Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Masaža u troje

Ocjena: 4.5

U ponedjeljak se ponovio petak i još jedan vrhunski sex sa Karmen. Uz masažu, naravno. Jedino što sam joj sad oba puta svršio u usta i ona je sve progutala, a i ja sam nju oralno obradio, pa mi je svršila po licu. Poslije smo opet otišli na kavu, ali smo se sad još duže zadržali na kavi nego u petak.

Sad sam sa nestrpljenjem čekao treći susret i razmišljao sam da li da probamo nešto novo u seksu. Zato sam pregledavao porniće kako bih dobio neke ideje. Ali, ništa me nije moglo pripremiti na ono što sam doživio treći put.

Kada sam stigao na treći termin za masažu bio sam pun nekih ideja kako bi mogao sa Karmen imati dobar sex. Skinuo sam se i polako legao na stol, jer smo prvo ipak morali odraditi masažu. Karmen me izmasirala, a cijelo vrijeme smo razgovarali dok mi je ona pred kraj masaže milovala kurac između nogu. Kad sam se okrenuo na leđa doživio sam šok. U prostoriji je bila i Martina, Karmenina frendica koja je bila sa njom na izletu u Veneciji. A što je najbolje, bila je potpuno gola. Dok sam ju ja gledao sa iznenađenjem, Karmen se skinula i prišla do stola, a za njom u Martina. Pogledao sam u Karmen i ona se samo nasmiješila:

- Mi smo ovo već radile skupa, pa ti ne treba biti neugodno.. -rekla je lagano mi milujući jaja, dok je Martina išla rukom duž mog kurca.
- Mmmm.. stvarno je velik.. -rekla je i dala mu poljubac u glavić koji se samo trznuo.

Nakon toga su se njih dvije zažvalile, pa nisam znao šta bi rekao, te sam sam sebi rekao 'Marko, šuti i uživaj.. ' Tada su se skupa bacile usnama na moj kurac i po prvi put sam doživio dvostruko pušenje kurca. Klizile su usnama i jezicima po mom kurcu, a ja sam bio van sebe od užitka. Okrenule su se više guzama prema meni, pa je meni sada desna ruka bila u Karmeninoj pičkici, a lijeva u Martininoj, koja mi se tada učinila puno užom od one kod Karmen. Obje su bile dobrano mokre i skliske, a prva koja se popela na mene je bila Martina. I ona je imala izbrijanu i glatku pičkicu, a bila je stvarno uska. Puno uža nego što sam mislio. Kroz kondom nisam imao onaj pravi osjećaj, ali tako je samo moglo biti moguće ovo što sam doživljavao zadnjih tjedan dana. Njene dvojkice su imale velike bradavice koje su stršale poput lješnjaka na njima. Tvrde i čvrste na dodir, a izuzetno osjetljive što je dokazivala uzdasima. Dok mi se Martina nasađivala na kurac, Karmen se popela kod moje glave i sjela mi svojom pičkicom na lice, pa se sad trljala po meni. Martina je znala znanje i to je dokazivala. Bila je iskusna jebačica i radila je čuda sa svojom vaginom. Osjećao sam kao da mi je kurac u škripcu, pa u narednom trenutku u lokvi vode, da bi ga onda naglo stisla i dobrano istrljala. To se očitovalo uskoro kad sam počeo svršavati i puniti onaj kondom, dok sam se podizao od stola sa Martinom na njemu. Nekako je i Karmen svršila istovremeno, pa mi je sad zalijevala lice svojim sokovima. Zatim se makla sa mene, a Martina je malo sačekala da se smirim i opet nastavila sa nabijanjem koje je trajalo još par minuta dok i ona nije svršila.

Sišle su obje sa mene, a Karmen je makla onaj kondom i samo rekla:

- Mislim da nam on danas više neće trebati.. - a na moj upitni pogled samo je kroz smijeh rekla- .. nismo u plodnim danima, pa može i bez kondoma..
- Meni je tako bolje.. -rekao sam sa širokim osmijehom, a onda su se obje opet bacile na moj kurac.

Nekako sam ustao i sad su one klečale ispred mene spojenih usana, a ja sam ih držao za glave i tako ih jebao prolazeći kurcem između njihovih usana i jezika. Bilo je to ludo, a kurac mi je opet stajao kao prvi dan sa Karmen. Nakon skoro deset minuta takvog pušenja sam ih podigao i rekao im da se naguze. Sad su obje ležale preko stola, a ja sam stao iza njih i sad sam naizmjence lizao jednu pa drugu pičkicu, a povremeno i šupčiće. Uzdisale su dok sam lizanje kombinirao sa guranjem prstiju, ne samo u njihove pičkice, već i rozikaste šupčiće. Stenjale bi kad bi im gurao prste u guze, ali vidio sam da im to nije baš odviše strano. Nakon par minuta takve uvertire, uspravio sam se i gurnuo ga Karmen u pičkicu. Zastenjala je zahvalno i požudno dok sam joj ga zabijao u vrelu pičkicu koju sam sad lijepo mogao osjetiti bez kondoma. Totalno drukčije iskustvo. I Martini sam gurnuo dva prsta u njenu pičkicu, pa sam svrdlao njenu rupicu dok se ona nabijala na prste. Jebao sam malo Karmen, a onda se prebacio u Martininu pičkicu, a Karmen sam ugurao prste. I Martinu sam kratko jebao, te se ponovo prebacio u Karmeninu pičkicu, ali na jako kratko, svega par minuta i počeo sam svršavati u nju. Punio sam ju sa takvim guštom da sam se zabijao u nju dok nisam prestao svršavati. Polako sam ga izvukao iz njene pičkice, a Martina se odmah bacila na lizanje mog kurca, da bi se zatim prebacila do Karmenine pičkice i lizala ju dok je moja sperma curila iz nje.

Nakon toga smo se spremili i na Martinin prijedlog otišli kod nje u stan. Malo smo pojeli i osvježili se pod tušem, da bi se prebacili u njenu spavaću sobu gdje smo se jebali dugo, a obje sam izjebao u guze, te im dobrano proširio šupčiće. Nakon toga sam morao kući, ali već smo se za vikend našli, da bi saznao da je Karmen prekinula sa dečkom, a kako je svečano objavila od danas sam joj ja dečko. Umro sam od smijeha, ali svejedno smo istu večer završili kod Karmen i totalno su me iscijedile, a isprobali smo i neke nove stvari, jer su cure bile nepresušan izvor ideja i dobre mašte. Ja i Karmen smo i dalje cura i dečko, a Martina nam se obavezno pridružuje za vikende, pošto su obje biseksualke, a to je smetalo njenom bivšem. Meni ne smeta, dapače, uživam u svemu, jer Martina stvarno zna sa svojom pičkicom.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija