Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Masaža

Bok ljudi, ja sam Miho i htio bih ispričati priču o Lidiji. Tada sam imao 20 godina, visok sam 1, 80 , kosa svjetlosmeđa, svrstao bih se u normalne mladiće svog doba, 2-3 puta tjedno bavio bih se nekim sportom, trčanje, teretana, neko hakl, al nikako nisam bio mišićav niti nabildani lik, trbušne ploćise se nisu isticale.
Lidija je tada imala 19 i bila je moja najbolja prijateljica.


Upisala je medicinski fakultet u Zagrebu, iznajmila je tamo stan i morala odselit. Pomagao sam joj oko preseljenja i dao sam joj poklon bon za masažu, kojega sam sam iz zafrkancije složio i isprintao na štampaču, izgledao je kao pravi. Iskoristit ga je mogla kod mene, kad će trebati opuštanje od stresa i nagomilane napetosti.


Dva su semestra prošla dok se nije pojavila. Dogovorili smo kavu kod mene i kad je konačno došla i ušla u stan odmah je prošla u boravak i stropoštala se na kauč i stvarno je ozgledala grozno, totalno iscrpljeno. Gledala me je svojim malim smeđim okicama.


Upravo sam na stol donio kavu i kekse i primijetio sam da me pažljivo promotrila. Ona je imala sjajnu, smeđu kosu do ramena, tanka u struku i usprkos svojih samo1, 65 m imala je relativno duge noge i baš je izgledala seksi. Morao sam si priznati da sam već dulje vremena potajno zaljubljen u nju, samo nisam imao dovoljno hrabrosti i samopouzdanja da joj priznam što osjećam prema njoj jer nisam htio izgubit njeno prijateljstvo.
Na sebi je imala trapke i tamnoplavi pulover. „Kako ti je na faksu? Kako je bilo na ispitima ? “ zanimalo me je. “Pa, znaš, na faksu je dobro, sve ide po planu, zadovoljavam rokove, samo me sve to iscrpljuje i nakon ovih zadnjih ispita sam potpuno prazna“ odgovorila je.


Razgovarali mo se o svemu i svačemu, kad se onako zavjerenički nasmiješila i rekla:“Znaš da imam kod sebe nešto tvoje i htjela bih taj bon danas iskoristit, jesi raspoložen za to? “ Prvo sam ju začuđeno pogledao jer se nisam mogao sjetiti što bi to bilo o čemu ona govori i zapitao sam ju: „o kakvom to bonu govoriš? “ „ Pa o ovom kojeg si mi poklonio kod selidbe, poklon bon za opuštajuću masažu, sigurmo se sjećaš“ nesigurno je odgovorila.
„Sad znam o čemu govoriš, idem po ulje za masažu, a ti se lijepo raskomoti tu na kauču, odmah se vraćam“ odgovorio sam joj. Srce mi je lupalo kao ludo dok sam išao po ulje u kupaonu, osećao sam rastuću nervozu, ruke su mi drhtale. , nadao sam se da ona to neće primijetiti. Misli su mi ludovale glavom, što ću, kako ću? Na kraju sam odlučio da sve pustim neka bude kako bude, što trenutak donese.


Kad sam ponovo došao u boravak Lidija je ležala na kauču na trbuhu. “ Lidija „ rekao sam joj blagim tonom, “ne misliš valjda da te mogu masirati preko pulovera? Neće ići, moraš ga svući“. „Joj oprosti, sva sam van sebe, potpuno sam to smetnula s uma“ rekla je svlačeći pulover. Ispod je imala samo bijeli, čipkasti, grudnjak. Opet je legla na trbuh i ja sam joj prišao. “Ako nemaš ništa protiv, raskopčo bih ti grudnjak, kako bih ti mogao masirati čitava leđa i ramena, a kako ga ne bih zamastio uljem. “ zamolio sam ju.


„ Raskopčaj ga ili ću ja? “ pitala je. “ Ne moraš, ja ću“ odgovorio sam i raskopčao ga i oba kraja položio na kauč. Ulje sam malo zagrijao na plameniku i nakapao sam ga na ruke i počeo ga nanositi na njenu kožu. Počeo sam na ramenima, pa se spustio sasvim niskodo ruba traperica i opet natrag ali po leđima sa strane, lijeve i desno. Zatim sam prešao na ruke.

Cijelo smo vrijeme čavrljali o svemu i svačemu i ponekad je to bilo prekidano njenim uzdasima i stenjanju. Pohvalila me je da joj je lijepo i da to jako dobro radim i da uživa u masaži. Nakon što sam završio s leđima i krenuo si oprati ruke, Lidija se okrenula na leđa, dok je grudnjak ostao na kauču ispod nje i ona je sad ležala na leđima golih grudiju ispred mene.


„Nećeš li me tu masirati? “ pitala me sjajnih očiju pokazavši na svoje lijepo oblikovane grudi. U prvi sam trenutak ostao zbunjen i nisam zano što bih odgovorio. Nisam se mogao odlučiti dirati ju po grudima, hoću li se uspjeti kontrolirati, kako će ona reagirati i hoći li prijeći granicu koju će ona možda odrediti. U gaćama sam osjetio nemir, penis je pokazao očekivanu reakciju, koju sam pokušao prikriti.


Nasmiješila se i kimnula mi potvrdno glavom ponovo sam nauljio ruke i nakapao malo ulja na njene grudi. Počeo sam ju masirati vrlo oprezno i nježno, a ona je stenjala i uzdisala još glasnije nego prije. Krenuo sam prema trbuhu i preko njega, da bi me ona iznenada uhvatila za ruke. Upitno sam ju pogledao, jesam li si previše dopustio? Samo se nasmiješila. Uzela me za ruke i pomaknula ih do ruba njenih trapki, do pojasa. Zajedničkim smo snagama raskopčali njene trapke, povukli zatvarač na dolje i raširili ih. Podigla je svoju slatku guzu, svukla hlače. Ispod je imala gaćice, koje su očito kupljene u kompletu s grudnjakom.


„Miho, već dugo želim vodit ljubav s tobom, zaljubljena sam u tebe“ tiho je rekla. “Oh Bože, moji snovi će se ostvariti“ prošlo mi je kroz glavu. Progutao sam knedlu. “Lidija i ja tebi moram priznati da sam već dugo zaljubljen u tebe, samo što nikad nisam skupio hrabrosti reći ti to, a možda sam čekao i neki tvoj signal“ izrekao sam to konačno.


Onda me je opet uhvatila za ruku i prinijela ju svome međunožju, malo je podignula rub svojih gaćica i ruka mi je skliznula i pomilovao sam ju po venerinom brežuljku i niže do njenih usmina. Razmaknuo sam joj rukama usmine i napipao klitoris i masirao ga. Ona je stenjala, uzdisala, podignula zdjelicu u zrak, nastavio sam s milovanjem, njeno uzdisanje i stenjanje je bilo sve glasnije. Svukao sam joj gaćice, sagnuo se i gurnuo glavu među njena bedra, potražio jezikom njen klitoris i poigravao se snjim dok nisam osjetio da se bliži orgazmu, tad sam pojačao ritam i pritisak na klitoris i uskoro je svršila.


Nakon što se malo odmorila pitao sam ju:“ želiš li stvarno voditi ljubav samnom? “ Potvrdno je kimnula glavom i time su sve ograde pale, nisam se više mogao suzdržavati, vrlo brzo sam se svukao. Ona se ustala. Ljubili smo se, naši su se jezici ispreplitali, posvuda smo se milovali i zajedno pali na kauč. Ljubio sam ju, od usana, niz vrat sve do njenih grudi. Milovao sam ih i cuclao joj bradavicu, osjetio sam kako raste i stvrdnjava se.


Ona očito više nije htjela čekati i rekla je: „dođi, želim te osjetiti u sebi“. Uvalio sam se među njene noge, još jednom ju pogledao upitn u oči. Razumjela je moje neizrečeno pitamje. Malo sam se nakrenuo kako bih bolje vidio i primakao se glavićem njenom ulazu i lagano ga gurnuo u nju. Odjednom sam osjetio neki otpor i začuđeno ju pogledao „Ti si još.. . “ htio sam reći, kad je ona uletila:“nadam se više ne“. Krenuo sam dalje prodirati u nju nešto pažljivije, dok je ona bila nekako sve nestrpljivija. Prignuo sam se glavom do njenog lica i ljubi ju, dok nisam probio njezin himen.


Zatim sam zastao na trenutak, malo provrtio s njim po njoj, da se navikne na osjećaj tvrdog penisa u sebi. Nastavio sam ju lagano ubadati, unutra, van, naši uzdisaji i stenjanje bilo je sve glasnije. Odjednom je rekla da bi htjela gore, na mene i okrenuo sam se na leđa i ona me je opkoračila i oslonjena na pete skliznula niz njega počela me jahati. Ja sam joj masirao grudi i uskoro je bila kao podivljala, da sam morao malo usporiti.
Osjetio sam da neću više dugo moći izdržati, a i ona je bila blizu svršavanja, uhvatila me je za ruke i tako smo se držali zajedno dok je ona divljala i jahala po meni, sva raspaljena i raspojasana. Osjetio sam da ću svršiti i istresao sam se u nju, dok se ona sva zgrčila, stresla i drhtala dok je svršavala.


Sva iscrpljena spustila se na mene, hvatajući zrak, kad se malo smirila poljubila me i rekla:“morao bi me češće masirati, ne možeš ni zamisliti koliko me to opušta“. I stvarno smo često prakticirali takav tip masaže sa seksom iza toga i jako nam je dobro išlo i još uvijek nam dobro ide. Sretan smo par.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija