Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Martinine instrukcije

Ocjena: 4

Martina i ja smo nastavili divlji sex u krevetu. Jedino nam je poza 69 zadavala probleme, jer je ona bila dosta niža od mene, ali je zato voljela staviti svoju vrelu picu na moje lice i držati se za uzglavlje kreveta dok sam joj jezikom i usnama obrađivao klit i unutrašnjost pice. Vrtila je guzom i trljala picu o moje lice, dok sam joj ja uguravao prste u guzu.
U kadi je moj kurac uspio ući do pola u njenu guzu, a ja sam ga namjeravao staviti cijelog unutra. Kad je počela svršavati cijelo lice mi je bilo od njenih sokova, a ona je stenjala i uzdisala. Kad je sišla sa mog lica bacila se pohotno na moj kurac i počela ga usisavati, lizati i ljubiti. Bila je dobra u tome i nije potrajalo dugo, a ja sam joj napunio usta i grlo svojom spermom. Čudio sam se odakle mi još sperme u jajima jer sam se sa njom jebao već cijelo popodne, a sad je već bila večer.

Podigao sam ju i ona se brže bolje bacila na krevet i skoro vrisnula:

- Jebi me!!! Jako...i dugo...do jutra...

Ja sam se ustao i otišao do kupaonice, uzeo ulje za tijelo i vratio se nazad u spavaću sobu. Ona me je gledala zbunjeno, ali ja sam ju brzo okrenuo na trbuh, sagnuo se do njenog lica i šapnuo joj:

- Hoćeš da te jebem...e da znaš da i hoću, ali ne kako ti misliš -tu sam joj iscijedio ulje po guzi na šta je ona samo ciknula, i nasmješila se odobravajući, a ja sam joj samo rekao- Vidim da uživaš u ovome...kao mala kurvica..

Stavio sam joj dva prsta u guzu i počeo utrljavati ulje i nju, a ona je samo zadovoljno stenjala. Nauljio sam i svoj kurac i jaja, te sam joj malo raširio noge i kliznuo kurcem u njen šupak. Kad je ušao ona je samo zastenjala i zabila glavu u jastuk, te nastavila cviliti dok sam ja počeo silovito joj bušiti šupak sa svojim kurcem. Ona je vukla plahte i grebla po krevetu, ali iz pice joj je počelo curiti i močiti plahtu ispod nas. Ovo mi je bilo toliko napaljujuće da dam na svoje iznenađenje jako brzo svršio. Izvukao sam kurac iz njene guze i promatrao spermu unutra, a malo se je iscijedilo i prema pici. Guza joj je bila crvena od mojeg nabijanja u nju, pa sam ju počeo milovati dok je ona bila još zadihana i sa glavom u plahtama. Okrenula je glavu prema meni i pogledala me kroz razbarušenu kosu, te kroz smješak rekla:

- Ovo je bilo....ma super...kad ćeš mi opet rasturiti guzu?
- Kad god ti hoćeš...
- Mmmm...baš divno.. -rekla je i privukla se k meni- malo me boli, ali onako, dobro...
- Ma nema problema, izmasirat ćemo guzu -rekao sam i potapšao joj po napetoj stražnjici, a ona se tako legla da se sa svojim sisama legla preko mog kurca.

Osjećao sam njene tvrde bradavice na svojim preponama dok sam joj prstom milovao otvor pice i igrao se sa njenim mokrim usminama. Nakon nekog vremena se počela meškoljiti i pogledala me, te upitala:

- Zar nisi umoran?
- Zar izgledam tako? -upitao sam sa smješkom.
- Ne, ali nakon ovoliko svršavanja mnogi bi odustali.
- Hahahha...zar te je to rastužilo?
- Ne, ali... -tu se je odigla sa mene i poljubila me, pa me opkoračila i namjestila se sa svojom picom na moj kurac i ugurala ga unutra, onako još nedovoljno tvrdog, i nastavila- sad ćeš mi napuniti picu sa ostacima, ali me ne smiješ dirati, može?

Kimnuo sam glavom, a ona se oslonila na moja ramena i počela kombinaciju stiskanja mog kurca unutrašnjošću pice i vrtnjom bokova.
Trebalo nam je skoro petnaestak minuta dok prvo nije ona svršila, a odmah nakon nje sam i ja svršio u nju.

Poljubila me dugim poljupcem, te smo se izvalili jedno drugom u zagrljaj i tako zaspali. Sutra je ionako nedjelja, pa ćemo nastaviti bez žurbe.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina