Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mamina prijateljica

Ja sam Luka i imam 19 godina. Već duže vrijeme mamina prijateljica sve češće dolazi kod nas na kavu. Ona je predivna žena u godinama i veoma je primamljiva. Kada dođe, više vremena provodi pričajući i zabavljajući mene.

Čim se moja mama malo udalji od nas, ona počinje pokazivati svoju napaljenost prema meni iako se malo stidi, ali ja vidim što želi. U zadnje vrijeme gleda da dođe kod nas malo prije moje mame. Mama mi je tako jedan dan javila da će kasniti doma zbog prometa i da lijepo dočekam Editu(njenu prijateljicu). Jako sam se uzbudio zbog toga i nisam znao što će Edita učinti dok smo sami. Odlučio sam ju dočekati stvarno lijepo. Kada sam vidio njen auto da dolazi, brzo sam odjurio u kupaonu, skinuo se, i omotao ručnikom. Kurac mi je već bio napet od same pomisli na Editu. Kada je pokucala na vrata, zaderao sam se da se tuširam ali da dolazim. Tako gol omotan ručnikom dolazim otključati vrata, a Edita u crnom dopičnjaku, crnim mrežastim najlonkama i visokim štiklama. Jako sam uzbuđen jer vjerovatno znam što me čeka. Prvo kada me je vidjela bacila je oko dolje, a tek onda meni u oči i lijepo me pozdravila sa vrućim poljupcem u obraz. Otišao sam u kupaonu da se obučem. Ušla je prije mene i uzela mi gaće i majicu iz kupaone i odnijela. Nisam znao što sada, ali obukao sam samo trenirku na golo tijelo.

Kurac mi se ocrtavao po cijeloj dužini. Tiho sam izašao i vidio sam ju kako sjedi u dnevnom boravku na kauču i dira se. Pitao sam izdaleka dali želi kavu i odmah se skulirala i normalno nastavila sjediti. Rekla je da želi vruću kavu. Kada sam nam skuhao kavu i donio je u dnevni, uzela je mobitel i krenula zvati moju mamu kako bi provjerila gdje je i kada dolazi. Jako velik osmijeh je imala kada je mama rekla da neće doći još sigurno sat vremena. Poklopila je i krenuli smo čavrljati. Odjednom je promijenila temu na sex i sve vezano uz to. Morao sam joj reći svoje fetiše(a jedan od fetiša je baš tako kako je obućena). Lagano je skinula štikle i svoje sexy duge noge prebacila preko mojih i htjela je masažu stopala. To sam oduvijek htio raditi. Vidio sam da se legla i zatvorila oči kada sam počeo. Nakon par minuta je rekla da se malo odmorim, a zatim svojom nogom prešla preko mog kurca.

Ja sam ju začuđeno pogledao otvorenih ustiju na što je ona digla glavu, povukla me i krenula me ljubiti. Naravno da sam nastavio i da sam se opustio. Počela je rukama dirati i masirati moje međunožje. Svukao sam trenirku do koljena i ispao mi je 18cm dug kurac na što je ona imala istu reakciju kao ja maloprije. Prvo mi je nogama počela drkati, a zatim se podigla i počela mi pušiti. Ja nikada nisam imao bolji osjećaj. Edita se činila kao veoma iskusna u tome. Brzo sam joj skinuo majicu i raskopčao grudnjak, a zatim i skinuo crne tangice. Bila je već sva mokra ispod. Zamijenili smo uloge i bacio sam se na lizanje njene pice. Nogama me obgrlila i povukla prema pički.

Lizao sam ju dobrih 5 minuta dok je stenjala. Ustali smo se, zagrlila me i počela ljubiti kao maloprije, a zatim mi skočila na kurac i nogama obgrlila oko struka. Nabijao sam ju što sam jače mogao i glasno je vrištala. U toj pozi sam ju nosio i odnio do prvog stola gdje sam je polegnuo na leđa i opet joj krenuo zabijati svom snagom. Okrenula se u pozu doggy i rekla da me želi sad najjače i do kraja. U toj pozi sam se najbolje osjećao i htjela je da svršim u nju(popila je pilule protiv trudnoće). Napunio sam ju skroz, tako da je vrela sperma počela curiti van njene pičke.

Na kraju smo se nasmijali i još neko vrijeme ljubakali, a zatim obukli i vratili se na ispijanje kave. Taman kroz sljedećih 5 minuta je stigla i moja mama. Edita je na odlasku rekla da želi ovo ponoviti i u zagrljaju me drugom rukom uhvatila za kurac tako da mama ne vidi. Ovo je bilo moje najbolje iskustvo do sada.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija