Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Marko

Već neko vrijeme dopisivala sam se Markom polako od početnih maštanja počeli smo se upoznavati u početku otkrivajući jedno drugom svoje sexualne maštarije a onda sve više o sebi Ugodno smo se iznenadili kad smo otkrili da smo iz istog grada. Pica mi se potpuno ovlažila kad je predložio da se nađemo na obližnjoj divljoj nudističkoj plaži. Naravno da sam pristala dogovorili smo se da ćemo se naći kraj natpisa only fkk Ujutro sam na sebe navukla bijeli kupaći u rusak stavila veliki ručnik bočice sa vodom Dok sam se vozila razmišljala sam o tome kako ću upoznati osobu s kojim sam se dopisivala iznoseći svoje sexualne maštarije Iskreno osjetila sam kako mi tijelom prolazi jeza Došavši do parkirališta skinila sam se u kupaći.

Lagano približavajući se kraju plaže osjetila sam kako mi se bradavice ukručuju. Prešla sam na zemljani put poviše kamenite obale kada sam čula da iza mene netko me zove zastala sam kada je do mene došao samo je rekao ja sam Marko. Uzeo je moj rusak i lagano izmjenjujući komplimente nastavili smo hodati Nakon nekog vremena ugledali smo natpis nisam ni osjetila kada mi je odriješio gornji i jedni stranu donjeg dijela kostima Dopustila sam da mi gornji dio padne na pod pri čemu sam odvezala i drugu stranu te je donji dio pao na pod Marko je odvezao svoj šorc polako ga povukao prema dole Gledala sam njegovu brončanu guzu spustio se da postigne šorc polako se okrenio da skupi moj kupaći tada sam ugledala kurac koji mi je toliko izjebao sve rupice Polako se ustajao pri čemu se malo zadržao da pogleda moju šumicu na kojoj je mogao vidjeti zaljepljene dlake posljedica sinočnjeg samozadovoljavanja.

Nakon što se ustao mogla sam vidjeti kako mu se kurac ukručuje prekrasne mošnje te šumicu na kojoj se uočavala osušena sperma. Dok smo tražili mjesto prošli smo kraj par kupača neki su bili obučeni neki goli na početku a što smo dalje odmicali tzv tekstilci su nestali a sve više smo nalazili na prazne kutije i iskorištene prezervative Putom smo nalazili na ostavljene kupače na granama kraj puta koji se spuštao prema moru Marko mi je rekao da to znači da je mjesto zauzeto. Uskoro smo pronašli mjesto ostavili smo gornji dio mog kupačeg.

Polako smo se spustili nakon što je odložio stvari okrenuo se prema meni ja sam se približila Nakon što su nam se usne spojile njegove ruke klizili su niz moja leđa pri čemu je jezikom ušao u moja usta. Neko vrijeme smo se ljubili a onda sam se poljupcima spuštala niz njegovo tijelo Sve dok nisam došla u klečući položaj sitnim poljupcima od glavića do međice izljubila sam mu kurac jaja i kompletno stidno područje Iz toga položaja pogledala sam ga pravo u oći rukom mu obuhvatila kurac te lagano ga drkala istovremeno sam jezikom klizila po jajima Onda sam rukom povukla kožicu sa glavića vrhom jezika klizila sam po njemu.

Onda sam polako uvukla glavić u usta usnama sam obuhvatila kožicu te lagano usnama krenula sa drkanjem svakim pokretom glave sve više je ulazio u moja usta. Osjetila sam da bi Marko mogao ako nastavim uskoro svršiti Prekinula sam sa pušenjem legla na ručnik savinula koljena te raširila noge Marko je spustio poljubac na moje desno koljeno te polako ljubeći unutrašnju stranu bedara došao do moje pice prstima je raširio usmine te jezikom prošao par puta od vrha do dna da bi vrhom jezika kružio po klitiću Osjetila sam da mi pica izuzetno vlaži Marko je pokušavao pokupiti sav nektar ali ja sam osjetila kako se cijedi niz međici i anus.

Marko se jezikom spuštao niz međicu prema anusu lagano sam podigla guzu rukama mi je raširio guzove te vrhom jezika kružio po anusu Osjetila sam da mi anus treperi pod njegovim jezikom No moja pica je žudjela nakon dužeg vremena da primi kurac Rukom sam ga uhvatila za glavu i povukla prema gore Usnama mi je obuhvatio bradavicu kurac mu je sam našao put Nakon dužeg vremena osjetila sam udarac mošnji o međicu Nogama sam mu obuhvatila guzove pri čemu sam tražila da me jebe brže. Šapnuo mi je da mu dolazi vrhunac nogama sam ga stisla jače Uskoro sam osjetila kako mu kurac pulsira a onda topli mlaz koji mi ispunjava picu.

Spustio je usne na moje ljubeći mu vrat šapnula sam mu da ga još ne vadi. Uživala sam u stiskanju pice oko kurca koji je nakon nekog vremena počeo otpadati Uskoro je bio skroz mlohav i pica ga je izbacila. Marko je legao kraj mene polako hvatajući dah složili smo se da je ovo bolje nego ikakva mašta. Priznali smo jedno drugom da smo sumnjali da će se išta dogoditi. Marko se krenio ustajati izvinjavajući se da mora ići mokrit Krenuo je prema moru i taman se namjestio za mokrenje ja sam došla iza njega prstima obuhvatila kurac u trrenutku kada je počeo urinirati a ja sam usmjeravala mlaz Kad je završio sa uriniranjem ja sam kurac strpala u usta uživala sam u okusu picinih sokova sperme i posljednjih kapi urina Kurac mu se ponovno ukrutio.

Dok sam mu pušila istovremeno sam olakšala mjehur pri čemu sam ruku držala ispred mlaza tako da mi je dio urina završio na šumici. Marku sam kasnije dala tu ruku da izliže prste. U tom trenutku mi je zazvonio mobitel izvinilq sam se jer sam morala nešto žurno obavit Oblačeći donji dio kupačeg rekla sam da se nadam nastavku druženja Dala sam mu broj svog mobitela i uzela njegov. Dok sam išla prema autu već sam imala plan za popodnevni nastavak

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija