekao da tvoje su pališ me.
Priša sam joj uhvatio je za guzu eh kako mi je dobro prijalo odgurnula me i rekla bez brige neču ništa govoriti tvojoj majci ali nemoj ovo nikad više raditi.
Spustio sam hlače skinuo hlače kurac je bio več nadignut prišao sam njoj ona ga je gledala uzela lagano u ruku a zatim ispustila i rekla ne mogu ti si još klinac i otišla rekavši mi uzmi sebi gačice .. . Nastavak slijedi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija