Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Masaža za dizanje

Ocjena: 4.7

Nedavno sam bio na nekom izletu sa firmom, a kako je bilo u autobusu osim nas dvadesetak i drugih ljudi, tako sam upoznao i Karmen. Jako zgodnu curu od nekih 27 ili 28 godina, duge plave kose i širokog osmjeha. Imala je prekrasno tijelo i nakon nekoliko usputnih primjedbi sam ju nekako uvukao u razgovor.

Za godine sam bio u pravu, 28, a još sam saznao da je studirala medicinu, te da je specijalizirala fizijatriju, te da ima svoj salon za medicinsku masažu u gradu. Ja sam inače živio nekih dvadesetak kilometara od grada, i bio sam stariji od nje 4 godine. Uglavnom, bila je jako ugodan sugovornik i sa svojom frendicom se rado uključila u razgovor. I kasnije dok smo šetali po Veneciji smo išli zajedno, pa smo se ubrzo i opustili u razgovoru. Ujedno moram priznati, da je i njena frendica Martina bila jako zgodna. Cijeli dan nam je prošao ugodno i razmijenili smo svi troje brojeve mobitela i fejs adrese, pa smo se navečer razišli.

Tri dana kasnije sam se tek javio i to iz čisto praktičnih razloga.. . masaža donjeg dijela leđa. Imao sam povredu prije 6 godina u prometnoj i leđa su me znala boljeti s vremena na vrijeme, a putovanje autobusom za vikend i nije bio stimulativni baš za moja leđa. I tako sam se nakon kračeg i ugodnog razgovora sa Karmen naručio za masažu u petak, iza 19 sati, a ona je radila do 20 sati. Jedva sam čekao petak.

U petak sam stigao do njenog salona i mimoišao se na izlazu sa dvije starije gospođe koje su također bile na masaži, pa ušao u salon. Bilo je ugodno u čekaonici, a onda se pojavila i Karmen brišući netom oprane ruke u ručnik, pa mi se široko nasmješila:

- Hej! Sigao si. Hajde, uđi.. -rekla je pokazavši na vrata kroz koja je upravo prošla, pa sam se uputio u prostoriju u kojoj je dominirao ogromni masažni stol i miris nekog eteričnog ulja- Tamo se skini i ogrni se ručnikom.. -nastavila je pokazavši mi paravan u kutu prostorije.
- Šta sve da skinem? -upitao sam zbunjeno, jer iskreno, ovo mi je bila prva masaža u životu, pa nisam bio siguran.
- Da! -rekla je sa osmijehom, pa nastavila- Ne želiš valjda da ti sa parafinskim uljem zamastim gaće?
- A neee.. -rekao sam nekako se zacrvenivši u licu i otišao sam iza onog paravana.

Brzo sam se skinuo, a jedino što me brinulo da mi se kurac ne digne. Mislim, nisam se imao čega sramiti jer je sa svojih 22 centimetra bio solidne veličine i obujma, ali bio bi mi neugodnjak da mi se digne baš sada, na masaži. Došao sam do stola ogrnut ručnikom, a ona se već presvukla u čistu bijelu majicu i iste takve hlače, pa mi je pokazala kako da legnem, a onda mi prekrila noge i krenula sa masažom. Mislio sam da će imati problema sa mojim ramenima i leđima, ali sam ja uskoro počeo osjećati mišiće za koje nisam ni znao da ih imam. Mješavina boli i ugode se stalno izmjenjivala i počeo sam se potpuno opuštati, čak malo i previše. Iako smo nevezano pričali dok me masirala, njene ruke na mojoj koži su adile čuda i kurac mi se počeo buditi, pa mi je bilo sve neugodnije ležati iako mi je bio ispružen između nogu i pokriven ručnikom, ali sam znao da ću sigurno morati ustati. Kad mi je povukla ručnih na vrh moje gole stražnjice i počela prstima masirati donji dio leđa mislio sam da ću početi svršavati, jer je bilo tako ugodno. Nakon pola sata je stala i rekla:

- Hajde, sad se okreni na leđa..
- Zašto na leđa? -bio sam zbunjen, jer mi nije bilo jasno zbog čega bi se trebao okrenuti na leđa, ako mi se masiraju leđa.
- Pa moram ti i kukove izmasirati, radi hodanja.. -mirno je rekla i čekala da se okrenem.

A meni se digao vajda kao nikad do sada, pa sam se polako okretao i nekako pokrivao ručnikom svoj napeti kurac, ali svejedno sam morao leći, pa se ocrtao nemali šatorić. Karmen me pogledala i nasmješila se i samo rekla:

- Nije valjda.. -a zatim je na moj užas odmakla ručnik sa mojih bokova i samo zadovoljno rekla- Pa ti se nemaš čega sramiti..

A onda je nauljila ruke i počela mi masirati kukove, a svako toliko bi očešala moj kurac sa rukom i on bi se samo klatio. Mislio sam da će tako i završiti, pogotovo jer je ranije rekla da ima dečka, ali mi je u jednom trenu rukom prošla preko jaja obro ih stisnuvši, te se nasmiješila i rekla:

- Ne možemo dopustiti da se ovako muči, zar ne? -a onda se sagnula i moj glavić je nestao u njenim ustima.

Osjetio sam ugodu na glaviću od topline njenih usana, a onda je pola kurca nestalo u njima, da bi mi rukom lagano drkala ostatak kurca koji je virio i mijesila mi jaja. Zastenjao sam od ugode, a ona je nastavila pojačavajući tempo drkanja i pušenja, da bi nakon manje od pet minuta počeo svršavati. Dio sam joj ispalio u usta, a dio je završio na njenoj bijeloj majici i na ruci kojom mi je drkala kurac. Mirno je oblizala ruku i nastavila mi lagano drkati kurac, da bi onda počela skidati majicu, a za njom i grudnjak, pa sam ugledao par savršenih trojki sa čvrstim roza bradavicama. Opet mi se kurac počeo dizati, a ona se samo nasmješila i skinula svoje hlače i bijele pamučne gaćice koje je nosila. Ugledao sam njenu obrijanu pičkicu i samo krenuo rukom prema njoj. Nije se bunila, samo je razmakla malo noge i sad sam joj milovao mokre usmine i prstom ulazio u nju, dok se ona opet nagnula i nastavila mi pušiti kurac. To je potrajalo par minuta dok sam joj prstima svrdlao po pičkici, a onda se ona odmakla i otišla do stolića i uzela nešto od tamo, a kad se vratila vidio sam da ima kondom koji je izvukla i navukla mi ga na kurac. Zatim se popela na masažni stol i opkoračila me, te se polako namjestila na vrh mog kurca i samo se spustila oprezno po njemu. Par puta se odigla i spustila dok joj cijeli nije ušao, a ona je samo promrmljala:

- Mmmm.. kako je velik..

Zatim se počela nabijati na njega sve jače i brže, dok sam se ja uhvatio milovanja i stiskanja njenih sisa. Nije trajalo dugo, jer je tražila da promjenimo pozu, pa se sad naslonila na stol, a ja sam satao iza nje i nastavio se zabijati u nju. Stenjala je sve glasnije i stiskala je rukom stol, ali kako je imala još ulja na rukama, tako je i klizila sa njega. Ja sam se zabijao kao lud u njenu pičkicu, a guza joj je bila sve crvenija od mojih udaraca u nju. Uskoro je počela svršavati i iz njene pičkice je poletio mlaz po mojim jajima i nogama, a ja sam nastavio sa jebanjem. Nakon još par minuta sam ga izvukao i skinuo kondom, jer sam ga htio izdrkati po njoj, ali se ona okrenula i stavila si ga u usta, te mi ga je ponovo ispraznila, ali ovaj put je sve progutala. Na kraju se oblizala zadovoljno i pustila moj sada opušteni kurac.

- Ovo je bilo fenomenalno.. -rekla je dok sam ju sad mogao vidjeti kako izgleda potpuno gola i to mi se jako svidjelo, a ona je nastavila nagnuvši se preko stola gledajući u ekran kompa dok sam ja buljio u njenu mokru pičkicu koja je bila lagano rastvorena, tako da sam kasno shvatio da govori meni- .. pa bi mogao u ponedjeljak ponovo doći na još jedan tretman, a onda imam slobodno i u srijedu ako ti odgovara?

Ja sam samo kimnuo dok se ona smješkala i unesla rezervacije za sljedeće termine u isto vrijeme, pa sam pretpostavio da bi moglo još biti seksa. Na kraju sam se obukao i ponudio ju ako je za kavu, a ona je pristala i otišli smo do obližnjeg kafića. Na moje pitanje kako bi joj dečko reagirao na ovo što se sada desilo samo je odmahnula rukom i rekla da misli da bi ta veza mogla završiti, ali ne ovisi o njoj. Tu me čudno pogledala, a ja više nisam pitao. Razišli smo se i rekli da se vidimo u ponedjeljak, a ja sam već jedva čekao.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija