Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Martina i Jelena

Prošlo je skoro dva mjeseca kako se nisam ni čuo, a ni vidio sa Martinom ili Jelenom. Skoro sam već i zaboravio na onaj divlji seks za moj rođendan u planinskoj brvnari u Italiji, kad mi se javila Martina:

- Hej, šta ima? ! ? -veseo glas sa druge strane fiksne linije na mom radnom mjestu.
- Hej, Marti, otkud ti? -stvarno sam bio iznenađen da me zove na službeni telefon, ali sam odmah shvatio i zašto.
- Ma zovem te već pola sata na mob, pa mi stalno daje da je isključen! ! ! -pogledao sam prema mobu i pritisnuo ga, te shvatio da je ugašen.
- Sorry, mislio sam da je uključen. Kako ti mogu pomoći?
- E ovako.. -malo je zastala i čuo sam smijuljenje sa strane, pa sam skužio da nije sama- Kad sam ti na skijanju rekla da ću ti javiti kad bi opet mogli, znaš već šta.. -tu je prasnula u smijeh, a i ja sam se nasmijao jer sam jako dobro znao o čemu se radi, ali sam pričekao da nastavi- .. e pa, ako možeš ovaj vikend?
- Mogu, naravno.. -rekao sam i osjetio odmah trnce u gaćama.
- E super! ! ! I da, još nešto.. -brzo je dodala- Na mališu obavezno stavi crvenu mašnicu.
- Zašto? -stvarno me zbunila sada.
- Pa Jeleni je rođendan, da joj daš poklon.
- Ahaaaa.. pa onda moram i poklon kupiti.. -rekao sam i čuo kako se ona počela smijati, pa sam upitao- Šta je smiješno?
- Pa ti ćeš biti poklon, ne moraš nositi ništa osim te crvene mašne.. -slušao sam kako umire od smijeha, a onda me još pozvala na kavu popodne kod sebe.

Znao sam gdje stanuje, pa sam navratio kasnije do Martine. Bila je doma, te smo se zavalili kod nje u dnevni i pijuckali kavu i neku domaću rakiju koju su joj poslali starci iz Istre. Medica u kombinaciji sa biskom, ubijala je. Ali nas je i raskravila, pa smo se uskoro cerili kao blesavi nekim starim forama, a nije dugo trebalo da se ona zavali na trosjedu i legne sa glavom na moje krilo. Normalno da je to izazvalo reakciju među mojim nogama, a iskreno od onog skijanja nisam ništa ni pojebao. I Martina ne bi bila Martina kad ne bi to primjetila, a onda se samo nasmješila i počela mi milovati kurac preko hlača, da bi onda polako otkopčala zatvarač i izvukla mi kurac iz gaća, te ga polako počela ljubiti i lizati. Milovao sam joj dugu plavu kosu dok mi je lagano pušila kurac, a onda sam krenuo preko njenih leđa do njene guze i počeo ju milovati. Kako je imala samo trenirku na sebi krenuo sam rukom ispod nje i uskoro sam osjetio čipku njenih tangica na prstima, pa sam kliznuo ispod njih i sad sam lagano masirao područje šupčića. Pustila je kurac iz usta i upitala:

- Nije vrag da bi me jebao u guzu? ! ?
- A zašto ne? -mirno sam upitao ohrabren rakijom i napetim kurcem.
- Hmmmm.. ne znam baš da bi stao.. -rekla je mirno oblizujući mi glavić, a onda se ustala, pa skinula sve sa sebe i sad je stajala ispred mene potpuno gola, obrijane pičke i napetih bradavica, pa me gurnula na naslon trosjeda i počela mi skidati hlače skupa sa gaćama.

Odigao sam se da joj pomognem, a kad su mi noge bile slobodne lagano sam ih raširio i ona se popela na mene, te primila rukom moj tvrdi kurac i polako se namjestila na njega. Spuštala se polako niz njega i uskoro joj je ušao do kraja uz njen duboki uzdah, pa je tiho rekla:

- Nema šanse da ovo uđe u moju guzu..

Zatim se oslonila rukama na moja ramena i počela se lagano odizati i spuštati po njemu. Uzdisala je svaki put kad bi se spuštala po njemu, a ja sam joj lagano masirao sise i trljao joj prstima bradavice. Postupno je ubrzavala nabijanje na moj kurac, a sa time je pojačavala i stenjanje i uzdisanje. Bradavice su joj bile tvrde poput kamena, a uskoro je počela svršavati i grčiti se na meni. Ni ja nisam više mogao čekati, pa sam eksplodirao u njenu pičku i napunio ju spermom. Nije se bunila, već me samo čvrsto zagrlila i privukla se na mene i dala mi jaki poljubac. Još neko vrijeme smo ostali tako spojeni, a onda sam otišao kući.

Ubrzo je stigao i vikend, pa sam našao neku svilenu crvenu traku sa nekim srebrnim ukrasima. Činila mi se kičasta, ali bila je mekana i nije mi smetala na kurcu. Stigao sam kod Jelene oko 20 sati. Čula se muzika, ali ne i neka naročita buka. Pozvonio sam i otvorila mi je crvenokosa Jelena odjevena u usku smaragdnozelenu haljinu koja je isticala njeno tijelo. Iznenadila se kad me vidjela, a ja sam joj poželio sretan rođendan i pružio joj bocu vina, te veliku bombonijeru. Poljubili smo se i pod rukom sam osjetio njeno toplo tijelo. Unutra je bila samo Martina, pa sam se zavalio na trosjed kraj nje i poljubili smo se. Popili smo par pića i pričali, a onda mi je Martina šapnula da odem do kupaonice i da se skinem, te da po mogućnosti dođem sa dignutim kurcem. Ispričao sam se i otišao do kupaonice, složio odjeću i zavezao onu vrpcu na kurac nakon što sam ga digao, te se vratio u dnevni. Maartina je već ljubila Jelenu i sad se odmakla, te viknula:

- SREEEETAAAAANNN TI ROOOOČKAAAASSSSS! ! ! ! ! !

Jelena me pogledla i nasmješila se, te me pozvala do trosjeda i primila me za glavić i pomazila me duž kurca, a onda odvezala vrpcu i poljubila mi kurac u glavić, te se polako nastavila nabijati do kuda je mogla, a onda mi pustila kurac koji je ostao sluzav od njene sline. Ustala je i podigla ruke, pa sam samo primio haljinu i podigao joj preko glave, a Martina joj je povukla najlonke i gaćice na niže dok sam joj ja otkopčao grudnjak. Sad je i ona bila gola, a onda mi je rekla da sjednem, a čim sam to napravio popela se na mene i spustila niz moj kurac. Uh kako je bila uska. Za to vrijeme se i Martina skinula, te stala iza nje i izvukla iz svoje torbice poveći vibrator, pa ga namazala lubrikantom, a onda sam ga osjetio neuključenog na svojim jajima i kurcu dok je išao na više prema Jeleni. Uto je Jelena zastala i samo otvorila usta duboko uzdahnuvši, a ja sam na kurcu osjetio kako joj nešto ulazi u šupak. Nisam trebao biti lumen da shvatim da joj je Martina gurnula vibrator u šupak. A onda ga je uključila i Jelena se samo zgrčila i zajecala, a ja sam osjetio kako vibrira na mom kurcu. Martina me poljubila i onda Jelenu, pa je stavila ruku na moja jaja i počela ih mijesiti. Nakon manje od pet minuta je Jelena svršavala u grčevima, ali Martina nije vadila vibrator iz njene guze dok malo kasnije nisam i ja počeo svršavati i puniti Jeleninu pičku. Jelena je samo klonula sa mene, a Martina se bacila na moj kurac i počela ga pušiti, te vibrator koji je bio u Jeleninoj guzi stavila pod moja jaja i na šupak.

Kurac mi je opet stajao kao stup, a Martina se odmah popela na mene i sad se ona počela nabijati na mene. Za to vrijeme je Jelena došla k sebi i sad je ona uzela vibrator, te ga namazala lubrikantom i gurnula ga Martini u šupak. Martina je zaurlala, za razliku od Jelene, a ona joj je šapnula:

- Znam da ga voliš duboko.. -i onda ga uključila.

Martina se tresla u grčevima i iz njene pičke je curilo kao ludo, a ona se samo nabijala sa čudnim izrazom na licu, kao u ekstazi. Uskoro je svršila, a ja još nisam, pa sam skinuo Martinu i primio Jelenu, pa ju naguzio preko naslona od trosjeda i zabijao joj ga sa guza u pičku, te ga nakon par minuta izvukao i stavio na ulaz u šupak. Jelena je samo zadrhtala i sa obje ruke primila guzove kako bi ih raširila, a ja sam samo gurnuo kurac u nju. Kliznuo je bez problema u njen šupak i sad sam ju jebao u njega. Pogledao sam Martinu i vidio kako nas sa zanimanjem promatra i povremeno si oblizuje usne. A ja sam nastavio rasturati Jelenin šupak još par minuta dok nisam svršio u njega i onda ga napokon izvukao. Odmah mi je pao, a sa njega se cijedila sperma, dok je Jelena stenjala na trosjedu.

Poslije smo otišli pod tuš, a kasnije nešto i pojeli, te popili i onda se prebacili na Jelenin krevet, koji je bio zavidne veličine. Nastavilo se jebanje do kasno u noć, a ja sam još uspio razvaliti i Martinin šupak dok je ona bila zaronjena u Jeleninu pičku. Jebao sam obje i one mene, a onda smo bili preumorni za bilo šta. Drugi dan nas je sve boljelo, a i mene je šupak bolio jer mi je Jelena sprašila vibrator u šupak, pa sam skakao u zrak sa Martinom na kurcu. Od Jeleninog rođendana se nalazimo svaki vikend kod nekoga i samo se jebemo dok ne budemo iscrpljeni, pa se onda cijeli tjedan odmaramo.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija