Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Marko 2

Brzo sam obavila posao te nazvala Marka koji je upravo došao do auta Nadao sam se tvom pozivu rekao je dogovorili smo se da se nađemo u poznatom kafiću. Koji je bio par zgrada od mog stana Lagano smo ispijali kavu kada sam ga upitala dali želi da nastavimo druženje kod mene u stanu Dok smo se penjali liftom na njegovim sportskim gaćama ocrtavao se ukručeni kuruc povukavši ih malo dolje glavić mu je stršio iz njih. Ušavši u stan brzo smo se riješili robe uvela sam ga u dnevni boravak te mu pokazala fotelju da sjedne a ja sam se spustila na koljena te krenula sa pušenjem pri čemu sam jezikom najprije dobro izlizala dlakava jaja te jedno po jedno usisala u usta Uživala sam u slankastom okusu mora koji sam osječala dok sam lizala kurac.

Došavši do glavića lagano sam povukla kožicu prema dolje vrhom jezika kružila sam po glaviću posebno sam posvetila pažnju rupici. Marko je lagano ubrzo disanje a ja sam usnama usisala glavić dok sam rukom lagano mijesila jaja Lagano sam usnama obuhvatila kožicu te sam ga usnama drkala Uskoro sam osjetila kako mu jaja podrhtavaju jezikom sam kružila po glaviću Uskoro sam uživala u okusu tople sperme koja se spuštala niz moje grlo Još vrijeme jezikom sam klizala po Markovom glaviću kupeći posljednje kapi sperme uživajući u njegom ubrzanom disanju Nakon što sam se ustala i dala mu vremena da uzme daha pri čemu sam gledala kako mu kurac otpada Marko mi je rekao da odavno nije doživio bolje pušenje vidjevši da gledam njegov polu ukručeni kurac rekao mi je da nakon što sam otišla još jednom ga je izdrkao Dok smo pričali uz piće mi je rekao da je već nakon par dopisivanja pomislio da bi sa menom mogao imati nešto više od maštanja.

Kad je saznao da smo iz istog grada bio je sto posto siguran Rekla sam da isto tako nešto sam i ja osjetila te se nadam da ćemo se redovito seksati i ostvariti naša maštanja a kad smo kod maštanja vrijeme je da moja guza po prvi put primi pravi kurac. Marko je znao da moj anus nije nevin jer sam mu detaljno opisala kako guram u guzu vibrator i strepon. Markov kurac je deblji i veći od bilo koje moje igračke iskreno bilo me je pomalo strah ali isto tako napaljivala me je sama pomisao kako kurac ulazi u moju guzu i polako je širi.

Istodobno sam uživala u pogledu kako se Markov kurac polako ukručuje. Polako smo ustali pri čemu su nam se usne spojile te smo se polako spustili na pod Marko je legao na pod a ja sam nakon što sam dobro izlizala njegov kurac polako ga zajahala okrenuvši mu se leđima Marko mi je pomogao da namjestim glavić na ulaz u guzu te polako se krenula spuštati Uživala sam u širenju guze uskoro je bio čitavom dužinom unutra nakon što sam netko vrijeme pustila da mi se guza privikne a onda sam polako krenula sa nabijanjem svaki put sam kurac skroz izvadila iz guze vračanje je svaki put bilo sve lakše.

Uskoro smo promijenili položaj Marko me je namjestio četvoronoške te se namjestio iza moje guze Ponovno je rukom namjestiti glavić na moju rupicu a onda ga je brzo zabio do kraja rukama mi je obuhvatio za bokove a onda je krenio sve brže se nabijati Sve brže i brže uspijela sam uskladiti pokrete nakon nekog vremena Marko se zabio do kraja privukao me je do kraja stao sa pokretima a onda sam osjetila kako mu kurac podrhtava ispunjavajući je toplom spermom Nakon što ga je izvadio iz guze ponudio mi ga je da ga stavim u usta što sam i učinila.

Uživala sam u cijeđenju sperme niz moju guzu a onda je Marko uronio jezikom između guzova i lagano jezikom kupio spermu da bi me kasnije strasno poljubio pravo u usta pri čemu sam jezik gurnula duboko u njegova pri čemu sam uživala u okusu sperme iz moje guze.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija