Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Marinina guza

Konačno sam dočekao i dan da ga svojoj kolegici iz kuhinje, Marini zabijem u šupak. Sad je to između nas trajalo već dobra četiri mjeseca i skoro svaki put sam joj punio pičku svojom spermom, samo par puta nisam svršio u nju. Onda kad je imala plodne dane.

Tada bi joj svršavao u usta i nije imala problema sa gutanjem sperme. Dapače, čak sam imao osjećaj da se posebno trudi iscijediti mi kurac. Obavezno je stajala moja jaja kao da ih žmiće. Zauzvrat sam ja učio nju neke tehnike kuhanja koje sam znao, pa bi mi govorila da bi trebao raditi u nekom boljem restoranu od ovoga, ali sam rekao da bi otišao samo ako bi i ona išla sa mnom, na što bi se ona raznježila i dala mi da ju jebem među sise.

Tako smo došli i do analnog seksa. Naime, jedan dan smo nešto radili i došla je do mene dok sam radio oko mesa, te mi tiho rekla:

- Danas me guza svrbi.. -tu mi je stavila ruku s leđa na moj kurac i stisnula ga, pa nastavila- danas ga želim u guzu..
- Jel odmah ili kasnije? -upitao sam sa smiješkom.
- Nakon što nahraniš konobare dođi dolje.. -pokazala je glavom prema podrumu, a ja sam samo kimnuo.

Poslije sam jedva čekao da dam jelo ekipi i odmah sam krenuo dolje. Usput sam uzeo komad maslaca sa sobom, a kad je vidjela šta sam donio skoro je riknula od smijeha. Međutim ja nisam gubio vrijeme, pa sam ju odmah pritisnuo uz neke sanduke i zadigao joj suknju, te joj povukao gaće i najlonske niz noge. Gurnuo sam joj prste u pičku koja je već bila dobrano mokra, a ona je samo zastenjala glasno, ali nije bilo važno jer nas tu nitko nije mogao čuti. Drugom rukom sam otvorio onaj maslac i počeo otkopčavati svoje hlače, te ih skinuo sa gaćma i izvukao kurac van i počeo si ga držati. Izvukao sam prste iz njene pičke i polako ih počeo uguravati u njen tamni šupak. Stenjala je glasno dok sam joj s dva prsta širio šupak, a onda sa istim prstima otkinuo komad maslaca koji se već topio i počeo joj ga utrljavati u šupak. Miris maslaca se širio podrumom, a ja sam malo stavio i na svoj kurac, pa ga namjestio na ulaz koji sam proširio svojim prstima. Lagano sam ga gurnuo i ušao je glavić uz njezino jecanje i stenjanje, pa sam malo gurao samo glavić, a onda gurnuo malo jače. Zajecala je zabivši nokte u onaj sanduk na koji je bila naslonjena. Još jednom sam gurnuo malo jače i ušao sam u nju. Jecala je i dahtala, a ja sam se uhvatio njenih bokova i počeo se zabijati u nju. Hvatala se za onaj sanduk dok sam joj ga ja zabijao sve dublje u šupak.
Bio sam dobrano napaljen i bojao sam se da ne svršim prerano, a opet smo morali žuriti. Stavio sam jednu ruku među njene noge, a pička se kupala u njenim sokovima, pa sam osjetio i svoja jaja kako lupkaju po njoj. Protrljao sam joj klit i zastenjala je jače, a onda sam osjetio kako joj se čmar stišće i kako svršava. Stisla mi je kurac svojim šupkom i nisam mogao ni unutra, a ni van. Stajali smo tako dok se napokon nije opustila i ja sam ju mogao nastaviti jebati. Trebalo mi je još manje od minute da joj napunim guzu svojom spermom, a onda se polako odvojio od nje i za mojim kurcem je krenula i sperma iz njenog šupka.

Polako se ispravila suznih očiju, ali sa smiješkom na crvenom licu, pa se polako obukla, te krenula gore. Ja sam polako dolazio do daha i ostao sam još malo u podrumu uz put uzevši neke stvari za u kuhinju. Vratio sam se par minuta nakon nje, a ona je baš skupljala tanjure koje su joj dečki upravo donijeli i odlagala ih u perilicu. Prišao sam da joj pomognem i kad dečki nisu gledali pogladio ju po guzi, a ona se samo nasmiješila.

Kad smo kasnije sjedili na puš pauzi, prišla mi je i otkopčala mi hlače, te izvukla kurac van i počela ga pušiti. Stvarno je doslovno shvatila puš pauzi. Gutala ga je cijelog i to sa takvim guštom da sam samo pazio da tko ne naleti i vidi nas. Trebalo joj je dobrih deset minuta da me natjera da svršim i napunim joj usta spermom. Nakon toga se sjela kraj mene i kroz smijeh rekla:

- Od sada moraš prije svakog mog pušenja namazati kurac maslacem, puno bolji okus je.. -i ja sam se nasmijao na to, a od tada smo počeli koristiti te dodatke, k as o što su čokoladni i voćni preljevima, te med i naravno maslac.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija