Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Marinina prijateljica nastavak

I tako nakon nešto duže od godine nezasitne jebačine sa katom njena guza se dobro razradila, nastavljamo naše susrete tri do četri puta tjedno, i još nitko nije ni najmanje posumnjao u nas. najprije mi je dugo trebalo da je nagovorim da ga primi u guzu a sad se sama nabija.

Kako sam već pisao Kata je pila tablete i ja sam se uredno praznio u nju, sve dok mi jedan dan nije rekla da ih zbog nekih ženskih razloga neko vrjeme neće uzimat, a da neželi gumicu osjetiti u sebi, tako smo se par puta jebali a ja bi ga vadio prije svršavanja, što nam je stvaralo dosta problema jer već znadete naša jebačina je bila strogo tajna i na svakakvim mjestima tako da je nerjetko sperma završavala po našoj odjeći.

Iako sam dugo maštao o njenoj guzi nikako do sada to nismo probali, jedne prilike dok sam vadio svoj kurac iz njene pičke da nebi svršio unutra sva sperma je završila oko njenog šupčića i tada sam je upitao šta misli da svršim u njega umjesto okolo a ona se samo trznula i rekla da nedolazi u obzir da ga nikad nije primila u guzu i da nenamjerava jer je čula da dosta boli, a ja više nisam navaljivao.

Prilikom naše sljedeće jebačine nisam joj govorio ništa nego sam samo izvadio mokri prst iz njene pičkice, naslonio ga na njen šupčić i počeo lagano masirati, isprva se nešto nećkala ali nakon minut dva počelo joj je prijat, a pošto smo bili u autu nisam je imao sa čim podmazat osim sokom njene pice i malo pljuvačke, kad sam je dobro nakvasio i gurnio joj srednjak skroz unutra samo je slasno viknula ahhh i rekla da nastavim da nije znala da je to tako dobro ali da je to ipak samo prst a da je kurac nešto puuunnnoooo veće i deblje i da i dalje misli da bi je jako bolilo, pa sam tako ja nastavio idućih par jebačina koristiti kreme i ulja masirajuć joj čupak i gurajući nekad prst a nekad dva u njenu usku guzu što je ona sa zadovoljstvom prihvaćala, ček i svršavala od mojih prstiju u njenoj guzi, sad sam već pomislio da je pripremljena da ga počme primat u tu usku rupicu, ali nje je i dalje bilo strah i govorila mi je da je čula od nekih prijateljica da poslje nisu mogle sjedit kako treba i da nezna kako bi se ponašala pred mužem kad dođe doma ako bude razvaljena.. ..

I tako nakon dugo mog nagovaranja, razrađivanja i podmazivanja guze konačno je pristala da pokušamo uz dogovor da ako je zaboli prekinemo i više nepokušavamo, najprije sam joj doro nauljio rupicu beby uljem i razradio prstima da otvorim put kurcu, još malo sam nauljio glavić i polako joj ga gurnuo, na što je ona samo pustila izmješani uzdah zadovoljstva i bola te rekla da joj je bolje od očekivanog, pošto nam je to bio prvi put a dogovor je da nećemo ponovit ako ju zaboli bio sam maximalno pažljiv i nisam joj ga zabijao dublje od glavića nego je pustio da ona sama lagno miješa i radi ono što joj odgovara jer sam bio uvjeren da će joj se tako svidit, kada se ona već počela lagano nabijati još koji centimetar na već i onako podmazan kurac dodao sam još malo ulja za svaki slučaj jer nipošto nisam htio da joj se nesvidi prvi put u guzu.

Nakon tako par minuta njenog komešanja guzom na mom kurcu i mog masiranja njene mokre pičke cijeli kurac joj se našao duboko u guzi, a ona je tražila da je počmem jebat i već nakon pola minute je svršila uz jake uzdahe zadovoljstva i riječi da nije mogla vjerovat da će to biti tako dobro, a pošto joj je guza bila tako uska ni meni nije trebalo dugo da se ispraznim u nju, kurac mi je već počeo polako mlohavit i izvukao sam ga van a iz njene guze za njim se je počela lagano cjediti i sperma, a kata mi je za nagradu što joj je bilo tako dobro uzela kurac, strpala ga u usta i temeljito očistila uz obećanje da ako će biti tako dobar da će moći ući u njenu guzu kad god poželi.

Sljedećih par puta uz dobro masiranje i podmazivanje nakon malo klasične jebačine u pičku prebacivali smo se na guzu i tako zajedno svršavali, jedan dan kada smo se našli kata mi je rekla da ima menstruaciju i da nije nešto raspoložena pa da joj ga dam u usta da ga malo okusi nebili joj se raspoloženje popravilo, i zaista je, kada mi je kurac bio dovoljno ukrućen, prvi put je ona zatražila da joj ga stavim u guzu i jebem najjače što mogu na što sam ja naravno sa zadovoljstvom pristao, taj dan sam joj tri puta svršio u guzu i mislim da se tek tada dobro razradila, poslje tog evo već više od dva mjeseca moj kurac nije okusio njenu pičku nego ga prima isključivo u guzu, kaže da je znala da je to tako dobro da nebi čekala ovoliko nego da bi ga već petnestak godina tako primala, ali da ću joj i dalje samo ja trpat u guzu, što se naravno i meni sviđa jer se jebemo do iznemoglosti nekoristeći nikakvu kontracepciju i nemislimo se jesu li plodni dani ili ne, a iskreno i zadovoljnij sam jer joj je ova rupica i dalje puno uža.. .. ..

Još Erotskih priča?

Medina

Nakon tri godine, ponovno je pronalazim ,i seksamo se

Nezaboravno ljetovanje

Početak ljetovanja na kojem sam upoznao svoje kumove pri čemu sam otkrio draž nudizma

Moj a cer

Oca zivcira njegova cer koja ga izludije

Sanja i Joso

Najbolji frend moga dečka povezao me doma iz trgovačkog centra, nmorao je na WC, pustila sam ga unutra i ušao je...unutra

Neiskustvo na djelu

Otkljucao sam kancelariju, ušli unutra, ona je udjelila komplimente na račun kancelarije i dok je obilazila kancelariju, ugledala je sliku na podu naslonjenu uza zid iza šefovog stola koju smo kupili dan prije a koju nismo imali vremena okačiti na zid. Ona se naslonila laktovima na šefov sto i divila se slici, dok su joj butine i jedre noge se još više vidjele zbog povlačenja haljine, a dupe čvrsto je toliko zatezalo njenu haljinu da sam mislio da je pući. U tom položaju, priđoh joj od pozadi, ruke zavukoh ispod suknje i počeh je maziti po nogama i butinama i između nogu, ona ništa, samo još više onako stojeći se raskorači i u butinama noge raširi. Povratih se, zaključah kancelariju i krenuh ka njoj vadeći njega nabreklog, debelog i već tada mokrog. A onda priđoh i njoj, opet zavukoh ruke ispod haljine, svukok joj gaćice i čarape na butine i njega nabreklog i mokrog joj nabih s guza baaaš duboko do jaja i počeh je u tom ritmu jebavati brzo, jakooo i ugoneći ga baaaš dubokooo u nju.

Babysiterica

Baibisiterica pruza i druge usluge svome poslodavcu. Dolazi do zanemarivanja djeteta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija