Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Marinina prijateljica

Da odmah počmem, družim se s Katom već dvi godin i lijepo mi je. nađemo se u malom motelu, u šumarku, u polju i gdje god stignemo, dobro se posexamo i svako ode kući svojim putem. Kata je inače dobra sa mojom ženom Marinom, poznaju se odavno. Mi smo se upoznali prije valjda 4-5 godina kad sam se tek oženio sa Marinom, ali nije pokazivala neki interes za mene jer i ona je udana. Meni je ona uvijek bila zgodna, ima neki lijep osmijeh, jebozovan pogled i brutalno tjelo s velikim sisama. Onda smo jednom svi bili zajedno na kavi, moju Marinu je bolila glava i išla je kući spavati, do malo su se i ostali razišli a Kata je ostala sama samnom, kava je prešla u cugu, a cuga je završila tako da smo popili deset-petnaest brzih žestica. Ni sam ne znam kako se to dogodilo, ne sječam se baš svega, ali odjednom sam se našao u WC-u s Katom. Ona je bila na umivaoniku i dignula je suknju, a ja sam je držao za guzu i bijesno gurao u nju. Bio sam skroz pijan i govorio sam joj da je čudo koje se jebe s mužem od frendice, a ona je samo vikala da je i da ću još vidit kakvo je čudo.. .. Onda smo krenuli doma i još jednom se prasnuli u šumarku uz cestu, mislim da nas je netko možda i mogao čuti vidjeti, ali nismo si mogli pomoć.

Nismo baš pričali o tome nakon toga, ujutro smo glumili da ništa nije bilo i da smo samo išli doma. ja sam se onda nakon toga uskoro malo smirio, ja i Marina dobili smo dijete, i nekako se sve posložilo. Međutim postala je grozne volje, stalno mi je nešto prigovarala, govorila da je debela, previše je smršavila, bilo joj zlo stalno… A ja sam se osjećao usamljeno i tužno, pa sam jedne večeri otišao s dečkima na pivu i sreo katu kako šeta, nisam mogao izdržati, poslao sam joj poruku da ne mogu zaboraviti naš sex i da jedva čekam da je ponovo okusim.

Došla je po mene za 20 minuta i opet smo se izjebali, i ovaj put u autu, u malom šumarku nadomak grad, čim je došla po mene odmah sam bez razmišljanja krenuo rukom prema njenoj pičkici koja je već bila spremna, akata je lagano raširila noge da mi bude dostupnija, nije ništa komentirala. dok smo stigli u šumarak(trebalo nam je nekih 7-8 min. )već je bila cijela mokra, a ja nisam čekao da ugasi auto nego sam odmah zabio glavu između njenih nogu i rukama oslobađao njenu obrijanu pičkicu od hlača i gaćica koje su se već mogle cijediti, jezikom sam je doveo do svršavanja a ni ona meni nije ostala dužna, dok sam je lizao zbog manjka prostora u autu ona je moj tvrDi kurac cijelo vrijeme lagano nadrkavala da bude što spremniji za zabiti se duboko u nju, čim je ona svršila podigao sam glavu, nekako se namjestio i odmah joj ga zabio do kraja u mokru, vruću, ljepljivu pičku, zbog piva u meni to je trajalo nekih 15ak min dok je nisam napunio većom količinom vrele sperme jer nisam imao sex već soro dva mjeseca.. .

I to sad traje nekih godinu dana, nalazimo se potajno, pazimo da nas neskontaju. Jednom je cak pričala na telefon s Marinom, a ja sam je drzao za guzu na kauču i nabijao je straga, a ona je glumila da ga neprima i kao normalnim glasom pričala nešto bezveze s njom. Lijepo nam je, nekad se osječam bezveze kad dođem doma Marini, a doma dreka i malo dijete i sve, a uz sve to najgore mi je kad nakon sexa sretnem katinog muža, Ali mislim nije to sad ni važno toliko, nama je dobro i prašimo se stalno, radimo stvari koje sa marinom nisam ni pomišljao napraviti, jebemo se na sve načine, ona pije pilule i kada spermu neguta ustima guta je svojom vrelom pičkom, meni je sa njom sex žešći neko kod kuće a ona kaže isto, a da nije vjerovatno nebi ovoliko riskirala, ovo je samo uvod a sljedećoj priči ću vam malo detaljnije opisat naš sex u sve njene rupice ;)

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija