Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Masaža za dizanje

Nedavno sam bio na nekom izletu sa firmom, a kako je bilo u autobusu osim nas dvadesetak i drugih ljudi, tako sam upoznao i Karmen. Jako zgodnu curu od nekih 27 ili 28 godina, duge plave kose i širokog osmjeha. Imala je prekrasno tijelo i nakon nekoliko usputnih primjedbi sam ju nekako uvukao u razgovor.

Za godine sam bio u pravu, 28, a još sam saznao da je studirala medicinu, te da je specijalizirala fizijatriju, te da ima svoj salon za medicinsku masažu u gradu. Ja sam inače živio nekih dvadesetak kilometara od grada, i bio sam stariji od nje 4 godine. Uglavnom, bila je jako ugodan sugovornik i sa svojom frendicom se rado uključila u razgovor. I kasnije dok smo šetali po Veneciji smo išli zajedno, pa smo se ubrzo i opustili u razgovoru. Ujedno moram priznati, da je i njena frendica Martina bila jako zgodna. Cijeli dan nam je prošao ugodno i razmijenili smo svi troje brojeve mobitela i fejs adrese, pa smo se navečer razišli.

Tri dana kasnije sam se tek javio i to iz čisto praktičnih razloga.. . masaža donjeg dijela leđa. Imao sam povredu prije 6 godina u prometnoj i leđa su me znala boljeti s vremena na vrijeme, a putovanje autobusom za vikend i nije bio stimulativni baš za moja leđa. I tako sam se nakon kračeg i ugodnog razgovora sa Karmen naručio za masažu u petak, iza 19 sati, a ona je radila do 20 sati. Jedva sam čekao petak.

U petak sam stigao do njenog salona i mimoišao se na izlazu sa dvije starije gospođe koje su također bile na masaži, pa ušao u salon. Bilo je ugodno u čekaonici, a onda se pojavila i Karmen brišući netom oprane ruke u ručnik, pa mi se široko nasmješila:

- Hej! Sigao si. Hajde, uđi.. -rekla je pokazavši na vrata kroz koja je upravo prošla, pa sam se uputio u prostoriju u kojoj je dominirao ogromni masažni stol i miris nekog eteričnog ulja- Tamo se skini i ogrni se ručnikom.. -nastavila je pokazavši mi paravan u kutu prostorije.
- Šta sve da skinem? -upitao sam zbunjeno, jer iskreno, ovo mi je bila prva masaža u životu, pa nisam bio siguran.
- Da! -rekla je sa osmijehom, pa nastavila- Ne želiš valjda da ti sa parafinskim uljem zamastim gaće?
- A neee.. -rekao sam nekako se zacrvenivši u licu i otišao sam iza onog paravana.

Brzo sam se skinuo, a jedino što me brinulo da mi se kurac ne digne. Mislim, nisam se imao čega sramiti jer je sa svojih 22 centimetra bio solidne veličine i obujma, ali bio bi mi neugodnjak da mi se digne baš sada, na masaži. Došao sam do stola ogrnut ručnikom, a ona se već presvukla u čistu bijelu majicu i iste takve hlače, pa mi je pokazala kako da legnem, a onda mi prekrila noge i krenula sa masažom. Mislio sam da će imati problema sa mojim ramenima i leđima, ali sam ja uskoro počeo osjećati mišiće za koje nisam ni znao da ih imam. Mješavina boli i ugode se stalno izmjenjivala i počeo sam se potpuno opuštati, čak malo i previše. Iako smo nevezano pričali dok me masirala, njene ruke na mojoj koži su adile čuda i kurac mi se počeo buditi, pa mi je bilo sve neugodnije ležati iako mi je bio ispružen između nogu i pokriven ručnikom, ali sam znao da ću sigurno morati ustati. Kad mi je povukla ručnih na vrh moje gole stražnjice i počela prstima masirati donji dio leđa mislio sam da ću početi svršavati, jer je bilo tako ugodno. Nakon pola sata je stala i rekla:

- Hajde, sad se okreni na leđa..
- Zašto na leđa? -bio sam zbunjen, jer mi nije bilo jasno zbog čega bi se trebao okrenuti na leđa, ako mi se masiraju leđa.
- Pa moram ti i kukove izmasirati, radi hodanja.. -mirno je rekla i čekala da se okrenem.

A meni se digao vajda kao nikad do sada, pa sam se polako okretao i nekako pokrivao ručnikom svoj napeti kurac, ali svejedno sam morao leći, pa se ocrtao nemali šatorić. Karmen me pogledala i nasmješila se i samo rekla:

- Nije valjda.. -a zatim je na moj užas odmakla ručnik sa mojih bokova i samo zadovoljno rekla- Pa ti se nemaš čega sramiti..

A onda je nauljila ruke i počela mi masirati kukove, a svako toliko bi očešala moj kurac sa rukom i on bi se samo klatio. Mislio sam da će tako i završiti, pogotovo jer je ranije rekla da ima dečka, ali mi je u jednom trenu rukom prošla preko jaja obro ih stisnuvši, te se nasmiješila i rekla:

- Ne možemo dopustiti da se ovako muči, zar ne? -a onda se sagnula i moj glavić je nestao u njenim ustima.

Osjetio sam ugodu na glaviću od topline njenih usana, a onda je pola kurca nestalo u njima, da bi mi rukom lagano drkala ostatak kurca koji je virio i mijesila mi jaja. Zastenjao sam od ugode, a ona je nastavila pojačavajući tempo drkanja i pušenja, da bi nakon manje od pet minuta počeo svršavati. Dio sam joj ispalio u usta, a dio je završio na njenoj bijeloj majici i na ruci kojom mi je drkala kurac. Mirno je oblizala ruku i nastavila mi lagano drkati kurac, da bi onda počela skidati majicu, a za njom i grudnjak, pa sam ugledao par savršenih trojki sa čvrstim roza bradavicama. Opet mi se kurac počeo dizati, a ona se samo nasmješila i skinula svoje hlače i bijele pamučne gaćice koje je nosila. Ugledao sam njenu obrijanu pičkicu i samo krenuo rukom prema njoj. Nije se bunila, samo je razmakla malo noge i sad sam joj milovao mokre usmine i prstom ulazio u nju, dok se ona opet nagnula i nastavila mi pušiti kurac. To je potrajalo par minuta dok sam joj prstima svrdlao po pičkici, a onda se ona odmakla i otišla do stolića i uzela nešto od tamo, a kad se vratila vidio sam da ima kondom koji je izvukla i navukla mi ga na kurac. Zatim se popela na masažni stol i opkoračila me, te se polako namjestila na vrh mog kurca i samo se spustila oprezno po njemu. Par puta se odigla i spustila dok joj cijeli nije ušao, a ona je samo promrmljala:

- Mmmm.. kako je velik..

Zatim se počela nabijati na njega sve jače i brže, dok sam se ja uhvatio milovanja i stiskanja njenih sisa. Nije trajalo dugo, jer je tražila da promjenimo pozu, pa se sad naslonila na stol, a ja sam satao iza nje i nastavio se zabijati u nju. Stenjala je sve glasnije i stiskala je rukom stol, ali kako je imala još ulja na rukama, tako je i klizila sa njega. Ja sam se zabijao kao lud u njenu pičkicu, a guza joj je bila sve crvenija od mojih udaraca u nju. Uskoro je počela svršavati i iz njene pičkice je poletio mlaz po mojim jajima i nogama, a ja sam nastavio sa jebanjem. Nakon još par minuta sam ga izvukao i skinuo kondom, jer sam ga htio izdrkati po njoj, ali se ona okrenula i stavila si ga u usta, te mi ga je ponovo ispraznila, ali ovaj put je sve progutala. Na kraju se oblizala zadovoljno i pustila moj sada opušteni kurac.

- Ovo je bilo fenomenalno.. -rekla je dok sam ju sad mogao vidjeti kako izgleda potpuno gola i to mi se jako svidjelo, a ona je nastavila nagnuvši se preko stola gledajući u ekran kompa dok sam ja buljio u njenu mokru pičkicu koja je bila lagano rastvorena, tako da sam kasno shvatio da govori meni- .. pa bi mogao u ponedjeljak ponovo doći na još jedan tretman, a onda imam slobodno i u srijedu ako ti odgovara?

Ja sam samo kimnuo dok se ona smješkala i unesla rezervacije za sljedeće termine u isto vrijeme, pa sam pretpostavio da bi moglo još biti seksa. Na kraju sam se obukao i ponudio ju ako je za kavu, a ona je pristala i otišli smo do obližnjeg kafića. Na moje pitanje kako bi joj dečko reagirao na ovo što se sada desilo samo je odmahnula rukom i rekla da misli da bi ta veza mogla završiti, ali ne ovisi o njoj. Tu me čudno pogledala, a ja više nisam pitao. Razišli smo se i rekli da se vidimo u ponedjeljak, a ja sam već jedva čekao.

Još Erotskih priča?

Medina

Nakon tri godine, ponovno je pronalazim ,i seksamo se

Nezaboravno ljetovanje

Početak ljetovanja na kojem sam upoznao svoje kumove pri čemu sam otkrio draž nudizma

Moj a cer

Oca zivcira njegova cer koja ga izludije

Sanja i Joso

Najbolji frend moga dečka povezao me doma iz trgovačkog centra, nmorao je na WC, pustila sam ga unutra i ušao je...unutra

Neiskustvo na djelu

Otkljucao sam kancelariju, ušli unutra, ona je udjelila komplimente na račun kancelarije i dok je obilazila kancelariju, ugledala je sliku na podu naslonjenu uza zid iza šefovog stola koju smo kupili dan prije a koju nismo imali vremena okačiti na zid. Ona se naslonila laktovima na šefov sto i divila se slici, dok su joj butine i jedre noge se još više vidjele zbog povlačenja haljine, a dupe čvrsto je toliko zatezalo njenu haljinu da sam mislio da je pući. U tom položaju, priđoh joj od pozadi, ruke zavukoh ispod suknje i počeh je maziti po nogama i butinama i između nogu, ona ništa, samo još više onako stojeći se raskorači i u butinama noge raširi. Povratih se, zaključah kancelariju i krenuh ka njoj vadeći njega nabreklog, debelog i već tada mokrog. A onda priđoh i njoj, opet zavukoh ruke ispod haljine, svukok joj gaćice i čarape na butine i njega nabreklog i mokrog joj nabih s guza baaaš duboko do jaja i počeh je u tom ritmu jebavati brzo, jakooo i ugoneći ga baaaš dubokooo u nju.

Babysiterica

Baibisiterica pruza i druge usluge svome poslodavcu. Dolazi do zanemarivanja djeteta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija