Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Marko mi je konačno pomogao da uradim ono što želim odavno!

Moja želja odavno je bila da jebem moga druga Marka maćehu Sandru. U prethodnoj priči sam opisao kako sam konačno uspio da priznam Marku da se dugo vremena ložim na njehovu seksi maćehu koja iako je imala preko trideset i pet godina, izgledala kao da ima dvadeset i pet. Imala je jako velike sise i veliku zategnutu guzu, zbog čega je izgledala jako jebozovno, poput milfare sa pornica. Njene usne su bile stvorene za pušenje moga mladog tvrdog kurca. Sve to je na kraju Marka toliko napalilo da mi je na kraju priznao da želi da gleda dok mu jebem maćehu Sandru i drka.

Nekoliko puta smo zajedno drkali na njen brus i gaćice dok bi mu ja pričao kako želim da je jebem. Marko je na kraju uspio da napravi plan koji bi trebao da uspije. Za par dana se bližio njegov rođendan i to je bio pravi trenutak da se plan sprovede u delo. Marko mi je objasnio da će nas troje biti na zabavi i da ću tada ševiti njegovu maćehu. Bio je petak i dan Markove zabave. Rekao mi je da dođem kod njega u osam sati što sam i učinio. Na vratima me je sačekao on kome sam onako drugarski, srdačno čestitao rođendan.

Namignuo mi je i rekao da idemo u dnevnu gdje nas je čekala njegova maćeha Sandra. Izgledala je tako jebozovno. Haljinica, satenska košulja bez brusa, samodržeće čarape su bile isuviše za mene. Kosa vezana u konjski rep davala je dodatan utisak što je kod mene izazvalo momentalnu erekciju do maksimuma. Mislim da je ona to krajičkom oka promijenila. Pili smo vino. Polako postajali smo opijeni. Negde oko ponoći smo bili poprilično pijani. Marko je upalio laganu muziku i krenuo prema hodniku dajući mi znak za akciju.

Upitao sam Sandru za ples. Iako se poprilično teturala ustala je i prihvatila. Počeli smo lagano sa plesom. U jednom trenutku njena noga je bila između mojih tako da je jasno mogla da osjeti moj dignuti kurac. Primakla se meni jako tako da sam mogao lijepo da osjetim njene tvrde sise na mojim grudima. U tom trenutku lagano počela je da pomjera nogu i trlja je od moj ukrućeni kurac, gledajući me direktno u oči. Na licu mi se jasno moglo vidjeti da sam jako napaljen. Odlučio sam da krenem u akciju.

Počeo sam polako rukama da joj mijesim sise. Zabacila je glavu unazad puštajući me da je ljubim po vratu. Rekao sam da je jako želim sada. Rukom sam sa sisa polako počeo da se spuštam do njenog međunožja. Za svo to vrijeme Marko nas je posmrtao iz hodnika tako da ga ona nije mogla primjetiti. Kada sam rukom došao do njene pičke, raširila je noge još više da mi olakša. Nije nosila gaćice i bila je jako vlažna. Nisam mogao više da izdržim. Podigao sam joj haljinicu do kukova i okrenuo je preko komode.

Izvadio sam moj veliki kurac i u jednom potezu joj ga nabio u vlažnu pičku. Jako je vrisnula rekavši da budem nježniji jer imam jako veliki kurac. Nisam mario za to. Moja želja se ostvarila. Počeo sam da je jebem žestoko. Stenjala je glasno govreći da ovo jako želi, da voli moj mladi kurac. Govorila da je muž slabo jebe, da želi da je jebu naši frendovi jer imamo jako tvrde kiseline. Uzeo sam je za rep kose i počeo jebati najjače što sam mogao. Ona je otkopčala košulju i njene sise su ispale napolje.

Uzimala je sise i štipala ih prstima. Bila je prava napaljena ždrebica željna mladog pastuva. Jebao sam je sigurno dobrih desetak minuta sve dok nije počela da svršava. To je nešto bilo najljepše što sam vidio. Počela je da se grči cijelim tijelom dok na njenom licu je bila grimasa kao da plače. Nije mogla doći sebi nekoliko minuta. Njeno tijelo se stalno trzalo. To je bilo previše za mene. Moja sperma se spremala da izađe napolje. Uzeo sam kurac u ruku primakao njenom licu i počeo po njemu da svršava.

Činilo mi se da neću prestati da špricam. Isprskao sam je po cijelom licu. Kad sam došao sebi bacio sam pogled na hodnik, Marka nije bilo tu. Obukao sam se na brzinu i krenuo kući ostavljajući Sandru umazanu spermom u dnevnoj sobi. Nastavio sam da jebem Sandru još nekoliko puta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija