Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Marketing i sex

Ocjena: 3

Upoznao sam jednu curu koja je imala 31 godinu, radila u marketingu jedne firme, i ono što je meni bilo najbolje.. bila je solo. Upoznali smo se na jednom poslovnom domijenku, tj prezentaciji novog vozila u našem auto salonu.

Sanja je bila prekrasna osoba, širokog osmjeha, duge kose boje meda, malo punije građe sa širim bokovima i većim sisama. Uvijek vedra i spremna za šalu, čak i na svoj račun. Upoznala nas je zajednička prijateljica, pa smo sad stajali sa strane, pijuckali piće i razgovarali. Ubrzo smo sa poslovnih tema prešli na one privatne, pa smo oboje saznali da niti jedno od nas nije u braku, da volimo slične stvari. Bilo je nešto između nas, jer si napetost mogao rezati nožem, a i ona je sve više grickala donju usnicu gledajući me. Nakon nekog vremena se ekipa počela razilaziti, pa sam ju upitao da li bi me malo pričekala, a ona je samo kimnula glavom, pa sam ja na brzinu pozavršavao posao koji sam imao i uskoro sam bio kraj nje, pa smo izašli van. Krenuli smo prema mom autu, a kad smo sjeli upitao sam ju:

- Idemo još negdje na piće ili..
- Idemo k meni.. -brzo je rekla i malo se zacrvenila, ali sam se pravio da nisam primjetio.
- Kuda? -samo sam upitao, a ona mi je objasnila kuda da vozim.

Ubrzo smo bili u njenom kvartu, te sam parkirao pred zgradom i otišli smo do nje u stan. Kad smo ušli ponudila me vinom, pa smo sad sjedili i pijuckali vino, u nekoj čudnoj tišini. U jednom trenutku je odložila svoju čašu i uzela moju, te ju stavila kraj svoje, a u sljedećem smo bili u zagrljaju. Ljubili smo se kao ludi, tj kao što ljudi navale na vodu kad ju nisu pili više dana. Ruke su nam klizale po tijelima, a jezici hvatali jedan drugoga u ustima. Zaustavio sam svoju ruku na njenoj sisi i počeo ju mijesiti, a njena se spustila do mog međunožja i počela mi stiskati kurac preko hlača. Ubrzo sam ju počeo skidati i uskoro je haljina bila skinuta, a i ona je skinula moju košulju, te je sad skidala moje hlače. Nestrpljivo, jer je skoro slomila nokat, pa se zajapurila od nervoze. Ja sam joj već skinuo i grudnjak, pa sam sad imao pune ruke njenih velikih sisa, koje su ipak bile dovoljno čvrste da ne budu obješene, ali i mekane na dodir. Ona je uspjela skinuti moje hlače, a sa njima i moje gaće, pa sam sad stajao sa gaćama i hlačama oko gležnjeva i poludignutim kurcem. Odmakla se i pogledala ga, pa me primila za ruku i krenula ispred mene prema spavaćoj sobi. Na sebi je još imala samostojeće najlonke i crne čipkaste gaćice, pa mi se kurac sve više dizao dok sam gledao njenu poveću stražnjicu. Kad smo došli do kreveta i kad je vidjela kako se je digao samo se nasmješila, pa me gurnula na krevet. Legao sam na leđa, a ona je skinula svoje gaćice i ugledao sam tanku frizuricu zlatnih dlačica. Ostavila je najlonke na sebi i spustila se na krevet, te mi počela lagano drkati kurac povremeno ga poljubivši u glavić, a onda je glavić nestao u njenim ustima. Polako mi je pušila kurac i ja sam samo uživao, a onda sam joj dao znak da se popne u pozu 69, pa sam joj sad lizao mokru picu. Stenjala je lagano i mumljala sa kurcem u ustima. Lizao sam joj mokru picu i malo grickao usmine i klitoris, a onda joj stavio prst u nju. Samo se je stresla i spustila niže na moje lice, a onda je ustala i opkoračila me, te se spustila na moj slinavi kurac. Odmah ga je ugurala do kraja u picu i počela miješati na meni. Osjećao sam toplinu njene pice na svom kurcu, a sve je više bilo i njenih sokova po njemu i jajima. Ja sam primio njene sise i lagano ih mijesio, stiskajući pritom njene bradavice. Dahtala je i stenjala, a sve brže i brže se nabijala na moj kurac. Nije potrajalo dugo i počela je svršavati tresući se na mom kurcu.

Kad se smirila prebacio sam je na krevet, na leđa i prebacio se između njenih nogu. Raširio sam ih i zadigao u zrak, pa sam namjestio kurac na ulaz u njenu picu, koja je bila bijela od njenih sokova, pa sam ga ponovo zabio u njenu picu i to odmah do kraja. Počeo sam ju jebati žestoko i zabijati joj ga do jaja. Stenjala je i cvilila ispod mene, dok su joj se sise tresle u ritmu jebanja i mog zabijanja u nju. Nakon dobrih desetak minuta žeatokog jebanja mi je skoro pobjeglo i u zadnji čas sam ga izvukao, te sam ju zašpricao po pici i trbuhu. Bilo je dosta toga, pa se cijedilo po njoj, a ona me povukla na gore i uzela mi kurac u svoja usta i počela ga lizati. Uskoro ga je oblizala cijelog, a onda ga poljubila u vrh glavića.

- Obožavam okus sperme.. -rekla je i nasmješila se, te dodala- .. a mogao si i u mene svršiti, ne bi bilo problema, jer mi nisu plodni dani..
- Aha.. -samo sam rekao, pa nastavio- Da sam znao ne bi ga vadio..
- Nema problema.. nego.. da li bi htio ostati prespavati?
- Paaa.. -malo sam zastao ne znajući kakav odgovor očekuje, pa sam diplomatski nastavio- .. jedino ako tebi to odgovara?
- Odgovara mi.. -rekla je i nasmješila se, pa me ponovo zagrlila oko struka, te smo se počeli ponovo ljubiti i zavukli se pod pokrivač.

Ubrzo se uhvatila mog kurca i drkala ga ispod plahte, dok sam joj ljubio sise. Zatim sam ju okrenuo na bok leđima prema sebi i malo joj zadigao nogu, te joj ugurao kurac u picu. Uzdahnula je duboko, a ja sam joj ga počeo polako uguravati, bez žurbe i do kraja. Pritom sam joj mijesio sise, a ona si je trljala klitoris. Nakon par minuta počeo sam ju žešće jebati i zabijati joj ga sve grublje i sve jače. Stenjala je sve glasnije i glasnije, a uskoro je bio samo jedan dugi 'Iiiiiiiiii.. ' koji je završio laganim vriskom i njenim svršavanjem.
Sačekao sam da se smiri i okrenuo ju na trbuh, pa se samjestio iznad nje i između nogu joj ga ponovo gurnuo u picu. Zajecala je kad sam joj ga zabio odmah do jaja, ali nisam se obazirao, jer sam joj ga zabijao kao lud. Kad je rekla da mogu svršiti u nju kao da sam dobio podstrek od nje i sad sam ju jebao žestoko. Nakon desetak minuta sam i ja svršio i napunio joj picu svojom vrelom spermom.

Ostali smo izvaljeni na krevetu još neko vrijeme, dok nije predložila tuš i večeru, koju smo naručili izvana. A poslije ju pojeli obilno ju zalivši vinom, te se vratili u krevet. Bili smo budni cijelu noć jer smo uživali jedno u drugom.

Uživamo i danas, tri godine kasnije i sa drugim djetetom na putu, a nadam se da ćemo i dalje uživati jedno u drugome.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina