Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Masaža po narudžbi

Kao što sam već rekao, vratio sam se natrag u toplice, ali ovaj put o svom trošku i to na dva tjedna, a sve zbog Jelene. Zadnjih nekoliko dana terapija bi se našli i u njeno slobodno vrijeme, te bi ona došla u moju sobu i tamo bi se jebali kao zečevi.

Dobro me je razgibala, pa smo se znali uhvatiti i nekih malo zahtjevnijih poza nakon kojih me sve boljelo. Jednom je donijela i vibrator, pa mi je masirala njime jaja dok je jahala na meni i nakon toga sam svršavao kao lud i punio njenu picu. Mislim da joj nikad nije bilo dosta seksa, pa je bila tužna kad sam odlazio, ali sam obećao da ću se vratiti.

I tako, eto mene natrag i kad me je vidjela, dobro da me nije srušila kad je skočila na mene. Čim sam se smjestio otišao sam na recepciju i uplatio si masažu za svaki dan navečer kad je ona radila. Nakon toga smo otišli na piće u grad da mi pokaže svoje rodno mjesto, jer zadnji put nisam vidio ništa od grada. Nakon što smo ručali vratili smo se u toplice pošto je njoj počinjala smjena. Ja sam odlučio malo otići na bazen, sreo Zdravka 'Inkviziciju' koji mi je skoro slomio šaku kad smo se rukovali, te se napokon opustio na bazenu.

Bila je prošla večera kad sam došao na masažu, a po običaju, bio sam zadnji. Ušao sam u masažni dio, a ona je upravo pospremala čiste ručnike kad me je vidjela, pa se odmah nasmješila:

- Hajde smjesti se, sad ću ja -dala mi je poljubac i izašla van. ž

ja sam se skinuo i legao na masažni stol pokrivši se samo ručnikom preko stražnjice. Ubrzo se vratila i čuo sam kako zaključava vrata, te kako skida sve sa sebe, a onda sam vidio njene gole noge ispred sebe i osjetio njene jake ruke na mojim ramenima.

- Vidim da si malo ukočen, zar nisi bio na bazenu?
- Jesam, ali sam se malo opustio kad sam otišao odavde.
- Aha.. . no dobro sad ćemo mi tebe opustiti.. . -nastavila me je masirati i potpuno sam se opustio, tako da me njeno sljedeće pitanje potpuno iznenadilo- Nego.. . da li si ikad imao seks u troje?
- Kako to misliš? -lagano sam se odigao na stolu i pogledao ju.
- Paaaa.. . ono, ti i dvije cure ili tip i cura.. . -gledala me sa zanimanjem.
- Ne.. . nisam.. . -tiho sam odgovorio.
- A da li bi te interesiralo.. . sa dvije cure, naravno -rekla je sa smješkom i milovala mi nauljenim rukama guzicu.
- Ne znam.. . mislim, zvuči zanimljivo, ali ne znam gdje bih našao dvije cure spremne za tako nešto.
- Ne brini ti za to.. . -obrisala je ruke i otišla do svojih stvari, te utipkala poruku u mob, te došla ponovo do mene i rekla mi da se okrenem na leđa.

Počela mi je masirati kurac koji je već stajao uspravno kad je netko pokucao. Otišla je do vrata i otvorila, te se nasmješila i rekla:

- Hajde, uđi.. . -kraj nje se provukla vitka crnka koja mi je bila poznata iz toplica od prije, pa je pogledala u mom smjeru i vidješi moj uspravljeni kurac samo tiho izustila:

- Vauuuu.. . Jele moja.. . koji komad kurca.. .
- Daj tiho.. . da te upoznam -pogledala je u mene i rekla- Tomislav ovo je Marina, Marina ovo je Tomislav.. . u vrlo tvrdom izdanju.. .

Obje su se nasmijale, a Marina je bila obučena u istu bluzu i hlače kao i Jelena, pa sam shvatio da zajedno rade. Marina se počela skidati i uskoro je bila potpuno gola sa sisama koje su bile malo obješene i izbrijanom picom. Prišle su mi i Jelena je rekla:

- Posluži se -pokazavši na moj kurac koji je još uvijek stršao, a ona se popela na stol i zajahala moje lice stavljajući svoju picu na moje lice. Počeo sam ju lizati, te sam osjetio prvo Marinine prste oko mog kurca, a zatim i njene usne i jezik na mom glaviću.

Osjećaj je bio fenomenalan, a mislim da se rijetko događalo da možeš jebati dvije cure istovremeno.
Uskoro je moj kurac nestao u Marininim ustima, a Jelena je trljala svoju picu sve jače o moje lice, a ja sam jezikom pokušavao pokupiti sve njene sokove. Zatim sam osjetio kako mi Marina stišće prstima jaja i lagano ih masira dok je cijeli kurac bio u njenim ustima. Nisam mogao više zadržavati spermu i počeo sam se prazniti u Marinina usta. Ona je i dalje mirno držala moj kurac i usisavala sve iz njega, a kad je sve pokupila samo ga je cmoknula usnama i nastavila ga drkati kako ne bi slučajno pao. Dotle je Jelena već dva puta svršila na mom licu, a onda sam osjetio i da se Marina popela na stol i zajahala me namjestivši moj kurac u njenu mokru picu. Kliznuo je do pola u nju, a nakon što se par puta digla gore dolje po njemu, naglo se spustila do kraja i samo duboko uzdahnula:

- Uhhh.. . kako je tvrd.. .

Nakon toga se Jelena malo podigla sa mog lica i počela se ljubiti sa Marinom dok se Marina odizala na mom kurcu. Ja sam napokon došao do daha i podigao sam malo glavu, te sada lizao Jelenin šupčić jer sam odlučio da će nakon ovakvog dijeljenja mene sa drugom, dobiti moj kurac u svoju guzu. Ona se samo lagano trznula kad sam jezik zamijenio prstom i lagano joj ga gurnuo unutra, te rekla:

- Ahhhhh.. . čovjeće.. .. mmmmm.. .

Za to vrijeme je Marina svršavala na mom kurcu i močila mi jaja svojim sokovima, a Jelena ju je makla sa mene isti tren čim se umirila, pa se sklinula sa mog lica i odmah picom nasjela na moj kurac. Marina mi je prišla, te me počela ljubiti, a ja sam zavukao ruku između njenih nogu i trljao joj mokru picu i klitoris, a u jednom trenutku došao i do njenog šupčića, te joj gurnuo prst unutra, koji je kliznuo bez otpora u njenu stražnju rupicu. Odmaknula se od mog lica, nasmješila i samo tiho rekla:

- Vraže jedan.. .

Ja sam izvukao prst iz njene guze, dao joj da ga poliže, aona ga je dobro oblizala i samo rekla:

- Vrati ga natrag i nabijaj unutra.

Vratio sam prst u njenu guzu i počeo joj ga zabijati, a ona se okrenula Jeleni i počela joj ljubiti sise, dok sam ju ja jebao prstom u guzu. Zatim sam ubacio još jedan prst i to kako ga je ona prihvatila me toliko napalilo da sam se počeo prazniti u Jeleninu picu. Odizao sam se od stola i gurao kurac do kraja u Jeleninu picu, dok joj je Marina grickala sise i trljala klitoris, a moji prsti su bili duboko u njenoj guzi. Jelena je odmah nakon mene počela svršavati i zalijevati moj kurac i Marinine prste svojim sokovima. Nakon minute se skinula sa mene, a Marina je meni pomogla da siđem sa stola i obrisala mi kurac i prepone sa ručnikom, te rekla:

- Imaš li kakve planove večeras?
- Nemam -rekoh pa pogledah Jelenu- Jedino ako ona nešto ima u planu?
- Ne, osim što sam te mislila iscijediti do kraja -rekla je sa smješkom- Zašto pitaš Marina?
- Paaa.. . mogli bi na jedno noćno kupanje u manjem bazenu koji je inače zaključan u ovo vrijeme, šta kažete na to? -gledala na s je upitno.
- Što se mene tiće može -rekoh, a kad sam pogledao Jelenu ona je samo potvrdno kimnula.

Dok smo išli prema bazenu Jelena mi je objasnila da joj je Marina najbolja frendica i buduća vjenčana kuma, ako sve bude u redu, a na što se Marina nasmijala i samo rekla kako ona mora istestirati budućeg kuma. Na to smo se svi nasmijali, a Jelena me primila ispod ruke i tako smo usšli na bazen, te zaključali za sobom. Bazen je bio mali, više onako za fitness u vodi, ali nama je odgovarao jer smo se goli odmah pobacali u njega, pa smo se počeli loviti i ubrzo sam sjedio na rubu, a njih dvije su mi lizale kurac i jaja. Onda sam ja ušao u vodu, a njih dvije se nagnule na rub bazena sa guzama vani, pa sam svakoj ulazio u picu naizmjence, dok sam im prstima svrdlao guze.

Na kraju sam uspio u nakani da Jeleni uvalim kurac u guzu uz Marininu pomoć, koja je moj kurac primila bez problema u svoju guzu, ali sam ipak svršio Jeleni u guzu.

Tu noć smo ostali do kasno na bazenu i dobro se svi izjebali, a Jelena i ja postali cura i dečko, uz odobravanje Marine koja mi je rekla da su mi sve njene rupice uvijek na raspolaganju kad god poželim. Uglavnom taj oporavak nam je uvijek bio svjetla točka koje smo se rado sjećali, a nakon što je Jelena ostala u drugom stanju, ja sam Marini punio sve tri rupice na njeno zadovoljstvo, a često smo znali utroje završiti u krevetu. Čak su me njih dvije znale dočekati već dobrano oznojene i mokrih pičkica, pa sam se samo uvalio između njih da me iscijede što im nikada nije bio problem. A i jebanje trudnice je bio poseban gušt, pa je Marina čaki imala ideju da bi i ona mogla samnom zatrudniti što baš Jeleni i nije odgovaralo, ali kako joj je Marina rekla 'Pa neš ti biti trudna već ja! '.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija