Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Martina i Jelena

Ocjena: 5

Prošlo je skoro dva mjeseca kako se nisam ni čuo, a ni vidio sa Martinom ili Jelenom. Skoro sam već i zaboravio na onaj divlji seks za moj rođendan u planinskoj brvnari u Italiji, kad mi se javila Martina:

- Hej, šta ima? ! ? -veseo glas sa druge strane fiksne linije na mom radnom mjestu.
- Hej, Marti, otkud ti? -stvarno sam bio iznenađen da me zove na službeni telefon, ali sam odmah shvatio i zašto.
- Ma zovem te već pola sata na mob, pa mi stalno daje da je isključen! ! ! -pogledao sam prema mobu i pritisnuo ga, te shvatio da je ugašen.
- Sorry, mislio sam da je uključen. Kako ti mogu pomoći?
- E ovako.. -malo je zastala i čuo sam smijuljenje sa strane, pa sam skužio da nije sama- Kad sam ti na skijanju rekla da ću ti javiti kad bi opet mogli, znaš već šta.. -tu je prasnula u smijeh, a i ja sam se nasmijao jer sam jako dobro znao o čemu se radi, ali sam pričekao da nastavi- .. e pa, ako možeš ovaj vikend?
- Mogu, naravno.. -rekao sam i osjetio odmah trnce u gaćama.
- E super! ! ! I da, još nešto.. -brzo je dodala- Na mališu obavezno stavi crvenu mašnicu.
- Zašto? -stvarno me zbunila sada.
- Pa Jeleni je rođendan, da joj daš poklon.
- Ahaaaa.. pa onda moram i poklon kupiti.. -rekao sam i čuo kako se ona počela smijati, pa sam upitao- Šta je smiješno?
- Pa ti ćeš biti poklon, ne moraš nositi ništa osim te crvene mašne.. -slušao sam kako umire od smijeha, a onda me još pozvala na kavu popodne kod sebe.

Znao sam gdje stanuje, pa sam navratio kasnije do Martine. Bila je doma, te smo se zavalili kod nje u dnevni i pijuckali kavu i neku domaću rakiju koju su joj poslali starci iz Istre. Medica u kombinaciji sa biskom, ubijala je. Ali nas je i raskravila, pa smo se uskoro cerili kao blesavi nekim starim forama, a nije dugo trebalo da se ona zavali na trosjedu i legne sa glavom na moje krilo. Normalno da je to izazvalo reakciju među mojim nogama, a iskreno od onog skijanja nisam ništa ni pojebao. I Martina ne bi bila Martina kad ne bi to primjetila, a onda se samo nasmješila i počela mi milovati kurac preko hlača, da bi onda polako otkopčala zatvarač i izvukla mi kurac iz gaća, te ga polako počela ljubiti i lizati. Milovao sam joj dugu plavu kosu dok mi je lagano pušila kurac, a onda sam krenuo preko njenih leđa do njene guze i počeo ju milovati. Kako je imala samo trenirku na sebi krenuo sam rukom ispod nje i uskoro sam osjetio čipku njenih tangica na prstima, pa sam kliznuo ispod njih i sad sam lagano masirao područje šupčića. Pustila je kurac iz usta i upitala:

- Nije vrag da bi me jebao u guzu? ! ?
- A zašto ne? -mirno sam upitao ohrabren rakijom i napetim kurcem.
- Hmmmm.. ne znam baš da bi stao.. -rekla je mirno oblizujući mi glavić, a onda se ustala, pa skinula sve sa sebe i sad je stajala ispred mene potpuno gola, obrijane pičke i napetih bradavica, pa me gurnula na naslon trosjeda i počela mi skidati hlače skupa sa gaćama.

Odigao sam se da joj pomognem, a kad su mi noge bile slobodne lagano sam ih raširio i ona se popela na mene, te primila rukom moj tvrdi kurac i polako se namjestila na njega. Spuštala se polako niz njega i uskoro joj je ušao do kraja uz njen duboki uzdah, pa je tiho rekla:

- Nema šanse da ovo uđe u moju guzu..

Zatim se oslonila rukama na moja ramena i počela se lagano odizati i spuštati po njemu. Uzdisala je svaki put kad bi se spuštala po njemu, a ja sam joj lagano masirao sise i trljao joj prstima bradavice. Postupno je ubrzavala nabijanje na moj kurac, a sa time je pojačavala i stenjanje i uzdisanje. Bradavice su joj bile tvrde poput kamena, a uskoro je počela svršavati i grčiti se na meni. Ni ja nisam više mogao čekati, pa sam eksplodirao u njenu pičku i napunio ju spermom. Nije se bunila, već me samo čvrsto zagrlila i privukla se na mene i dala mi jaki poljubac. Još neko vrijeme smo ostali tako spojeni, a onda sam otišao kući.

Ubrzo je stigao i vikend, pa sam našao neku svilenu crvenu traku sa nekim srebrnim ukrasima. Činila mi se kičasta, ali bila je mekana i nije mi smetala na kurcu. Stigao sam kod Jelene oko 20 sati. Čula se muzika, ali ne i neka naročita buka. Pozvonio sam i otvorila mi je crvenokosa Jelena odjevena u usku smaragdnozelenu haljinu koja je isticala njeno tijelo. Iznenadila se kad me vidjela, a ja sam joj poželio sretan rođendan i pružio joj bocu vina, te veliku bombonijeru. Poljubili smo se i pod rukom sam osjetio njeno toplo tijelo. Unutra je bila samo Martina, pa sam se zavalio na trosjed kraj nje i poljubili smo se. Popili smo par pića i pričali, a onda mi je Martina šapnula da odem do kupaonice i da se skinem, te da po mogućnosti dođem sa dignutim kurcem. Ispričao sam se i otišao do kupaonice, složio odjeću i zavezao onu vrpcu na kurac nakon što sam ga digao, te se vratio u dnevni. Maartina je već ljubila Jelenu i sad se odmakla, te viknula:

- SREEEETAAAAANNN TI ROOOOČKAAAASSSSS! ! ! ! ! !

Jelena me pogledla i nasmješila se, te me pozvala do trosjeda i primila me za glavić i pomazila me duž kurca, a onda odvezala vrpcu i poljubila mi kurac u glavić, te se polako nastavila nabijati do kuda je mogla, a onda mi pustila kurac koji je ostao sluzav od njene sline. Ustala je i podigla ruke, pa sam samo primio haljinu i podigao joj preko glave, a Martina joj je povukla najlonke i gaćice na niže dok sam joj ja otkopčao grudnjak. Sad je i ona bila gola, a onda mi je rekla da sjednem, a čim sam to napravio popela se na mene i spustila niz moj kurac. Uh kako je bila uska. Za to vrijeme se i Martina skinula, te stala iza nje i izvukla iz svoje torbice poveći vibrator, pa ga namazala lubrikantom, a onda sam ga osjetio neuključenog na svojim jajima i kurcu dok je išao na više prema Jeleni. Uto je Jelena zastala i samo otvorila usta duboko uzdahnuvši, a ja sam na kurcu osjetio kako joj nešto ulazi u šupak. Nisam trebao biti lumen da shvatim da joj je Martina gurnula vibrator u šupak. A onda ga je uključila i Jelena se samo zgrčila i zajecala, a ja sam osjetio kako vibrira na mom kurcu. Martina me poljubila i onda Jelenu, pa je stavila ruku na moja jaja i počela ih mijesiti. Nakon manje od pet minuta je Jelena svršavala u grčevima, ali Martina nije vadila vibrator iz njene guze dok malo kasnije nisam i ja počeo svršavati i puniti Jeleninu pičku. Jelena je samo klonula sa mene, a Martina se bacila na moj kurac i počela ga pušiti, te vibrator koji je bio u Jeleninoj guzi stavila pod moja jaja i na šupak.

Kurac mi je opet stajao kao stup, a Martina se odmah popela na mene i sad se ona počela nabijati na mene. Za to vrijeme je Jelena došla k sebi i sad je ona uzela vibrator, te ga namazala lubrikantom i gurnula ga Martini u šupak. Martina je zaurlala, za razliku od Jelene, a ona joj je šapnula:

- Znam da ga voliš duboko.. -i onda ga uključila.

Martina se tresla u grčevima i iz njene pičke je curilo kao ludo, a ona se samo nabijala sa čudnim izrazom na licu, kao u ekstazi. Uskoro je svršila, a ja još nisam, pa sam skinuo Martinu i primio Jelenu, pa ju naguzio preko naslona od trosjeda i zabijao joj ga sa guza u pičku, te ga nakon par minuta izvukao i stavio na ulaz u šupak. Jelena je samo zadrhtala i sa obje ruke primila guzove kako bi ih raširila, a ja sam samo gurnuo kurac u nju. Kliznuo je bez problema u njen šupak i sad sam ju jebao u njega. Pogledao sam Martinu i vidio kako nas sa zanimanjem promatra i povremeno si oblizuje usne. A ja sam nastavio rasturati Jelenin šupak još par minuta dok nisam svršio u njega i onda ga napokon izvukao. Odmah mi je pao, a sa njega se cijedila sperma, dok je Jelena stenjala na trosjedu.

Poslije smo otišli pod tuš, a kasnije nešto i pojeli, te popili i onda se prebacili na Jelenin krevet, koji je bio zavidne veličine. Nastavilo se jebanje do kasno u noć, a ja sam još uspio razvaliti i Martinin šupak dok je ona bila zaronjena u Jeleninu pičku. Jebao sam obje i one mene, a onda smo bili preumorni za bilo šta. Drugi dan nas je sve boljelo, a i mene je šupak bolio jer mi je Jelena sprašila vibrator u šupak, pa sam skakao u zrak sa Martinom na kurcu. Od Jeleninog rođendana se nalazimo svaki vikend kod nekoga i samo se jebemo dok ne budemo iscrpljeni, pa se onda cijeli tjedan odmaramo.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina