Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Martinine instrukcije

Ocjena: 4

Martina i ja smo nastavili divlji sex u krevetu. Jedino nam je poza 69 zadavala probleme, jer je ona bila dosta niža od mene, ali je zato voljela staviti svoju vrelu picu na moje lice i držati se za uzglavlje kreveta dok sam joj jezikom i usnama obrađivao klit i unutrašnjost pice. Vrtila je guzom i trljala picu o moje lice, dok sam joj ja uguravao prste u guzu.
U kadi je moj kurac uspio ući do pola u njenu guzu, a ja sam ga namjeravao staviti cijelog unutra. Kad je počela svršavati cijelo lice mi je bilo od njenih sokova, a ona je stenjala i uzdisala. Kad je sišla sa mog lica bacila se pohotno na moj kurac i počela ga usisavati, lizati i ljubiti. Bila je dobra u tome i nije potrajalo dugo, a ja sam joj napunio usta i grlo svojom spermom. Čudio sam se odakle mi još sperme u jajima jer sam se sa njom jebao već cijelo popodne, a sad je već bila večer.

Podigao sam ju i ona se brže bolje bacila na krevet i skoro vrisnula:

- Jebi me!!! Jako...i dugo...do jutra...

Ja sam se ustao i otišao do kupaonice, uzeo ulje za tijelo i vratio se nazad u spavaću sobu. Ona me je gledala zbunjeno, ali ja sam ju brzo okrenuo na trbuh, sagnuo se do njenog lica i šapnuo joj:

- Hoćeš da te jebem...e da znaš da i hoću, ali ne kako ti misliš -tu sam joj iscijedio ulje po guzi na šta je ona samo ciknula, i nasmješila se odobravajući, a ja sam joj samo rekao- Vidim da uživaš u ovome...kao mala kurvica..

Stavio sam joj dva prsta u guzu i počeo utrljavati ulje i nju, a ona je samo zadovoljno stenjala. Nauljio sam i svoj kurac i jaja, te sam joj malo raširio noge i kliznuo kurcem u njen šupak. Kad je ušao ona je samo zastenjala i zabila glavu u jastuk, te nastavila cviliti dok sam ja počeo silovito joj bušiti šupak sa svojim kurcem. Ona je vukla plahte i grebla po krevetu, ali iz pice joj je počelo curiti i močiti plahtu ispod nas. Ovo mi je bilo toliko napaljujuće da dam na svoje iznenađenje jako brzo svršio. Izvukao sam kurac iz njene guze i promatrao spermu unutra, a malo se je iscijedilo i prema pici. Guza joj je bila crvena od mojeg nabijanja u nju, pa sam ju počeo milovati dok je ona bila još zadihana i sa glavom u plahtama. Okrenula je glavu prema meni i pogledala me kroz razbarušenu kosu, te kroz smješak rekla:

- Ovo je bilo....ma super...kad ćeš mi opet rasturiti guzu?
- Kad god ti hoćeš...
- Mmmm...baš divno.. -rekla je i privukla se k meni- malo me boli, ali onako, dobro...
- Ma nema problema, izmasirat ćemo guzu -rekao sam i potapšao joj po napetoj stražnjici, a ona se tako legla da se sa svojim sisama legla preko mog kurca.

Osjećao sam njene tvrde bradavice na svojim preponama dok sam joj prstom milovao otvor pice i igrao se sa njenim mokrim usminama. Nakon nekog vremena se počela meškoljiti i pogledala me, te upitala:

- Zar nisi umoran?
- Zar izgledam tako? -upitao sam sa smješkom.
- Ne, ali nakon ovoliko svršavanja mnogi bi odustali.
- Hahahha...zar te je to rastužilo?
- Ne, ali... -tu se je odigla sa mene i poljubila me, pa me opkoračila i namjestila se sa svojom picom na moj kurac i ugurala ga unutra, onako još nedovoljno tvrdog, i nastavila- sad ćeš mi napuniti picu sa ostacima, ali me ne smiješ dirati, može?

Kimnuo sam glavom, a ona se oslonila na moja ramena i počela kombinaciju stiskanja mog kurca unutrašnjošću pice i vrtnjom bokova.
Trebalo nam je skoro petnaestak minuta dok prvo nije ona svršila, a odmah nakon nje sam i ja svršio u nju.

Poljubila me dugim poljupcem, te smo se izvalili jedno drugom u zagrljaj i tako zaspali. Sutra je ionako nedjelja, pa ćemo nastaviti bez žurbe.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija