Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Masaža

Od kad sam prvi put vidio porno klipove s maserkama to mi je nekako bio uvijek fetiš ali sam mislio da kod nas toga baš i nema već da je to više dostupno u nekim liberalnijim zemljama. Nakon godina maštanja o tome odlučio sam okušati sreću. Pretražio sam na internetu ponudu i izabrao neku koja se činila najpovoljnijom a ujedno je i bila u drugom gradu pa je bila manja vjerojatnost da će me poznavati.
Došao sam u salon u ugovoreno vrijeme i moram priznati da mi se malo digao od same pomisli. Uzeo sam masažu cijelog tijela i s nestrpljenjem sam iščekivao što će biti. Salon je bio lijepo namješten i čist. Dočekala me cura u kasnim dvadesetima prosječne građe s omanjim sisama i čvrstom guzom. Imala je crnu frčkavu kosu i zgodno simpatično nasmijano lice. Uputila me u kabinu i rekla da se slobodno presvučem, ako želim da mogu ostati gol ili u gaćama.

Skinuo sam sve sa sebe i zagrnuo se ručnikom. Lezi na stol rekla je i javi kada si spreman. Legao sam na trbuh i rako spreman sam. Krenula je s masažom i zbilja je bio fenomenalan osjećaj. Cura je znala što radi. Okreni se na leđa rekla je. Okrenuo sam se na leđa i ona je počela masirati stopala. Krenula je kasnije na listove i na kraju na bedra. Na moje razočaranje radila je sve preko ispod ručnika, ali i ja sam bio malo pod dojmom pa mi se nije niti digao. Bila je profesionalna cijelo vrijeme i niti u jednom momentu nije ništa napravila ili ponudila seksualno. Moram priznati da sam bio podosta razočaran. Unatoč tome masaža je bila toliko dobra da sam se odlučio bez obzira na sve češće počastiti tim tretmanom. Dogovorio sam s njom termin za idući mjesec.
Mjesec dana je proletilo i ponovo sam došao u salon.

Ona je bila ljubazna kao i uvijek. Pričali smo cijelo vrijeme masaže i zbilja se pokazala kao zanimljiva cura. Nisam mogao čekati mjesec dana pa sam joj rekao da me naruči za dva tjedna. Odbrojavao sam dane do dolaska u salon. Nakon ulaska me pozdravila sva vesela i moram priznati da sam se osjećao sve opuštenije. Opet smo razgovarali i ona se zanesla u prepričavanje jedne svoje dogodovštine. Bio sam toliko opušten da mi se ovaj put digao ispod ručnika. Bilo mi je malo neugodno pa sam se ispričavao. Nema veze rekla je, događa se, to je normalno kada je tijelo opušteno. Nastavila je s pričom i kada je završila s masažom samo je onako u šali stavila preko ručnika ruku na njega i rekla hajde gotov si, idi se presvući. Na idućoj masaži mi se digao čim sam se okrenuo na leđa i on mi se sad već smijala.

Hoćeš da maknem ručnik pitala je? Nisam ni dočekao kraj rečenice i već sam ga sam skinuo. Masirala mi je bedro i preponu a kurac je pulsirao potpuno dignut. Nauljenim rukama je prešla preko jaja i preko njega taman toliko da me nadraži i rekla hajde gotovi smo za danas. Odjurio sam kući i izdrkao ga kao životinja…
Jedva sam dočekao idući termin. Sada više ručnik nisam ni koristio. Ponovo je privodila masažu kraju i mislio sam da se neće ništa desiti. Nauljila je ruke i opet mi lagano promiješala jaja. Prešla je rukama preko kurca nekoliko puta dok nije sav sjajio od ulja. Primila ga je u ruku i počela lagano natezati. Krenuo sam je primiti rukom za guzicu ali me odbila. Nema diranja rekla je. Lijevom rukom ga je natezala a desnom mi je mijesila jaja. Bio sam u sedmom nebu.

Imala je čvrst stisak a opet je imala osjećaj za intezitet. Vješto je drkala i prolazila nauljenim prstima preko glavića. Nisam dugo izdržao, možda 5 minuta. Svršio sam obilno i jako. Završilo je u njenoj kosi, po podu, po zidu. Ostala je pomalo šokirana dok je pružala ručnik da se obrišem. Uf nisam ovo očekivala rekla je. Ja sam jedva dolazio do daha jer je ovo bio jedan od intenzivnijih orgazama u mom životu. Oprosti rekao sam. Da li se ovo često dešava. Ne rekla je, ne radim inače ovo nisam takva maserka, ali ti si mi se nekako svidio. Bilo mi je drago što je to rekla i počastio sam je dodatno te se naručio na novi tretman koji nisam mogao dočekati…

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija