Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Marketing i sex

Upoznao sam jednu curu koja je imala 31 godinu, radila u marketingu jedne firme, i ono što je meni bilo najbolje.. bila je solo. Upoznali smo se na jednom poslovnom domijenku, tj prezentaciji novog vozila u našem auto salonu.

Sanja je bila prekrasna osoba, širokog osmjeha, duge kose boje meda, malo punije građe sa širim bokovima i većim sisama. Uvijek vedra i spremna za šalu, čak i na svoj račun. Upoznala nas je zajednička prijateljica, pa smo sad stajali sa strane, pijuckali piće i razgovarali. Ubrzo smo sa poslovnih tema prešli na one privatne, pa smo oboje saznali da niti jedno od nas nije u braku, da volimo slične stvari. Bilo je nešto između nas, jer si napetost mogao rezati nožem, a i ona je sve više grickala donju usnicu gledajući me. Nakon nekog vremena se ekipa počela razilaziti, pa sam ju upitao da li bi me malo pričekala, a ona je samo kimnula glavom, pa sam ja na brzinu pozavršavao posao koji sam imao i uskoro sam bio kraj nje, pa smo izašli van. Krenuli smo prema mom autu, a kad smo sjeli upitao sam ju:

- Idemo još negdje na piće ili..
- Idemo k meni.. -brzo je rekla i malo se zacrvenila, ali sam se pravio da nisam primjetio.
- Kuda? -samo sam upitao, a ona mi je objasnila kuda da vozim.

Ubrzo smo bili u njenom kvartu, te sam parkirao pred zgradom i otišli smo do nje u stan. Kad smo ušli ponudila me vinom, pa smo sad sjedili i pijuckali vino, u nekoj čudnoj tišini. U jednom trenutku je odložila svoju čašu i uzela moju, te ju stavila kraj svoje, a u sljedećem smo bili u zagrljaju. Ljubili smo se kao ludi, tj kao što ljudi navale na vodu kad ju nisu pili više dana. Ruke su nam klizale po tijelima, a jezici hvatali jedan drugoga u ustima. Zaustavio sam svoju ruku na njenoj sisi i počeo ju mijesiti, a njena se spustila do mog međunožja i počela mi stiskati kurac preko hlača. Ubrzo sam ju počeo skidati i uskoro je haljina bila skinuta, a i ona je skinula moju košulju, te je sad skidala moje hlače. Nestrpljivo, jer je skoro slomila nokat, pa se zajapurila od nervoze. Ja sam joj već skinuo i grudnjak, pa sam sad imao pune ruke njenih velikih sisa, koje su ipak bile dovoljno čvrste da ne budu obješene, ali i mekane na dodir. Ona je uspjela skinuti moje hlače, a sa njima i moje gaće, pa sam sad stajao sa gaćama i hlačama oko gležnjeva i poludignutim kurcem. Odmakla se i pogledala ga, pa me primila za ruku i krenula ispred mene prema spavaćoj sobi. Na sebi je još imala samostojeće najlonke i crne čipkaste gaćice, pa mi se kurac sve više dizao dok sam gledao njenu poveću stražnjicu. Kad smo došli do kreveta i kad je vidjela kako se je digao samo se nasmješila, pa me gurnula na krevet. Legao sam na leđa, a ona je skinula svoje gaćice i ugledao sam tanku frizuricu zlatnih dlačica. Ostavila je najlonke na sebi i spustila se na krevet, te mi počela lagano drkati kurac povremeno ga poljubivši u glavić, a onda je glavić nestao u njenim ustima. Polako mi je pušila kurac i ja sam samo uživao, a onda sam joj dao znak da se popne u pozu 69, pa sam joj sad lizao mokru picu. Stenjala je lagano i mumljala sa kurcem u ustima. Lizao sam joj mokru picu i malo grickao usmine i klitoris, a onda joj stavio prst u nju. Samo se je stresla i spustila niže na moje lice, a onda je ustala i opkoračila me, te se spustila na moj slinavi kurac. Odmah ga je ugurala do kraja u picu i počela miješati na meni. Osjećao sam toplinu njene pice na svom kurcu, a sve je više bilo i njenih sokova po njemu i jajima. Ja sam primio njene sise i lagano ih mijesio, stiskajući pritom njene bradavice. Dahtala je i stenjala, a sve brže i brže se nabijala na moj kurac. Nije potrajalo dugo i počela je svršavati tresući se na mom kurcu.

Kad se smirila prebacio sam je na krevet, na leđa i prebacio se između njenih nogu. Raširio sam ih i zadigao u zrak, pa sam namjestio kurac na ulaz u njenu picu, koja je bila bijela od njenih sokova, pa sam ga ponovo zabio u njenu picu i to odmah do kraja. Počeo sam ju jebati žestoko i zabijati joj ga do jaja. Stenjala je i cvilila ispod mene, dok su joj se sise tresle u ritmu jebanja i mog zabijanja u nju. Nakon dobrih desetak minuta žeatokog jebanja mi je skoro pobjeglo i u zadnji čas sam ga izvukao, te sam ju zašpricao po pici i trbuhu. Bilo je dosta toga, pa se cijedilo po njoj, a ona me povukla na gore i uzela mi kurac u svoja usta i počela ga lizati. Uskoro ga je oblizala cijelog, a onda ga poljubila u vrh glavića.

- Obožavam okus sperme.. -rekla je i nasmješila se, te dodala- .. a mogao si i u mene svršiti, ne bi bilo problema, jer mi nisu plodni dani..
- Aha.. -samo sam rekao, pa nastavio- Da sam znao ne bi ga vadio..
- Nema problema.. nego.. da li bi htio ostati prespavati?
- Paaa.. -malo sam zastao ne znajući kakav odgovor očekuje, pa sam diplomatski nastavio- .. jedino ako tebi to odgovara?
- Odgovara mi.. -rekla je i nasmješila se, pa me ponovo zagrlila oko struka, te smo se počeli ponovo ljubiti i zavukli se pod pokrivač.

Ubrzo se uhvatila mog kurca i drkala ga ispod plahte, dok sam joj ljubio sise. Zatim sam ju okrenuo na bok leđima prema sebi i malo joj zadigao nogu, te joj ugurao kurac u picu. Uzdahnula je duboko, a ja sam joj ga počeo polako uguravati, bez žurbe i do kraja. Pritom sam joj mijesio sise, a ona si je trljala klitoris. Nakon par minuta počeo sam ju žešće jebati i zabijati joj ga sve grublje i sve jače. Stenjala je sve glasnije i glasnije, a uskoro je bio samo jedan dugi 'Iiiiiiiiii.. ' koji je završio laganim vriskom i njenim svršavanjem.
Sačekao sam da se smiri i okrenuo ju na trbuh, pa se samjestio iznad nje i između nogu joj ga ponovo gurnuo u picu. Zajecala je kad sam joj ga zabio odmah do jaja, ali nisam se obazirao, jer sam joj ga zabijao kao lud. Kad je rekla da mogu svršiti u nju kao da sam dobio podstrek od nje i sad sam ju jebao žestoko. Nakon desetak minuta sam i ja svršio i napunio joj picu svojom vrelom spermom.

Ostali smo izvaljeni na krevetu još neko vrijeme, dok nije predložila tuš i večeru, koju smo naručili izvana. A poslije ju pojeli obilno ju zalivši vinom, te se vratili u krevet. Bili smo budni cijelu noć jer smo uživali jedno u drugom.

Uživamo i danas, tri godine kasnije i sa drugim djetetom na putu, a nadam se da ćemo i dalje uživati jedno u drugome.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija