Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mamina prijateljica

Bilo je to prije par godina, nije bitno za priču koliko. Međutim tada sam bio maturant i taman završavao srednju sa mojih 19 godina onda. Kako sam svaki dan autobusom putovao skoro 3 sata u jednom smjeru, a autom treba oko 45 minuta odlučio sam da idem sa maminom prijateljicom jer se i sama ponudila, kaže da zna da sam maturant i da moram učiti za prijemni, a ona naime, radi blizu moje bivše srednje.

Družio sam se i sa njezinom djecom, ima dva sina i dvije kćeri. Družio sam se s njima samo da bi bio bliže njoj. Ta 40-godišnjakinja je bila nešto najbolje što sam vidio i oduvijek mi je bilo u glavi samo da spavam s njom. Tako je došao prvi dan kada smo skupa kretali. Ona je bila u crnim kožnim hlaćama i bluzi iz koje su iskakale njezine sise, dobra četvorka, i kako sam sjeo u auto počeo mi se dizat. Kako bi prikrio da se diže stavio sam torbu na njega i nadao se da neće odmah skižiti. Sva sreća pa nije. Prvi dan smo stigli normalno do odredišta i kako sam sjeo u školsku klupu jedina stvar koja mi se vrtila po glavi je bila ona i kad da napravim prvi potez. Došlo je vrijeme za povratak kući i krenuli smo u priču dok je meni torba opet bila u krilu. Pričali smo pomalo o svemu, pričala mi je da se sviđam njezinim kćerima iako je meni jedina ona bila zanimljiva. Tako je prošlo par dana, sa torbom u mojim krilima da ona ne vidi da se svaki put digne čim ju vidim, kroz priču smo se sve više zbližavali te mi je uvijek govorila u komplimentima. Prošlo je desetak dana, ništa više od priče se nije dogododilo kroz to vrijeme, al onda jedan dan se pojavila u haljinici, doslovno haljinici gdje joj se guza vidjela i dok je stajala koliko je kratak bila. Mala slatka cvjetkana haljinica.. . sjeli smo normalno u auto i nakon par minuta vožnje me upitala zašto svaki dan držim torbu u krilu kad ju mogu odložiti gdje god želim.

Pomalo sramežljivo sam ju maknuo i pokazao joj zašto ju držim uvijek u krilu. Nasmijala se i pitala jel to zbog nje, kažem naravno da je i da razmišljam o njoj već godinama. Dok sam ja to njoj posramljeno pričao nisam ni skužio da je skrenula u šumarak pokraj kojeg prolazimo našim putem. Pitala me zašto se sramim kad je sve to normalno i da se na kraju krajeva i ja njoj sviđam te da je zato i tražila da zapravo idemo skupa. Kaže da je nezadovoljna u braku i da joj treba malo uzbuđenja pa je uzela moju ruku i stavila na njeno bedro. Krenuli smo se ljubiti, imala je najljepše usne ikad, i dok smo se ljubili moja ruka je išla sve višlje po njenom bedru dok nije došla napokon do pice. Čim sam ju pipnuo osjetio sam da nema gaćice i da joj je zapravo plan bio da se danas posexamo. Bila je vlažna, najvlažnija pica koju sam vidio, a vidio sam ih dosta do sada. Krenuo sam joj maziti klitoris te lagano gurati prste. Začudio sam se koliko je uska nakon četvero djece. Nismo se prestajali ljubiti, a ona je jednom rukom počela otkopčavati moje hlače, a drugom je uzela moju da lagano skupa mazimo njezin klitoris i skupa joj guramo prste. Napokon kad mi je otkopčala hlače krenula je prema dolje. Wow, rekla je odmah, nisam se nadala da je toliki.

Počela ga je lizati, kao da liže najslađi sladoled, te mazila mi jaja kad ga je nabila cijelog u usta. Primio sam ju za kosu da bi joj ga nabio skroz u usta, da joj uđe cijeli u grlo. Počele su joj suze ići koliki je izvukla se da ga opet obliže cijelog. Počela ga je drkati i cuclati moj glavić. Odjednom, koliko sam bio jebeno napaljen, počeo sam svršavati, svršio sam joj jebeno jako i puno u usta, nasmijala se i progucala. Onda sam se ja bacio na nju, na tom zadnjem sjedištu, lagano sam joj skinuo tu haljinicu ispod koje nije imala ništa, malo smo se ljubili pa sam ju krenuo lizati. Od vrata prema dolje, zaustavio sam se na sisama te ih cijele oblizao i izljubio i grickao te njezine tvrde bradavice. Nastavio sam dolje, na izbrijanu picu, nastavio cuclati i lizati klitoris te joj gurati prste dok je ona svršavala. Svršila je jednom, al nisam stajao, kad je počela drugi put svršavati nabila mi je glavu na njenu picu i tražila od mene da zabijem jezik unutra, što sam odmah i napravio. Svršila mi je na jezik, a ja sam pocuclao njezin sok. Povukla me gore i rekla da joj ga nabijem jer je vidila koliko sam napaljenj i koliko je tvrd. Samo je tražila da ga ona sama polako stavi jer, kao što sam rekao, jako je uska. Nisam joj odmah dopustio nego sam ju kurcem mazio po pici i klitorisu. Malo gurao glavić unutra pa opet mazio po klitorisu kad me odjednom primila za guzove i leđa i nabila na sebe i vrisnula.

Počela je vikati da joj ga nabijem najjače i do kraja. Kako sam ga nabijao tako je stenjala, stenjala i vrištala, grebala me po leđima dok sam joj ga nabijao i ljubio je po sisama. Počeo sam svršavati i kad sam ga krenuo vaditi nije me puštala, vrištala je da svršim jako u nju što sam i napravio. Kako sam svršio nastavio sam ju jebati i počela je i ona opet svršavati, zato nije ni dala da ga izvadim. Kurcem sam osjetio kako svršava i kako se cijedi po njemu njezin sok, a mišići ga stežu kao udav. Svršila je jako i vrištala je od sreće. Počela me ljubiti opet i govoriti da joj je to cijelo vrijeme trebalo. Vidila je da je malo spao jer sam po drugi put svršio pa se spustila dolje i počela ga ljubiti i drkati da se digne. Napokon je postao tvrd kao kamen kad mi je rekla da nikad nije probala u guzu i da bi htjela sada samnom. Nasmijala se i izašla iz auta te se naguzila preko haube i dozivala me te govorila da uzmem baby ulje koje je imala u autu. Ponio sam ga, nauljio joj cijelu guzu, koja je bila čvrsta, okrugla, ma savršena guza. Nauljio sam i kurac te ga krenuo polako gurati da se rupa razradi. Vrištala je od bolova, al nije htjela da stanem. Napokon se razradila rupa i počeo sam ju jebati, priznajem da nikad nisam više uživao u sexu. Primio sam ju za kosu dok se ona izvijala i stenjala kako sam ju jebao.

Drugom rukom sam uzeo njenu i počeli smo ju skupa maziti po pici. Pustio sam da se ona zabavlja maženjem klita, a ja sam moje prste gurao njoj u picu. Počela je sve glasnije i jače stenjati, vikala je da će uskoro svršiti pa sam se požurio da i sebe dovedem na rub svršavanja. Počela je svršavati i vrištati, toliko me napalila da sam odmah i ja svršio u nju. Kako smo svršili počela je pričati da ne smijemo nikom reći ništa o ovome i da krenemo jer već kasnimo, ona na posao, a ja na nastavu. Međutim, nisam ju saslušao uopće. Okrenuo sam ju na leđa da se izvali na haubu i spustio se do njene pice da ju još jednom poližem i gurnem prste, ali se nisam mogao maknuti s nje. Lizao sam joj cijelu picu i cuclao klitoris, ljubio bedra i opet me napalila pa sam ustao i gurnuo joj ga u picu. Vrisnula je i obuhvatila me nogama i stiskala u sebe. Jebao sam ju tako i stiskao njene sise. Uhvatio sam joj stopala i počeo ih ljubiti i lizati, ali nisam stajao jebati ju. Počeo sam svršavati pa sam ga izvadio i svršio joj po stopalima.. .

Napokon je ustala i vikala da sam zločest i da kasnimo, al se smijala cijelo vrijeme. Sjeli smo napokon u auto te krenuli do odredišta. Pričala mi je da joj je bilo odlično i da se nije nadala tome samnom i da me jedva čeka vidjeti kasnije.. . Nastavili smo u tom ritmu svaki dan, i na putu prema poslu i školi i na putu kuću. Jebao sam ju najmanje dva puta dnevno skoro 3 mjeseca dok njezin muž nije ništa skužio iako smo se kasnije nalazili i kod nje i sexali se u njihovom krevetu. Onda je odjednom došla njezina kćer sa faksa, i u 2 godine koliko ju nisam vidio se skroz promijenila, postala jebozovna, sve sličnija majci, samo mlađa, jednostavno sam počeo luditi i lagano se bacati na nju.. . Nastavak o kćerki slijedi.. .
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija