Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Marija

Kasnije smo večerali…u dvorištu, goli i ja sam pio vino gledajući ih obje i smišljajući kako ćemo nastaviti ovu noć….

Nakon nekog vremena i odmora došao sam sebi. Gledao sam ih.. . kćer i mama.. .. da sam ih sreo pojedinačno ne bih se libio.. . mlađe je slađe.

A ovako.. . Marija me više privlačila od Ljubice.

Imala je tijelo zrele žene. Veće grudi od Ljubice a guze su im bile podjednake. Normalno Marijina nešto veća i opuštenija. Ipak je bila starija ali i zgodnija. Pitao sam se, koji ti je drek, uživaj a ne opterećuj glavu glupostima. I nisam htio, ali Marija me užasdno privlačila.

Razmišljao sam što das radim a onda je donja glava donijela odluku.. ..

Dođi, rekao sam joj. Gledala me i izgovorila. Za tebe sve. A poznavali smo se sat vremena.

Kleknula je .. . uzela me u usta i počela igru s njim.

Rastao je u njenim usnama i a ja sam očekivao puno više. Ljubica je sjedila sa strane, pila čašu vina i smijulila se.. A ipak je ona bila „kriva“ za sve ovo. Razmišljao sam, koliko mi je mozak radio, da joj se trebam odužiti.. . ali kako.. .

Marija je pušila moju kurac.. .. a on je rastao i rastao.. .. mislim da gotovo nikada nije bio toliki. Kao da se produžio. Privukao sam Mariju.. . povukao sam ju na sebe i poljubio. Bio je to poljubac žudnje, poljubac želje.. .. poljubac koji se među nama osjećao.. Htio sam da se ne prekine. Uzdahnula je i pitala.. . koja je sretnica ona koja je uvijek sa mnom.

Nema takve, odgovorih joj a istovremeno sam mislio.. . možda bi ona mogla biti ta.

Znao sam da je zbunjena kao i ja.. .. ljubio sa njene grudi a onda ju privukao i povukao na sebe. To je bilo jednostavno. Stavio sam ga na ulaz njene ljepotice. Bila je doslovice mokra i jednostavno sam ušao u nju.

Užitak je bio ogroman. Obuhvatila me svojim vaginalnim mišićima Osjećao sam se kao na sedmom nebu a onda sam shvatio da me netko ljubi.. .. i dok sam došao sebi.. . shvatio sam da se Ljubica trudi i pokušava me inspirirati. To nije bilo potrebno, jer Marija je bila moj target.. .. moja želja.

Ljubio sam Mariju.. .. Uvlačila ga je do posljednjeg centimetra.. .. međutim ja sam htio nešto drugo. Izdigao sam Mariju sa sebe.. . pomazio ju i ljubio njene grudi. Nijjoj bilo drago što je ostala neispunjena, bunila se i nešto prigovarala ali mene to nije nije diralo. Potražio sam joj prstom čmar i polako ga gurao u njega.


Nemoj.. .. pričala je.. .. ali toliko neuvjerilo da joj niti Ljubica nije vjerovala.

Gledao sam ju i vidio da se gubi. Znao sam što mi je činiti. Povukao sam ju na sebe i navukao. Moj ponos je bio na ulazu njene guze. Gotovo da je to htjela. Polako sam ulazio ali ona se nabijala.
Znao sam da joj je to tko zna koji put. Ljubica ju je gledala i nije dolazila sebi. Vjerojatno se do sada nije susrela s analom. Stvarno ju je bilo smiješno gledati kako je iznenađena.

Marija je uživala. Nakon što se vjerojatno oslobodila boli počela je poznata stara igra Nabijala se na moju kurčinu i klizila po njemu. Bila je strašno uska i osječao sam da ne mogu dugo. Poludio sam, što od užitka, što od sreće. Nisam mogao izdržati više. Osjetio sam da mi dolazi.. .. gernuo sam joj ga do zadnjeg milimetra i napunio sam joj guzu spermom a Ljubica je gledala otvorenih očiju.


Nadao sam se da je njena guza ona slijedeća.. ..

Izvukao sam ga iz Marijine guze.. .. Ljubica me gledala širom otvorenih očiju.. . Ovo je za nju očito bilo novo.

Poljubi ga zlato, rekoh.

Polako mu se približavala ali vidjelo se da ne uživa u tomu. Valjda joj mirisi nisu odgovarali. Nije se žurila da ga poljubi ali nije niti odustajala. Gledao sam ju i očekivao da mi očisti kurac od sperme ali tada je Marija došla sebi. Skloni se, rekla je ovo je moja igra.. .. uzela ga je u usta.. . ma dobru polovinu.. . uzdahnula i krenula pušiti.

Ma, maloprije sam svršio.. .. nisam bio spreman za opet.. . ali ona nije popuštala. Kao da joj svijet ovisi o tomu. Htio sam joj reči da je moj ponos rezerviran za obje ali bilo je tako lijepo da sam samo šutio i uzdisao.. ..

Ljubica nam se pridružila.. .. ljubila je moje grudi a onda se podvukla ispod. Stisnula mi je testise, lagano ali dovoljno da u suradnji s mamom izazove novu buru i iz mene izvuče sve preostale sokove. Svršio sam ponovno duboko u Marijino grlo a onda sam se gotovo srušio od naslade.

Poslije malo dužeg vremena došao sam sebi. Pozvao sam ih sebi u Osijek, ali iskreno želio sam da dođe Marija a s Ljubicom sam i tako morao raditi i surađivati.. Došle su ipak obje.

Ali to je nova priča. Ljubica radi kod mene i glumimo da se nikada ništa nije desilo a sa Marijom sam se susreo jako puno puta. Čak smo i ljetovali zajedno. Zna li to Ljubica nije niti važno, važno je da smo Marija i ja sretni kada smo zajedno i da imamo vrhunski sex.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija